CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Layanan Mentua Berbeza Lepas Kahwini Nynaa Harizal Kerana Isu Kewangan?

  [Copy link]
Post time 19-11-2021 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
sejak bila org nk bercerai/rujuk , membawa org media adalah perkara biasa, dan tidak aneh ????
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
ainnia replied at 19-11-2021 08:07 PM
Something fishy si mamak ni. Kecoh kepoh mcm keturunan paki terpaling tu.
Adik jah ada. LMK pun ckp  ...

Wedding abg die dgn 2nd wife mamazat n uncle datang meraikan tauuu... Geng2x paki business jota2x
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Org dah taknak, family dah macam pund*k tu, tak payah lah.. move on je. bunga bukan sekuntum..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
gucci_advocate replied at 19-11-2021 02:04 PM
Tak berkenan aku dengan cara lelaki ni

Perlu ke nak buat PC for benda-benda macam ni? Serious ...

So far nampak lelaki yg xbagos
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 19-11-2021 04:47 PM
Aiyoooo kalau korang tau cerita sebenor, memang korang akan nak cungkil mata yindia/paki laki dia, r ...

Nape uolls laki dia suka orgy ke? Swinger?
Or gunakan bini utk dpt pengaruh?
Cer citer perabih.. Ayoma ayopaaaaa
Pakiiii mmg sedeh..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 19-11-2021 05:51 PM
aku tak rasa la bini dia ni bodoh
kira bini dia ni cukup baik la kan sbb tak spill lgsg AIB mamak  ...

Kan sebab Baru 2bulan kawin ni kira masih wangi lagi. Kentut busuk macam mana pun masih boleh tersenyum manis.

Kang bini rileks londehkan d cop pulak tak pandai jaga aib rumahtangga.

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 19-11-2021 08:55 PM
Kan sebab Baru 2bulan kawin ni kira masih wangi lagi. Kentut busuk macam mana pun masih boleh ters ...

iya..kalo mamak ni mampuuuu berfikiran matang, pikir la yg bini ko at least takde bukak aib ko lgsg
dia cuma minta dilepaskan shj and reasons nya mesti la mamak ni komfem dh tahu kan.
tp in public dia tak abih2 suruh isteri kembali taat bagai
kalo dpt si Rota, harus dicanang aib.hah mendapatlah ko
nynaa ni kira baik la and respek ko lagi sbb dia x bukak aib lgsg kt public
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepaskan je la
Sikit2 citer dah mcm nak terkeluar dah ni
Nnt both sides & family gak yg malu
Kami ni baca je kalau dah terhidang kan.....
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 19-11-2021 04:47 PM
Aiyoooo kalau korang tau cerita sebenor, memang korang akan nak cungkil mata yindia/paki laki dia, r ...

Sebelum kawen, tak selidik dulu ka background bakal menantu.
Mak pak nynaa tu bukannya org kampung ulu banat yg xleh nak selidik bakal menantu.
Nampak material aje kah terus setuju?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
scrocth replied at 19-11-2021 04:53 PM
Sapa nk tanggung kos2 perkahwinan yg xsampai 2 bulan tu? Kalau xsilap meols mmg boleh saman kalau  ...

Perceraian disebabkan org ke3 pun blh didakwa jugak walau org ke3 tu mak bapak
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by laradelara at 19-11-2021 10:39 PM
Nenasketum replied at 19-11-2021 04:47 PM
Aiyoooo kalau korang tau cerita sebenor, memang korang akan nak cungkil mata yindia/paki laki dia, r ...


Make sense then..sbb bininya mmg dah tak nk & buat permohonan cara elok. Yg laki tu cam pelik sikit ngn pc, pung pang kat media mcm dia retis batak attention

Iolss rengsa gak ngn yg acah2 baik condemn minah ni mintak cerai. Mana ada pmpuan baru nk khwin tetiba mintak cerai? Mesti lah ada sbb..biaq p lah sbb apa pun. Takyah lah dok ckp rugi lah apa.. Family tak yah msuk cmpur smua.. Ko tau ka apa jadi? Ko yg rugi?

Sekian acik merempan

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari awal fishy . Kenapa bapak kena culik anak pakai pistol ? Kalau menantu baik normal boleh je g jumpa anak mcm biasa ajak keluar lepas tu senyap2 bawak lari balik kampung . Pastu si Nina ni takde kepoh pn takde org tau , kenapa suami dia kena umum press conference bagitau semua rakyat malaysia ?setiap update ? Boleh selesaikan ke kalau satu malaysia tau dia ada masalah kewangan ? Nak kami buat derma ke? Pastu dia mention masalah duit sbb nak cakap parents tu mata duitan . Mmg tak nampak professional dgn jawatan yg katanya digalas tu , fishy la . Dah mcm tu dgn in laws masih nak anak diorang ? Ingat boleh bahagia ke ? Org dah taknak lepaskan je la . Takde makna pmpuan sanggup lari mcm ni kalau kes ringan2. Done backup
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 19-11-2021 04:47 PM
Aiyoooo kalau korang tau cerita sebenor, memang korang akan nak cungkil mata yindia/paki laki dia, r ...

Kenapa??????
Nyna dah dikendurikan ramai2 untuk lobi projek laki dia ke??  Ketum punya info ni buat iols tertanya tanya sangat ni.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepaskan
Selesai cara baik
Dari dok kecoh2 gini..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
MissVixen replied at 19-11-2021 10:45 PM
Kenapa??????
Nyna dah dikendurikan ramai2 untuk lobi projek laki dia ke??  Ketum punya info ni bua ...

Uishhh takkan lah? Nengok lakinya mcm syg benor kt bini dia tak mgkin la nak dikendurikan bini nya ug cntik tu?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 19-11-2021 08:30 PM
Wedding abg die dgn 2nd wife mamazat n uncle datang meraikan tauuu... Geng2x paki business jota2x

Ex anak kakton tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 10:54 PM | Show all posts
Nenasketum replied at 19-11-2021 04:47 PM
Aiyoooo kalau korang tau cerita sebenor, memang korang akan nak cungkil mata yindia/paki laki dia, r ...

nauzubillah min zalik eeee takutnyaaa... mujur awal2 iols telah side nynaaa sambil uturn dan lompat parti bila perlu
lagipun antara dua tu laki dia yang kepam...
nyna tu herlokkk... kita kena kekalkan prinsip yang herlokkk ni mesti baik dan harus di maafin...
kepam2 dan berkerak syuh2 pergi jauh2...


eee @acikgomen takde info2 dalam kerr apa yang terjadi? kerr acik join skali
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 10:55 PM | Show all posts
rasanya ni first time kes yg melibatkan non-artis spouse (suami) yg dok kecoh sana sini. selalunya non-spouse (isteri) je yg selalu merempan dalam social media. yg suami sorang ni siap panggil PC
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
makneng replied at 19-11-2021 08:53 PM
Nape uolls laki dia suka orgy ke? Swinger?
Or gunakan bini utk dpt pengaruh?
Cer citer perabih.. A ...

uih baru nikoh cepatnya orgy. takdan habis hanimun dah kenduri ramai2

eh, sorry i tetekan report. jari gundu icon pun tepi2 rapat nau.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 11:12 PM | Show all posts
3chanceno replied at 19-11-2021 05:31 PM
Dah hire lawyer, mestilah pihak isteri dah dapat nasihat dari legal aspects.. apahal laki nak heran  ...

perempuan ni kena kenching kot...before kawen janji itu ini..skali tgk bewakkkk komodo..terus rasa rugi..kohkohkoh..maybe sebab ni la dia xmo cite sebab musabab nk minta cerai..laki plak muka dh mcm benggali jual kapet..mesti la xnk lepas sbb 2nd time for sure dh xkn dpt binik cantik(porumer kate,kata biashe2 je)
nway pada kaka...
sekarang ni zaman klu nak kawen..sila la check habis2..uji cukup2..tny betul2..doa minta petunjuk betul2..cabaran sekarang byk,xpyh nk kawen semata2 nk ank or takut dipanggil ank dara tlajak ke apa..bila dh tersalah kawen mcm ni..nk reverse lg pyh..lg pening..siap malu tanggung seumur hidup..bkn kt diri je..pasangan..parents lg sanak saudara lagi..semua tu jadi complicated
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2021 12:51 PM GMT+8 , Processed in 0.095664 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list