CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Layanan Mentua Berbeza Lepas Kahwini Nynaa Harizal Kerana Isu Kewangan?

  [Copy link]
Post time 20-11-2021 02:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 20-11-2021 01:20 AM
Kalo betoi si pami tuh ade buat benda haram kat nina, awat tak pi report polis lepas tu ikut je la ...

Adakah budak nyna ni spesies sama mcm cucu brian?

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 02:57 AM From the mobile phone | Show all posts
sokong dgn @scrocth. bila jadi mcm ini. dah sah keluar perangai mata duitan. kalau kena dera ke apa, valid la nak buat mcm ini. ini mungkin berubah hati atau terlepas kahwin cepat sangat.

mak nya pun dah private IG. Phewww kau Nynaaa. Muntah baca, buat hubs mcmtu. Benda boleh settle cara baik.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 03:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Guwe team pami.. lantak lah hencap laki nyna ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 03:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 20-11-2021 01:20 AM
Kalo betoi si pami tuh ade buat benda haram kat nina, awat tak pi report polis lepas tu ikut je la ...

Bru lepas tgk ni acik n sungguh wat tertanya2 kenapa tk boleh kua dr negara itu dan apakah solid reason nye?
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 06:39 AM | Show all posts
Acikgomen replied at 20-11-2021 02:58 AM
Acik hidangkan pc pami gorila utk hencapan chuols seterusnye

haaaaa nasib acik tepek bideo..from here kaka tgk nina pon xjujur..betul je apa laki dia ckp..jumpa jela cara BAIK 1 to 1..kenapa laki dia kena dtg sorg xblh rekod xblh apa..tp nina siap ada peguam segala..for kaka,nina ni xplay clean...dia ni artis..sbb tu laki dia bt pc,.nape?so at least lps diceraikan nnt org tahu history si nina ni..kan ramai je jeinis gini...aku xmenang so ko pon harus sama2kalah..aggittew..tiberrrr
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 06:43 AM | Show all posts
Acikgomen replied at 20-11-2021 03:20 AM
Kalo betoi si pami tuh ade buat benda haram kat nina, awat tak pi report polis lepas tu ikut je la ...

im with u in this mess acikgomen orka kaya esbi sejutaaaa kau hadoooo
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm kes Nadia Brian ke?
Pelik yg jenis masa bercinta sblm kawin bkn main romantik, then kawin x smpai setahun cerai.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
kewangan tu nafkah nina ke...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
sitiditisiti replied at 20-11-2021 02:16 AM
Sorry to say tapi family nyna ni nampak mcm mata duitan, especially mak dia. Fahmi memang kaya tapi  ...

Mak nyna punnn.. klu mata duitan apehal kawen dgn peg airforce dulu.. patut kawen dgn orka cam bapak Fahmi... Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 19-11-2021 08:30 PM
Wedding abg die dgn 2nd wife mamazat n uncle datang meraikan tauuu... Geng2x paki business jota2x

Oh ye kerr... Kenapa Fahmi tak tekel si lemak time tu ehh... Lemak free je smpi skrg.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by meteorspeed at 20-11-2021 07:40 AM

Pendapat aku. Aku rasa, perempuan nie sesuatu.. Si laki tak salah pertahan rumah tangga. Dah dia bayar hantaran kihkih.. Kalu sebab kewangan ayooooooo.. Kes mcm nadia broooian dulu ker?
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin duit hantaran dapat cek tendang
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 20-11-2021 06:43 AM
im with u in this mess acikgomen orka kaya esbi sejutaaaa kau hadoooo

Done transfer lima ribu kat chuols
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Firis replied at 20-11-2021 03:54 AM
Bru lepas tgk ni acik n sungguh wat tertanya2 kenapa tk boleh kua dr negara itu dan apakah solid r ...

Khennnnz harus la si pami tu rasa syarat 7 ketul tuh tak lojik sbb deyols bedua bukan ade begaduh ke apa
Hati hitam acik harap kendian2 nanti pami ceraikan jugak si nina otak agar2 neh, biaq padan muka makpak nina yg saiko tuh
Tgk jantan bangang mana pulak yg sanggup ambik budak agar2 neh buat bini
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 08:42 AM | Show all posts
kerabat dah bayor mak pak dia lah..... mesti dah ada kerabat Jamaica yang berkenandan nak pakai si dak Nynaa ni

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 20-11-2021 01:47 AM
Tgh2 malam buta neh acik gigih pi korek bideo intebiu pami dgn reputz utk rujukan hencapan poremer s ...

Walau ramai kecam pami tp iols tetap side pami.nmpak matang dia jwb semua soalan.betol dia ckp dia ada maruah.nk cerai bgtau sb. Buat cara baik. Bkn cara biadab. Selagi takde bukti pami ni aniaya pukul atau apa saja mak bapak nina takde hak nk buat cmtu. Kalau masuk mahkamah pun suami lebih berhak dr mak bapak. Iols berdiri teguh belakang acik gomen smbil bawa sepanduk cm yg kaka duda katakan itu
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 20-11-2021 02:24 AM
tak salah pilih laki kerana duit.
yang salah adalah meruntuhkan perkahwinan orang lain kerana duit. ...

Hahahahha lawak ko sis
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 09:19 AM | Show all posts
Edited by Normabaru at 20-11-2021 11:24 AM
mendeluk replied at 20-11-2021 04:57 AM
sokong dgn @scrocth. bila jadi mcm ini. dah sah keluar perangai mata duitan. kalau kena dera ke apa, ...

sbb tu dia pilih utk xbkak cite..retis mana kt msia xmo air their dirty laundry bila dh bt perangai gini sah2 la depa risau kena kena kecam bagai..

lainla ratu..mmg xnk buka dua2 side cerai secara matang aman2 je..

even jenna jen pon ade buka cite siap drama skjp..so u see..if ninot ni play nice..laki dia xkn desperate smpi bt pc..cuma utk mamat benggali jual kapit..kaka tau ko syg bini ko n terasa dpmainkn..tp ko bkn rentis yach...no need pc la..tulis je kt ig nnt pandai la reput kutip story chuols tu

bila dh berpc segala..nmpk dua2 ni mmg otak agar2 dgn mak pak ninot ni 2x5 xmatang siap bpistol bagai..ni msia bkn bdr texas cowboy yach..

eh.. laki dia ni umur bpe.ninot ni umur bpe..dh tumbuh bulu merata pon nmpk xmatang..

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 09:21 AM | Show all posts
sharlenetexas replied at 20-11-2021 04:30 AM
Adakah budak nyna ni spesies sama mcm cucu brian?

kes cucu brian sbb curang kn..yg ni curang ke colek?
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 09:26 AM | Show all posts
Cik_jantung replied at 20-11-2021 07:16 AM
Oh ye kerr... Kenapa Fahmi tak tekel si lemak time tu ehh... Lemak free je smpi skrg.. haha


sekufu sgt dgn LMK

mungkin LMK jodoh sebenar


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2021 01:30 PM GMT+8 , Processed in 0.920462 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list