CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Layanan Mentua Berbeza Lepas Kahwini Nynaa Harizal Kerana Isu Kewangan?

  [Copy link]
Post time 28-11-2021 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 27-11-2021 11:31 PM
Tu kwn acik
Weols satu kelas masa buat foundation utk twinning program
Bofren sheols pak men ...


Pakmenakan tu ada gosip gak kan. Kawin dgn budak sbp gak kan. Kerabat ada bau bacang.

Terkejut arwah meninggal muda lagi. Tak lama lepas tu nike ardila meninggal. Eksiden gak.

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mendeluk at 28-11-2021 12:39 AM
Timortimur replied at 28-11-2021 12:02 AM
Rupa x nak lah komen sbb dah sedia maklum tapi kuat jgk merempan dan menyindir 30k


elok jgak bini nya x suka retis. mmg x sesuai pun kalau buat menantu kot hihik. tp yg accident tu muka dia sebijik mcm sarhot. tu sbb sarhot disayangi.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 27-11-2021 08:22 PM
Ntah... Harapkan body jelah kene maintain beranak ramai.. .. Aura. Xde langsong... Mungkin sbb xde ...

Approve pulak queen jamaica gn si sipikey ni..sbb escort je kan..dr escort baik misspaj
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 28-11-2021 12:43 AM
Approve pulak queen jamaica gn si sipikey ni..sbb escort je kan..dr escort baik misspaj

Megan no 2 lah ni tapi at least Megan bukan bakal Q
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 28-11-2021 12:43 AM
Approve pulak queen jamaica gn si sipikey ni..sbb escort je kan..dr escort baik misspaj


qween jameka dgn ank gegirl dia tk kenan pun sipikey at first masok fam. recommended kawen dgn biru darah, tp ank nya yg nak.. xde sape boleh halang.. semua tacod dgn helang.. gitew citee
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 28-11-2021 01:01 AM
qween jameka dgn ank gegirl dia tk kenan pun sipikey at first masok fam. recommended kawen dgn bir ...

Tp anknya juga nk si missF bagai nak gila jgk dlu khennnn nape x approve
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 04:06 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 28-11-2021 12:27 AM
Pakmenakan tu ada gosip gak kan. Kawin dgn budak sbp gak kan. Kerabat ada bau bacang.

Terkejut ar ...

Sebenaqnya affairs depa agak baru. Nai tu nama je anak orka, tapi jenis reserved sangat. Kwn pun tak ramai. And we were so young, baru habis skolah kan. Acik rasa time tu acik lebih ramai kwn dari dia
Dia jadi model pun sbb org yg approach dia kat subang parade masa dia masih skolah menengah, dia bukan stok2 masuk Dewi remaja yach
And TM was her first love
Naive dia tu. Sampai skang acik simpan cover majalah jelita yg ada muka dia
Dia pakai baju kaler biru
Masa muka dia keluar cover tu, dia dah meninggal
Sedih lain macam maybe sbb kami masih budak and muda2 mcmtu hadap kematian kawan. Tu lah pengalaman pertama acik dlm hidup mengadap kematian kawan
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 04:22 AM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 28-11-2021 01:01 AM
qween jameka dgn ank gegirl dia tk kenan pun sipikey at first masok fam. recommended kawen dgn bir ...

Ye ke sis?
Kat mana ntah i dengar kalau topui nakkan F jgk maka amma appa dia akan bg negara jajahan dekat adik lelaki dia. Sbb tu topui kwin dgn megan
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:20 AM | Show all posts
800214 replied at 27-11-2021 07:12 PM
Pelakon cita interlude tu ke? Smpai filem tu semua ditarik balik dr internet. Maklumat pasal pelak ...


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:21 AM | Show all posts
800214 replied at 27-11-2021 07:12 PM
Pelakon cita interlude tu ke? Smpai filem tu semua ditarik balik dr internet. Maklumat pasal pelak ...

ini ke? aaahh nampak cam rupa wife si Jamaica..alfatihah
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 27-11-2021 11:31 PM
Tu kwn acik
Weols satu kelas masa buat foundation utk twinning program
Bofren sheols pak men ...

sapa acik? arwah aina emir ke? ohh kejadian tu masa thn 94..i xlahir lg
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 26-11-2021 04:15 PM
Sesape yang baca forum ini. Kalau anda umur 20-30 an, nak ke anda kahwin dengan umur 60-70 ? #tanyaj ...

nakk kalau rupa xteruk sgt..kan ada org tua yg segakkk....kalau ruoa mcm cikebung i tamo la disentuhhhh..mau kejunggg
tapi kalau beza 16 thn ke 20 thn tu xjauh sgt kan beza
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 26-11-2021 09:21 PM
Knp sheol biol. Ke sbb x dpt ultimate satisfaction (batin) ms muda? Sbb sheol mcm angau ngn uncle  ...

pernah ada explanation dari kerabat yang jadi pondan tu...  katanya saka (aku lupa perkataan orang tu tapi bagi aku tu saka) diturunkan pada dia lepas sultan meninggal...  dan orang kebanyakan memang takkan tahan...  plus, apaknya tak bagi dia kawen lain sebab taknak hilang segala privileges yang dia dapat sebagai permaisuri...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:29 AM | Show all posts
Chairman replied at 27-11-2021 12:53 PM
Ooo gitu kekdahnye..kirenye ni gosip poromer2 maqam tinggi la ni..tq chuols atas pencerahan

welcome...porumner maqam tinggi nie byk info...kekdg betui...kekdng sipi2...kekdg gosipan jer...tapi seronok baca...nama pun bod gosip kannn...tu blum lagi lepak kat bod CI...kalu ada kes jenayah mmg seronok baca porumner2 CI mengupas kes seperti inspector gadjet tak pun detective conan...kehkehkeh
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 27-11-2021 11:05 PM
Kat b.jelutong celah mana tu sis? Detail plss

Kawan meols kata dari mh cafe atas JG tu blh nmpk sikit tp dulu (precovid) duk makan sana xpnh nmpk pon.

Istana all black.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Namasayaomel replied at 28-11-2021 07:20 AM

Yes. Job ni dia buat somewhere in early jan. Dia meninggal 4.2.1994
Sedih gile weols semua dok tgk majalah jelita merata2 kedai. Job last dia seminggu sebelum eksiden. Tapi job yg majalah jelita ni je yg lepas keluar. Lelain semua bapak dia beli copyright
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 28-11-2021 04:06 AM
Sebenaqnya affairs depa agak baru. Nai tu nama je anak orka, tapi jenis reserved sangat. Kwn pun t ...

Dia eksden kat pagoh, keta baru beli masa tu . Kemudian ayah dia beli hak penyiaran filem interlud sebab tu filem tu dah tak tayang. Ada babak dia kat kolam mandi.  Nur aina izat emir nama dia. Antara yanglawa la mas tu.dia  meninggal tak ujungjanuai awaifebruari 1994. Yangpa penakan helang ni yang ada kontroversi kalau tak salah, yang pukul coach perak pakai kayu hoki.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 28-11-2021 09:14 AM
nakk kalau rupa xteruk sgt..kan ada org tua yg segakkk....kalau ruoa mcm cikebung i tamo la disent ...

Gatai
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Acikgomen at 28-11-2021 10:06 AM
fahdramli replied at 28-11-2021 09:50 AM
Dia eksden kat pagoh, keta baru beli masa tu . Kemudian ayah dia beli hak penyiaran filem interlud ...


Keta BMW tu mak tiri dia punya. Dorang ni ramai siblings. 3 mak tak silap tapi semua bapak bela. Yg atas2 tah ingat dah acik bape org, ada kakak nama asila, cantik gile yg tu maknye ereb. Nai dgn adik laki dia mak yindon, adik bawah2 mak tiri dia tak ingat dah acik nama apa. Aunty tu lembut je sora.
Keta dia honda hatchback, zaman tu weols panggil honda mayat
Rumah deyols kat subang Jaya je

Bapak dia beli copyright semua iklan yg ada muka dia
Sbb sedih sgt anak meninggal, dah la masa meninggal tu bapak dia kat obesi
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Laa dok cerita pasal anak Izat Emir rupanya
Ingatkan thread dok naik ada update psl couple ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 10:37 PM GMT+8 , Processed in 0.073600 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list