CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Layanan Mentua Berbeza Lepas Kahwini Nynaa Harizal Kerana Isu Kewangan?

  [Copy link]
Post time 20-11-2021 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki ni pun.. Lepaskan jela pmpn ni. Dah dia terang2 taknak dah, keluarga dia pun taknak ko.. Nk melukut apanya lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul la kerabat jamaica yg nak kan si nino ni, sapelah agakanyer, gang2 kerabat ni tak kesah kan sapu sisa bekas orang... Asalkan cantik dan lawa je, teringat bekas bini  ahmad fauzee si bibah tu, kerabat boksit nak sampai bercerai berai... Ermmm
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 10:10 AM | Show all posts
Itu hari masa memula kes ni iolls speku si Pami ada buat bukan2 kat Naina sbb dibawa lari mak pak dua. Sekali skang ni terus iolls fishy dgn si Naina satu family. Pami buat the best utk solve kes ni. Everything follow order & schedule. Tapi Naina siap bersyarat bagai. Sampai tak boleh nak kemuka bukti kenapa nak cerai. Sampah sungguh!
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi memang diakui la si nino ni memang cantik lawa, hampir perfect gitu.. Kalau org cakap Hannah delisha cantik memang cantik sebab ada mix omputih, so nyna nino ni mix aper yek? Ade sesapa tau,? Mula2 tgk nina nino ni aku ingat dia ade mix paki, ke erebs ke, pastu bila tgk mak pak nina nino tak plak macam paki ke ereb ke, bila tunjuk kat laki aku muka family mak pak nina, laki aku kata bukan campuran paki, arab, tu campuran burma tu... Hahaha... Confident je laki aku time beri pandangan, tapi diakui memang cantik lawa la walau akal macam agar-agar
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
laki dia yg problem ni. semua nak canang kt medsoc
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 10:41 AM | Show all posts
makan popcorn je la skng ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 20-11-2021 08:42 AM
kerabat dah bayor mak pak dia lah..... mesti dah ada kerabat Jamaica yang berkenandan nak pakai si d ...

Xkn la xde anak dara lain hahaha
Nk jgk bini org @janda
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 20-11-2021 07:40 AM
Mungkin duit hantaran dapat cek tendang

Iols pun berfikiran ada kena mengena dgn wang hantaran or hadiah yg dijanjikan..sbb episod dingin bermula setelah bertunang. Walhal sblm tu elok2 rapat2 sajork..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 11:23 AM | Show all posts
Edited by akubest at 20-11-2021 11:25 AM

akak nyer speku mudah je

parents nyna ni mesti suh angkat dak pami ni sbb mmg nmpk kayo lahkan...
rasanya ada lah tu projek parents dia ni
contohnya kalo dah kawen boleh kut pinjam sejota dua bayo utang ke renovate rumah ke
namun dipandang sepi oleh si pami paki neh.
so anak beranak sentap ahhh kata kaya tapi kedekut hahahhahaha

tapi teori kedua, mmg rasa mcm ada something si pami ni buat kat budak
lembik si nyna ni...

tapi mcm ironi gile. 2 bulan kut kawennya
pelik.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 20-11-2021 09:26 AM
sekufu sgt dgn LMK

mungkin LMK jodoh sebenar

Ntah.. Sesuai sgt dgn tradisi masing2x dok bawah ketiak makkk.. Hahaha... Baik fahmi baik LMK.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
2 bln kawen dh cerai, ada yang 12 haribkawen dh cerai, pemain badminton tu. So tak hairan
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Tgk video pc tu..hensem jg laki dia ni..mcm muka adam ahmad..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
iraizz replied at 20-11-2021 02:17 AM
Tapi memang diakui la si nino ni memang cantik lawa, hampir perfect gitu.. Kalau org cakap Hannah de ...

Ramai kata muka dia ni mcm ramona zamzam..dia ni mungkin ada mix jawa..org johor kan?
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 11:45 AM | Show all posts
yang salah tetap si isteri sbb lari tinggalkan rumah kelamin tnpa izin si suami. rumah dah sedap didudk..bukan rumah pondok buruk ke apa. bodoh ninu ni...org lain kawen kau pun nak kawen..

cuba tgk berapa ramai popuan2 susah senang dgn lelaki biasa kat luar sana. kau dpt laki yang dpt selesakan kau, mewahkan kau..syg kan kau..tu pun x cukup lagi ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Iolls nk tgok dulu sape salaahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Parents fahmi asal mn?
Negeri penyu ke?sbb rsnya dulu2 bf yenna ni org sana
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Klakau pulak dia kata "Ada org, susu dlm fridge pun lagi lama drpd 2 bulan"  
Entahla.. Meols ni sejenis katak jua
Sekejap teamNenonenon, sekejap team PamiPaki
Sambil2 tu meols makan kerepek pedas jap
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai jgk yg team gegirl..nasib baik tt tak buat poll sape team sape
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mendeluk at 20-11-2021 01:01 PM
Normabaru replied at 20-11-2021 09:19 AM
sbb tu dia pilih utk xbkak cite..retis mana kt msia xmo air their dirty laundry bila dh bt perangai ...


Terus terang i support fahmi. Benda boleh settle cara baik, kalau nak cerai pun, tak payah make things complicated. Dah lah rela lari diri dari suami. Mak pulak macam juaaaaal anak. Fahmi dah kata before kahwin memang ada perjanjian yang kena dia tunaikan. Maybe sebab itu mak dia bengang. Dasar mata duitan.

Nynaa pilih utk tak buka cerita maybe sebab reason dia utk buat macamtu tak strong pun. Thats why Fahmi buat pc, sbb tu cara yang boleh dia sampaikan. Yang teka kata mungkin ada geng2 Jamaica nak,
kawan2 fahmi semua cousin2 belah sana jugak. Anak jagong dan lain2. ingat dorang tak kan inform kat fahmi ke n gossip benda ini n tau mak bapak nynaaa perangai hazabedah  mana mana HAHA

Memang dasar Jual anak punya mak. Semua boleh settle cara baik. Cerai pun. Takyah make things complicated sampai warning bagai kalau husband masuk compound kena tembak etc, mcm anak kau duyung bagai !
Geli bila rase mak ayah ingat anak dia cantik nak mampos sampai kena mmcm ni …
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
iraizz replied at 20-11-2021 02:17 AM
Tapi memang diakui la si nino ni memang cantik lawa, hampir perfect gitu.. Kalau org cakap Hannah de ...

same la mula tengok nina ada mix mana2..tengok mak ayah nya x nampak mix..maybe ancestors nina ada yg mix..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 04:49 AM GMT+8 , Processed in 3.670123 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list