CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Layanan Mentua Berbeza Lepas Kahwini Nynaa Harizal Kerana Isu Kewangan?

  [Copy link]
Post time 27-11-2021 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 27-11-2021 05:45 PM
..isteri topui aku belek2 tang mana takde yg nampak lawa langsung. aura pun takdak. Tah cam mne bo ...

Edukesen pun takat mana je.
Rakyat menjadikan tuanku zara sebagai benchmark permaisuri.

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
bioessence replied at 27-11-2021 02:31 PM
Bapa sarhot tu mb Jamaica skrg
Dah lama apak nya adun Benut, pontian tu

Abih tu awat nama s*a*dan. Ingtkan adik beradik ngn pelakon aleeza s*a*dan
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
pami ada update igs tu..minta @Acikgomen interpret apakah maksudnya
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke ada sorg pelakon meninggal accident sbb masa tu dgn bapak jamaica?
Tapi kisah ni dah lama.Lupa dah nama tapi memang cantik
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by 800214 at 27-11-2021 07:22 PM
Timortimur replied at 27-11-2021 06:55 PM
Betul ke ada sorg pelakon meninggal accident sbb masa tu dgn bapak jamaica?
Tapi kisah ni dah lama.L ...


Pelakon cita interlude tu ke? Smpai filem tu semua ditarik balik dr internet. Maklumat pasal pelakon tu pun payah nak cari
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 27-11-2021 03:40 PM
Iols smpai skrg tak dpt tangkap sapa sorhot. Acah2 paham je. Haha. Tp yg lain dpt decode. Anak mb  ...

Kan dah ada clue2 tu uols... Gambar sarhot ada dekat ig anak naza + nama sama dengan arwah isteri shuib
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mendeluk at 27-11-2021 07:39 PM
sharlenetexas replied at 27-11-2021 06:21 PM
Edukesen pun takat mana je.
Rakyat menjadikan tuanku zara sebagai benchmark permaisuri.


dengan gigi besau. bila senyum lebar auto nampak hodoh yachhh…
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Timortimur replied at 27-11-2021 06:55 PM
Betul ke ada sorg pelakon meninggal accident sbb masa tu dgn bapak jamaica?
Tapi kisah ni dah lama.L ...

Model olay kan. Sheol mmg tgh top ms tu. Bapak sheol mintak jgn siarkan psl sheol
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 27-11-2021 05:45 PM
..isteri topui aku belek2 tang mana takde yg nampak lawa langsung. aura pun takdak. Tah cam mne bo ...

Ntah... Harapkan body jelah kene maintain beranak ramai.. .. Aura. Xde langsong... Mungkin sbb xde high education.. Pastu xde lansong2x bau2x bachang kerabat... Plus die ni org tau escort dulu...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
kwin selenge tu ada yistana ye di BJ, big black building very modern design.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
babyhubby85 replied at 27-11-2021 09:21 PM
kwin selenge tu ada yistana ye di BJ, big black building very modern design.

Kat b.jelutong celah mana tu sis? Detail plss
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 11:09 PM | Show all posts
rosevelvet replied at 27-11-2021 06:31 PM
Abih tu awat nama s*a*dan. Ingtkan adik beradik ngn pelakon aleeza s*a*dan

yg mb tu bapa tiri
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 11:11 PM | Show all posts
Nham22 replied at 27-11-2021 04:45 PM
Bila die dah biase dgn etika istana Jamaica.. Bonus bg die... X payah kene groom lebih2x mcm ister ...

bernombor mana duk yestana jemeka

duk jauh jauh....mcm sarhot dulu. takde nya bawa ke majlis rasmi

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 11:24 PM | Show all posts
mendeluk replied at 27-11-2021 05:45 PM
..isteri topui aku belek2 tang mana takde yg nampak lawa langsung. aura pun takdak. Tah cam mne bo ...

yg aku kenot brain camner dia boleh pakai shorts  dan topui post kat insta
moderen betul negara jemeka



kalau artis dah kena bash kiri kanan

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Timortimur replied at 27-11-2021 06:55 PM
Betul ke ada sorg pelakon meninggal accident sbb masa tu dgn bapak jamaica?
Tapi kisah ni dah lama.L ...

Tu kwn acik
Weols satu kelas masa buat foundation utk twinning program
Bofren sheols pak menakan mael kontot
Napewww chuols sebut kes arwah nai
Taun 1994 tu kelas weols kehilangan dua org kwn
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 27-11-2021 08:18 PM
Model olay kan. Sheol mmg tgh top ms tu. Bapak sheol mintak jgn siarkan psl sheol

Model dan pelakon kan sbb dia satu batch dgn kenalan i
Tgh prepare nak pg oversea kalau tak salah
Agaknya sbb tulah mak topui x suka artist sanggup bermenantukan rempit
Hahislah i nanti ada yg pg sampaikan
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 27-11-2021 08:22 PM
Ntah... Harapkan body jelah kene maintain beranak ramai.. .. Aura. Xde langsong... Mungkin sbb xde ...

Ingatkan rempit aje tapi escort jgk ke?
Habislah malaysian nti kena sembah ratu kat escort plk
Level2 ex abe gong jgknlah cuma xde gmbr xxx jelah
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 27-11-2021 07:18 PM
dengan gigi besau. bila senyum lebar auto nampak hodoh yachhh…

Rupa x nak lah komen sbb dah sedia maklum tapi kuat jgk merempan dan menyindir 30k
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 27-11-2021 11:31 PM
Tu kwn acik
Weols satu kelas masa buat foundation utk twinning program
Bofren sheols pak men ...

So you mesti sama batch dgn kwn i jgk
Bukan dgn ketua kjaan Jamaica ke?
Sorry Acikgomen buatkan you sedih
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Timortimur replied at 28-11-2021 12:04 AM
So you mesti sama batch dgn kwn i jgk
Bukan dgn ketua kjaan Jamaica ke?
Sorry Acikgomen buatkan yo ...

Adik dia
Weols mmg rapat masa tu sbb kelas weols tak ramai
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-5-2022 07:41 AM GMT+8 , Processed in 0.094068 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list