CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Layanan Mentua Berbeza Lepas Kahwini Nynaa Harizal Kerana Isu Kewangan?

  [Copy link]
Post time 28-11-2021 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 28-11-2021 12:08 PM
Yg betoinye weols ralat kenapa nai boleh jatuh cinta dgn heshe
Tak ensem ponnnnnn
Dedolu takde bdk ...

Allah ciannya. Nai ni kebumi kat bukit kiara kan, tenvok ayah dia sedih sungguh masa tu. Dia jadi pengerusi jawatankuasa kubur bukit kiara tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
fahdramli replied at 28-11-2021 12:15 PM
Allah ciannya. Nai ni kebumi kat bukit kiara kan, tenvok ayah dia sedih sungguh masa tu. Dia jadi  ...

Chuols dulu kolej mana
Kisah nai meninggal ni tak byk sgt reputz cover sbb bapak nai tak bagi
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 28-11-2021 10:36 AM
Bila korang cerita pasal artis dan kerabat ni aku sampai sekarang hairan kenapa artis bernombor tak  ...

Sebab masatu kaka, kerabat semua masih muda mudi kulit bergetah lagi kot. Heshe taste daddy2 rhoper kung fu panda dan kulit layut2... Kalau boleh raba2 tangan rasa macam tengah perap ikan siakap sebab berkedut2... agittew...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 27-11-2021 08:22 PM
Ntah... Harapkan body jelah kene maintain beranak ramai.. .. Aura. Xde langsong... Mungkin sbb xde ...

Ni betol.takde aura.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw sorry memandang byk cerita krabat kat sini, i lols baru sedar yg biekhanz dah remove nama husbaby dia dari ig name.. baru2 ni bday milo si anak teruna dia pun takde daddy dia.. satu caption tu dia letak “just you and me another year” something like dat.. takkan dh separated juga.. set pakeys ni mmg too overbearing kot.. lelaki melayu xleh tahan ke caner..

Utk tak ot, kita tunggu apa next move dr pamiey and team.. or terus masa court case..? bab khwin sel cerai jamca tu mmg pelik bin ajaib sesangat.. it brings so many things into questionssss
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:43 PM | Show all posts
mrsbale replied at 28-11-2021 11:29 AM
TM ni tunku m yg kes hoki duluuuu kan  bukan refer to tunku crown

hoki ker golf kedi yg mati kn bunuh sbb tertawakn sultan jamaica...tak blh recall dah kes mn satu sbb family ni mcm mafia dah
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 03:51 PM | Show all posts
Addrianna replied at 28-11-2021 10:37 AM
Oh ia kh tq chouls ok lah ada jugak warisan untuk harta

anak angkat perempuan

aku kenal cikgu tuisyen budak ni


Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 03:54 PM | Show all posts
Pujangga22 replied at 28-11-2021 02:43 PM
hoki ker golf kedi yg mati kn bunuh sbb tertawakn sultan jamaica...tak blh recall dah kes mn satu  ...

yg golf atuknya yg dah mangkat yg pernah jadi jagung




Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 03:56 PM | Show all posts
fahdramli replied at 28-11-2021 12:15 PM
Allah ciannya. Nai ni kebumi kat bukit kiara kan, tenvok ayah dia sedih sungguh masa tu. Dia jadi  ...

kubur dia tak jauh dari kubur atuk aku

cantik kubur dia , mcm taman mini gitu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 04:07 PM | Show all posts
Incanto replied at 28-11-2021 03:54 PM
yg golf atuknya yg dah mangkat yg pernah jadi jagung

owh so kes lain lagi lah hoki ni...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 04:09 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Pujangga22 replied at 28-11-2021 02:43 PM
hoki ker golf kedi yg mati kn bunuh sbb tertawakn sultan jamaica...tak blh recall dah kes mn satu  ...

Ni bapa sedara helang, adik sultan jamaica, paling mudah tengku bendahara
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
saja tanya kes nai dgn alang yg mati xcident tu, dirancang ke apa? dulu kuin j pun pernah xcident jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 28-11-2021 12:43 PM
Sebab masatu kaka, kerabat semua masih muda mudi kulit bergetah lagi kot. Heshe taste daddy2 rhope ...

Hati-hati kak dud
Nanti dia hntr ain dekat kak dud
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 28-11-2021 10:51 AM
Masa jd isteri bernombor, elaun 20k kan... Berapa lah tu agaknya sekarang ni... Dekat ig dia i god ...

Ehh dah ada anak?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 28-11-2021 11:14 AM
Takda anak. Yg tu anak angkat

Ooo iya ke . Tp muka iras set set tu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 04:27 PM | Show all posts
Pujangga22 replied at 28-11-2021 04:09 PM
'Saya masih ingat mata lebam ayah selepas pulang istana' (malaysiakini.com)

adik SJ pukul pemain masa match hoki kat padang sbb tak puas hati

pastu coach di perintah mengadap , kena pukul dgn apak dia plak.


Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 28-11-2021 09:49 AM
Yes. Job ni dia buat somewhere in early jan. Dia meninggal 4.2.1994
Sedih gile weols semua dok tgk ...

Sayang betuk bapak dia dekat dia
Mesti dia anak manja.Hidup lg ke bapak dia?
Mak dia tak de ke acik?
Family kaya raya ke dia?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 04:31 PM | Show all posts
Ala.. kalau takde duit tu maksudnya kita tak mampu bantu orang, dalam erti kata lain.. orang pun tak rasa perlu nak mesra2 dengan kita. Nak ajak kita keluar pun rasa macam tak syok asyik nak belanja kita je. Of course la layanan akan jadi berbeza.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 28-11-2021 10:44 AM
nakk kalau rupa xteruk sgt..kan ada org tua yg segakkk....kalau ruoa mcm cikebung i tamo la disent ...

Yach sis. Ikut jua  bagaimana perasaan cinta itu wujud. After all umo tak menggambarkan apa2 pyn melainkan persepsi org luar. Walhal dorang tak tau, kawen dgn yg berusia ni lah yg hidup kita aman2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 02:01 AM GMT+8 , Processed in 0.090209 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list