CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Layanan Mentua Berbeza Lepas Kahwini Nynaa Harizal Kerana Isu Kewangan?

  [Copy link]
Post time 19-11-2021 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 19-11-2021 05:12 PM
alahai laki ni pun
dah dia taknak ko lagi...lepaskan je la
x rasa janggal ke nak suruh dia blk rumah ...

Sedih tengok org terhegeh hegeh ni. Pathetic
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 19-11-2021 04:47 PM
Aiyoooo kalau korang tau cerita sebenor, memang korang akan nak cungkil mata yindia/paki laki dia, r ...

Kapel lama-lama memang tak terkeluar terus tanduk ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 19-11-2021 04:47 PM
Aiyoooo kalau korang tau cerita sebenor, memang korang akan nak cungkil mata yindia/paki laki dia, r ...

Spill lorrr. Couple lama kot takkan true colous sikit pun tak keluar eh pelik jugak. Yg laki pun tak payah la semua bnda nk mengadu kat media.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Delifrance replied at 19-11-2021 05:19 PM
Must be something big yg pompuan tu tak bleh terima sampai sanggup carry title janda after 2 months  ...

Iols memang ada terlintas macam neh jugak.
Sebab payah nau nak cakap kan. Kalau setakat mendadih or naik kaki tangan musti dah dicanang seantero dah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 19-11-2021 04:52 PM
so betul la ada gosip nk kenenkn nyna nih dgn keparat jamaica rituh?daser materik

Mau pulak mak die bermenantukan retis kalau betol...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Pada pendapat aku, it’s not cool to ‘buruk burukkan’ mertua kat media.

Sekian.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
ketupatnasi replied at 19-11-2021 05:36 PM
Iols memang ada terlintas macam neh jugak.
Sebab payah nau nak cakap kan. Kalau setakat mendadih o ...

aku tak rasa la bini dia ni bodoh
kira bini dia ni cukup baik la kan sbb tak spill lgsg AIB mamak ni kt public
so mmg dia minta dilepaskan dgn cara yg betul la
as u said, ingat senang2 je ke bini dia ni nk decide cerai mcm tu je walau baru kawen
so sah la bini dia mmg simpan aib si mamak parpu kari ni dgn rapi walau dicaci acik2 porem dan netizen di fb ig sana
tp mamak ni x abih2 nak citer sume kt public

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 19-11-2021 05:15 PM
Yang kau nak jumpa bini nak bawak bodyguard, cameraman, saudara mara, haiwan ternakan semua tu apaha ...

Hahaha..kan?

Mestilah ada syarat nak jumpa. Kalau si lelaki bawak crew Melodi, TV3 bagai macam mana?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa la xpompuan ni..xkenai pon
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 06:46 PM | Show all posts
dik suami...org dah tak hingin maka sila lepaskan dgn cara baik...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Aii ceo pun ada masalah kewangan  kalu gitu bini tu kena carik  pengerusi lembaga pemgarah syarikat yg success..tapi biasanya dah kerepot2
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Org byk ckp ni, selalunya diala bersalah
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasa2 je syarat wife dia bagi.. make sense la sbb nak cerai kan.. nape nak bawak semua org
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
sweetfasha replied at 19-11-2021 08:00 AM
7 syarat common je.. bukanlah pelik pelik sgt syaratnya

dah kalau isteri tu tak mahu, ko lepaskan j ...

Tu lah. Ingatkan apa yg anehnya. Ye lah, tengah krisis mestilah wife dia tak nak dia kecoh bawa lawyer, geng bagai. Husband nya ni memang buat pc nak update kita semua ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 19-11-2021 04:47 PM
Aiyoooo kalau korang tau cerita sebenor, memang korang akan nak cungkil mata yindia/paki laki dia, r ...

Awatnya...luar tabii ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 07:48 PM | Show all posts
Timortimur replied at 19-11-2021 03:04 PM
Bapak dia kan pemandu belon kesayangan kjaan Jamaica. Mestilah untouchable kat sana

ye ke uols, anak dia lawa pelik pula i tak berkenan ke geng royal jamaica? yg persis mamak jugak jadi laki nyna ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Something fishy si mamak ni. Kecoh kepoh mcm keturunan paki terpaling tu.
Adik jah ada. LMK pun ckp nak kawin kan. Sekufu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 08:11 PM | Show all posts
sapa ni anjir
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
ko pun letakla syarat. apa dia syaratkan ko list juga.
kang ko sedap2 ikot syarat dia mai pulak satu gerombolan ahli keluarga.

one to one.

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 08:26 PM | Show all posts
yish alang2 cer bgtahu sikit ape si mamak ni dah buat. something fishy bethol!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2021 02:23 PM GMT+8 , Processed in 0.078905 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list