CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Layanan Mentua Berbeza Lepas Kahwini Nynaa Harizal Kerana Isu Kewangan?

  [Copy link]
Post time 29-11-2021 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 28-11-2021 10:16 PM
Dia ada dua ig dan dua2 ni private.aku tak folow dia  kalau nak revel dekat sini tak boleh lah.

Its okay i dah dapat! Yahuu
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
tuttt replied at 29-11-2021 08:17 PM
Iolls dpt decode sebab depa kata kawan missf. Iolls terus pegi ig miss f cari kt dia punya followi ...

Private kan cuols
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 28-11-2021 10:39 PM
Oh sudahhh tak maku ke perangaii dorg ni ambik bini org mcm tu. Si katekkk tu mmg jahatt. Bukan du ...

haku x pernah mengagungkan puak royal dan x pernah doa pas abis solat utk puak royal nie...haku jujur
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 28-11-2021 10:39 PM
Oh sudahhh tak maku ke perangaii dorg ni ambik bini org mcm tu. Si katekkk tu mmg jahatt. Bukan du ...

Jgn lupe kes lawyer bongkarkan mcm2x pasai negeri jamaica... Hujung2x larik ke oversea.. Kene buru abes dgn kerajaan jamaica... Mcm2x lawyer tu share siap ade blog lg... Pastu diam sekejap.. Katenye dpt tangkap sumbat kat mane ntah... Skrg xpasti ape jadi dgn lawyer tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 10:56 PM | Show all posts
Nham22 replied at 29-11-2021 10:22 PM
Jgn lupe kes lawyer bongkarkan mcm2x pasai negeri jamaica... Hujung2x larik ke oversea.. Kene buru ...

mana nak baca blog lawwyer tu?
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 26-11-2021 08:22 PM
Rasanye lah, acik cuma ingat part atoknye penah keja position sambadi jugak la dlm yestana tuh
Sia ...

Ecah ni bapa selenga jatih cinta masa belajarnkat itm kelate Ada program Apa ecah Pegang dulang ke pegang Riben ke gitulah..terus Kena paksa terima..dia xnak makpaknpun xnak tp kayangan dah Nak camna Nak engkar..SBB Tu zaman dia JD Queen dia demand gilet giler ye.tiap program libatkan dia belanja Mahal .hadiah kat dia pun Kena dia YG approve..carpet perabot semua Kena Baru segala YG Ada semua Kena Baru ..nampak Manis bertudung TP Cara itu dia lepaskan perasaan hehe ..SBB Tu mcm org X ketahuan LPS hilang title
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 29-11-2021 10:22 PM
Jgn lupe kes lawyer bongkarkan mcm2x pasai negeri jamaica... Hujung2x larik ke oversea.. Kene buru ...

Lawyer tu share dekat blog uncle seekers kan..
Tapi dua2 kena tangkap..
Now blog tu dah tak boleh bukak.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 30-11-2021 12:41 AM
Ecah ni bapa selenga jatih cinta masa belajarnkat itm kelate Ada program Apa ecah Pegang dulang ke ...

Ecah tu waktu kawen umur 19, bapa selenge 64..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mendeluk at 30-11-2021 01:06 AM
Nham22 replied at 29-11-2021 10:22 PM
Jgn lupe kes lawyer bongkarkan mcm2x pasai negeri jamaica... Hujung2x larik ke oversea.. Kene buru ...


.. loyer tu kesayangan atok topui dulu.. lepas dh mangkat kena teruk dgn current cotan yg sekarang.. tu lari..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 29-11-2021 10:22 PM
Jgn lupe kes lawyer bongkarkan mcm2x pasai negeri jamaica... Hujung2x larik ke oversea.. Kene buru ...

Tapi loyer tu pun kenkadang nampak mcm gila isim pulak
Mmg lingkup la idop kita kalo kena layan peel kerabat2 neh
Sbb tu acik koser nak kagum2 nak follow2 socmed depa, nak puji depa ni lagi la haku tak koserrrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 29-11-2021 01:19 AM
Kalau tengok dari rupa budak tu nampak mcm memang satu spesis... Tapi porumer2 sini cakap anak ang ...

Anak angkat! Confirm.. Sebab info daripada saudara dia yang aku kenal.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 10:44 AM | Show all posts
Rogue98 replied at 30-11-2021 12:59 AM
Lawyer tu share dekat blog uncle seekers kan..
Tapi dua2 kena tangkap..
Now blog tu dah tak boleh  ...

ehh blog tu ye ke dah tak bleh bukak? rasa taon lps 2020 mcm ada bdk opis terbukak blog tu.. tapi laa ni ntah la mebi la kot tak bleh bkk dah. ye laa too much of personal interest dalam tu.

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 11:38 AM | Show all posts
acikhan replied at 29-11-2021 10:18 PM
haku x pernah mengagungkan puak royal dan x pernah doa pas abis solat utk puak royal nie...haku ju ...

Pada pendapat aku, kita aminkan la.. kalau Allah perkenankan, dapat royalty yang alim / bertaqwa kan bagus..
Dan satu lagi, Allah akan bagi kat kita dulu, doa yang kita doakan untuk orang lain, so win-win la.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 11:49 AM | Show all posts
lorrr dah citer lain pulakkkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 12:28 PM | Show all posts
Rogue98 replied at 30-11-2021 12:59 AM
Lawyer tu share dekat blog uncle seekers kan..
Tapi dua2 kena tangkap..
Now blog tu dah tak boleh  ...

kalau gogel ada keluar psl cite blog tu.
baru baca lastweek.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 01:28 PM | Show all posts
da_vinci replied at 30-11-2021 11:49 AM
lorrr dah citer lain pulakkkkkkkkkk

tengah tunggu next PC hahahaha. lambat pulak
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 01:41 PM | Show all posts
tompie replied at 30-11-2021 01:28 PM
tengah tunggu next PC hahahaha. lambat pulak

iols bukan apa, agak pening aku dgn sapo dio sarhot and helang nihhh
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 29-11-2021 09:59 PM
Private kan cuols

Dia ada dua acc. Satu private satu tak
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 30-11-2021 12:59 AM
Lawyer tu share dekat blog uncle seekers kan..
Tapi dua2 kena tangkap..
Now blog tu dah tak boleh  ...

I pernah baca blog uncle seekers ni dulu pasal ecah. I ingtkan uncle seekers ni saja reka cerita sbb nak fame. Ye lah mana la nak sangka ecah btl2 nak kan uncle tu. Bkn nye hensem pun kenz...
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhmdulilah mereka dh berbaik macam tu lah

  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 04:20 AM GMT+8 , Processed in 0.093616 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list