CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Layanan Mentua Berbeza Lepas Kahwini Nynaa Harizal Kerana Isu Kewangan?

  [Copy link]
Post time 19-11-2021 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Apsal nampak cam sesuatu pulak suami dia ni. Lelaki yg macho & berjawatan takkan merendah2kan diri deols utk raih simpati org.
Settle le dendiam....
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 19-11-2021 04:47 PM
Aiyoooo kalau korang tau cerita sebenor, memang korang akan nak cungkil mata yindia/paki laki dia, r ...

Cerita bg la habis
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
auntyonion replied at 19-11-2021 11:23 PM
Cerita bg la habis

Betul tu, dah alang2 bagi hints, citer lebih laanjut la
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Carlalisk replied at 19-11-2021 10:51 PM
Uishhh takkan lah? Nengok lakinya mcm syg benor kt bini dia tak mgkin la nak dikendurikan bini nya ...

Acik nenas kata kalau tahu boleh rasa nak korek2 bijik mata suami paki dia.. iols teka je.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 12:36 AM | Show all posts
Edited by nia05 at 20-11-2021 12:44 AM
syaz_lina replied at 19-11-2021 03:55 PM
Ko menipu pak n mak mentua ko.orka ka?
Tu la nak sapu anak dara yg cantek je, tapi poket kosong

Mesti tak kenal bapak fami ni. Kan femes keluar lately psl serba dinamik. Dh taraf misz nina kayanya
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Entah2 jamaica siblings brkenan dkt ninu tak..tp syg dah kwenn so si bpk ala2 exciteddd mcm ala2 trlepas chance gtuuu so culik dan cuba pisahkan cara halal..
Lg pon bknlah vvip ke ape bpk ninu ni kan just mejar brsara wlupun brpangkat la dlm tudm tu…ala2 sape eh dlu oooo si mimolano yg brcenta sakan dgn sepikail,then putus sbb dgr2 ade royal siblings boksit ke mana tah brkenan kat dia gtu..so sanggup putus dan declare..agakanya tak jd tu yg sambung blk antara mimilono dan sepikali

Sekian spekuan aku trhadap family ninu
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 19-11-2021 04:47 PM
Aiyoooo kalau korang tau cerita sebenor, memang korang akan nak cungkil mata yindia/paki laki dia, r ...

Laki sejenis in the closet ke apoo
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 12:58 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 19-11-2021 10:54 PM
nauzubillah min zalik eeee takutnyaaa... mujur awal2 iols telah side nynaaa sambil uturn dan ...

Acik hidangkan pc pami gorila utk hencapan chuols seterusnye



Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 01:03 AM | Show all posts
jargon replied at 20-11-2021 12:48 AM
Entah2 jamaica siblings brkenan dkt ninu tak..tp syg dah kwenn so si bpk ala2 exciteddd mcm ala2 trl ...

Ninu ninu
Chuols ni napewww dah gundu ke skang neh
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 20-11-2021 12:58 AM
Acik hidangkan pc pami gorila utk hencapan chuols seterusnye

Xelok wei buat laki mcm tu. Unless kalau laki kau kaki pukul, ada betina lain, mendadih, then yes parents ptt masuk campur. Tp kalau sbb berubah hati, or laki xsekaya yang diimpikan? Or tiba2 ada jerung baru nk mencantas? Igt laki tu tunggul? Bg meols he did the right thing, cuba pertahankan semampu mungkin dulu rumah tangga dr campur tgn mana2 pihak pn waima parents in law sndri
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 20-11-2021 01:03 AM
Ninu ninu
Chuols ni napewww dah gundu ke skang neh

Tak boleh full acikkk..kang berangkut tablet pulakkkk
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
scrocth replied at 20-11-2021 01:08 AM
Xelok wei buat laki mcm tu. Unless kalau laki kau kaki pukul, ada betina lain, mendadih, then yes  ...

Kalo betoi si pami tuh ade buat benda haram kat nina, awat tak pi report polis lepas tu ikut je lah bapak dia aman2
Ini takkkkkk, ko propa lovey dovey depan laki, propa princess2 depan prodaksyen drama sampai ko skip buat voice over tuh, siap acah2 bapak ko bawak pistol pi kat tempat shooting, ujong2 korang sosek2 ckp laki ko saiko

Gittewww acik mencemuh si nina bimbo otak agar2 neh
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 20-11-2021 01:16 AM
Tak boleh full acikkk..kang berangkut tablet pulakkkk

Setakat harizal rambut kenten keliling kepala haus kat tgh2 tu ponnnn chuols nak takut ke
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 20-11-2021 01:22 AM
Setakat harizal rambut kenten keliling kepala haus kat tgh2 tu ponnnn chuols nak takut ke

Ade pestol kekdahnyaa
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 01:47 AM | Show all posts
Tgh2 malam buta neh acik gigih pi korek bideo intebiu pami dgn reputz utk rujukan hencapan poremer sekalian




Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 20-11-2021 12:58 AM
Acik hidangkan pc pami gorila utk hencapan chuols seterusnye

Alamak acik iols uturn balik duduk belakang acik sambil bawak sepanduk dan jeling2 bijik mata hantar ain kat ayah nyna... Walaupun dia kepam tapi masa iolss dengar cerita heolss ni iolsss fefeeling drama TV3 gittewww cinta yang tak di restui... Seolah2 iols princess yang cantik meletop (body kalah nasha aziz) yang di halang untuk bersama somi (tapi somi tu iols tak bayang rhoper fahmi la sebab kepam) somi tu iolsss bayangkan wajahnya persis franchisco lachowski waktu muda... Oh my harap2 drama nyna ni bersambung lagi dan ada PC cerita detail2 macamni untuk iols bayangkan situasi sesambil berangan dan fefeeling..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 02:07 AM From the mobile phone | Show all posts
nia05 replied at 20-11-2021 12:36 AM
Mesti tak kenal bapak fami ni. Kan femes keluar lately psl serba dinamik. Dh taraf misz nina kayany ...

Serba dinamik ni bukan kn suspendet ke dr bursa Malaysia... Yg bersaman2 gan 1 lg company..lupa pulak .
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 02:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Sorry to say tapi family nyna ni nampak mcm mata duitan, especially mak dia. Fahmi memang kaya tapi company bapak dia serba dinamik tu ada problem audit dari sebelum diorang kawen lagi. Xtau la ni ada kaitan  x dgn masalah kewangan yg dia cakap tu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 02:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sharlenetexas at 20-11-2021 02:21 AM
jargon replied at 20-11-2021 12:48 AM
Entah2 jamaica siblings brkenan dkt ninu tak..tp syg dah kwenn so si bpk ala2 exciteddd mcm ala2 trl ...


Mak bonda berkenan ke dgn retis sendu ni? Kakfaz dulu tak lepas.


Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 02:24 AM From the mobile phone | Show all posts
tak salah pilih laki kerana duit.
yang salah adalah meruntuhkan perkahwinan orang lain kerana duit.

ko runtuhkan perkahwinan sendiri takpe. contoh akak.
kalo ada jerung megalodon nak kat akak, akak sanggup jah u turn daripada laki akak tu. kalau2 anak2 menangis sekalipun, boleh menangis dalam Maserati.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2021 02:25 PM GMT+8 , Processed in 0.412869 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list