CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Layanan Mentua Berbeza Lepas Kahwini Nynaa Harizal Kerana Isu Kewangan?

  [Copy link]
Post time 28-11-2021 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
F685 replied at 28-11-2021 10:07 AM
Laa dok cerita pasal anak Izat Emir rupanya
Ingatkan thread dok naik ada update psl couple ni  ...

Sebab anak izat ni ada kaitan denga. Gossipan, nenot ni so ter ot sekali. Hahaha. I nak tunggu ja si pami tu nak biat pc apa pulak kali ni...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Namasayaomel replied at 28-11-2021 07:20 AM

Pusing2 macam tu jugak selesa anak beranak.

Aku pernah dengar cerita psl ni first time tengok muka this girl mana kau dpt ni?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku ingat banyak cerita pahmi dan mynna rupanya ada bercampur aduk jugak
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 28-11-2021 10:03 AM
Keta BMW tu mak tiri dia punya. Dorang ni ramai siblings. 3 mak tak silap tapi semua bapak bela. Y ...

Tapii i pun pernah girl crush dgn aina ni, sebab dia pernah la berlak9n dalam cerekarama tajuk meteoroid dgn arwah ibrahim pendek... cakap melayu pun pelat2 jugak. Dia jadi anak nelayan hahaha, asila emir tu memang segak sungguh. Pernah masuk majalah wanita ga,bar dia kawen.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 27-11-2021 11:11 PM
bernombor mana duk yestana jemeka

duk jauh jauh....mcm sarhot dulu. takde nya bawa ke majlis rasmi ...

Chouls sarhot ni ada anak tak?nak tahu jugak
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tengok nyna dengan sharot ni memang lawa lah nyna ni cuma tak cukup hot nak compare dengan sharot.umur pun jauh sangat beza tapi salute lah aku orang2 yang selera dengan orang tua ni.kalau betul lah
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:23 AM | Show all posts
Addrianna replied at 28-11-2021 10:17 AM
Chouls sarhot ni ada anak tak?nak tahu jugak

mcm ada ank pompuan sorg
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:29 AM | Show all posts
fealefea replied at 19-11-2021 03:56 PM
then, cpt la jodohkan dgn adik beradik negeri Jamaica

boleh ke janda jadi isteri official adik beradik kerajaan jamaica. rasa mcm tak. bini bernombor atau teman gegeli boleh ler
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mendeluk at 28-11-2021 10:41 AM
_blackbird replied at 28-11-2021 10:29 AM
boleh ke janda jadi isteri official adik beradik kerajaan jamaica. rasa mcm tak. bini bernombor at ...


Hahahaha dengan kenten dahi itam, mak puaka. Nynaa tetap nampak puaka la. Geli bila dpt tau mak dia recommended adik jadi bini bernombo. Tau fam ini macam mana. Aku secara jujur paling tak suka orang yang sanggup lari demi kepentingan sendiri. Family Nynaa ini agak PUAKA SEPUAKA dia jugak taauu  
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila korang cerita pasal artis dan kerabat ni aku sampai sekarang hairan kenapa artis bernombor tak pernah keluar cerita ada raja atau kerabat nak kan dia.dia sangat popular kan dulu2 mustahil tak ada kerabat berkenan.ke ada aku yang tertinggal
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Pujangga22 replied at 28-11-2021 10:23 AM
mcm ada ank pompuan sorg

Oh ia kh tq chouls ok lah ada jugak warisan untuk harta
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 28-11-2021 04:06 AM
Sebenaqnya affairs depa agak baru. Nai tu nama je anak orka, tapi jenis reserved sangat. Kwn pun t ...

Sedeynye cite acik
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul lah nyna ni nak cerai sebab nak jadi isteri bernombor bodoh lah tindakan tu.kau dapat kekayaan saja tapi kebahagian noo.kahwin dengan kerabat ni kau tak mampu nak kunci hati dan bawah mereka tak pernah puas.bukan semua lah tapi kebanyakannya.sepupu aku pun dulu nak dijadikan isteri bernombor adik raja pun tak kuasa dia nak layan walaupun habis hilang mata pencariannya lepas tu sebab dendam adik raja tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 27-11-2021 07:18 PM
dengan gigi besau. bila senyum lebar auto nampak hodoh yachhh…

Mcm d4du hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 28-11-2021 10:37 AM
Oh ia kh tq chouls ok lah ada jugak warisan untuk harta

Masa jd isteri bernombor, elaun 20k kan... Berapa lah tu agaknya sekarang ni... Dekat ig dia i godeh2 nampak ada komen mention ex dia sultan from jamaica, dia tak delete pun

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 28-11-2021 10:37 AM
Oh ia kh tq chouls ok lah ada jugak warisan untuk harta

Takda anak. Yg tu anak angkat
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 28-11-2021 04:06 AM
Sebenaqnya affairs depa agak baru. Nai tu nama je anak orka, tapi jenis reserved sangat. Kwn pun t ...

Tapi kan tm dah kahwin. Kenapa nak jugakk.. Lepas tu tm ambik sarhot
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Namasayaomel replied at 28-11-2021 07:20 AM

Segak… nampak regal…
Dulu2 x over sgt kan edit/filter so must be irl pun cantik btul.

Zmn sekrg skeptikal skit bila org ckp si polan2 ni cantik bdasarkan soc med posts sheols jer.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 28-11-2021 10:17 AM
Chouls sarhot ni ada anak tak?nak tahu jugak

Ada anak perempuan,  anak angkat kalau tak salah. Dia bela dari kecik, dah macam muka dia dah budak tu..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 28-11-2021 11:15 AM
Tapi kan tm dah kahwin. Kenapa nak jugakk.. Lepas tu tm ambik sarhot

TM tu adik sultan jamaica yang sekarang ni... pak sedara helang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 01:31 AM GMT+8 , Processed in 0.084299 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list