CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Layanan Mentua Berbeza Lepas Kahwini Nynaa Harizal Kerana Isu Kewangan?

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 26-11-2021 05:30 PM
Khennnnz yusni jakpar siap dpt rumah kat ss19 subang Jaya tuh
Ujong2 staf yestana nasihat sultan u ...

Macam tu ke ceritanya. Bukan ke masa tu SB kerepot dh kawen esah? Dialog dia dlm paper "esah x kisah kalo beta kawen lain" sebelahnya gambar raja ema berlari haha i ingat2 lupa la cite hot ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 26-11-2021 08:24 PM
kalau bukan acik rtm, then acik kari jadi kuin
so kira ni the better choice lerrr

Yup acik kari i pernh dgr gak desas desus dalam ni huhuhu tpi acik kari body tiptop kot … kurkurkur
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 26-11-2021 05:05 PM
aku skeptikal dotdotdot nak dia

ramai  yg lagi lawa, single dan available. Tak payah tunggu kes c ...

For a moment mungkin worth for that dotdot. Tapi jadi macam ni rasa dah kurang value dia.
Tapi fikir2 balik jumareng pun still dgn SB walau org kata dia makin teruk kan
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 26-11-2021 08:29 PM
Tahhhhh. Zat zat tuh anak seken ke anak sulung
Yang acik tau zat zat skang ni ade bisnes eskrem  ...

Zat zat seken ni humble betul bnyk buat charity .. zat zat first x pernh tgok ade gmba ke acik
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
kuchenta_81 replied at 26-11-2021 08:32 PM
Macam tu ke ceritanya. Bukan ke masa tu SB kerepot dh kawen esah? Dialog dia dlm paper "esah x kis ...

Seingat acik yusni jakpar mmg kerap dok dpt jemputan makan kat yestana zaman ss takde permaisuri. Gosip tu lama jugak sampai depa pindah dok nineteen tuh takdek pun kawin2. Ujong2 ss kawin dgn pompuan yg takde sapa kenai. Gempak la jugak sbb gosip raja ema nak kawin ss tuh tgh bekumandang time ss kawin dgn aishah
Lepas kawin dgn aishah baru yestana kuar statement ss tak berhasrat ada byk bini
Agitewwwww acik trobek gosip urtv
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by makkaucun18 at 26-11-2021 09:20 PM

kalo sesape perasan bini first dotdot tak nmpk pun ikut pi kuning kaabah atau lawat ank sedara dia kawen. benda viral walau betul ke x ,mesti maluu jgak jumpa kazen silver tuh n x ikot dotdot kt kl. dua dua bini baya ank2 sendirik.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 26-11-2021 08:20 PM
Eh haloooooo chuols kalo nak fakta tepat tanpa kona2 baring, pi baca website sotkabar sana
...

Tgk kisah benar.. Xde yg benar melainkan benar
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 26-11-2021 08:22 PM
Rasanye lah, acik cuma ingat part atoknye penah keja position sambadi jugak la dlm yestana tuh
Sia ...

Knp sheol biol. Ke sbb x dpt ultimate satisfaction (batin) ms muda? Sbb sheol mcm angau ngn uncle seeker suatu ms dulu
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
nafham replied at 26-11-2021 07:07 PM
Si kwin selenge tu la. Kan shehe news reader rtm. Siang baca berita, mlm tu terus naik pelamin kaw ...

Rezeki dia. bole ke iols kt gitew
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 26-11-2021 09:07 PM
Seingat acik yusni jakpar mmg kerap dok dpt jemputan makan kat yestana zaman ss takde permaisuri.  ...

Iols teringat jah. Jah pun sb dah busuk sgt 1 mesia bercerita terus dikansel ke acik
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
TeropongThaico replied at 26-11-2021 08:47 PM
For a moment mungkin worth for that dotdot. Tapi jadi macam ni rasa dah kurang value dia.
Tapi fi ...

Cuols apa cite je dgn jumjum tu. Iols tak follow dia pun
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 26-11-2021 09:25 PM
Cuols apa cite je dgn jumjum tu. Iols tak follow dia pun

Kat forum ni kan bercerita yg sheols happily dgn SB. Kalau nak ikut katanya dia tu pening sikit. Mungkin otai blh cerita lanjut.
Ai ni nak bercerita tak pandai sgt Yer la selama ni tukang dgr cerita & komen sikit2 ikut keadaan.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 26-11-2021 09:07 PM
Seingat acik yusni jakpar mmg kerap dok dpt jemputan makan kat yestana zaman ss takde permaisuri.  ...

Hujung2 kawen sheqal debab
Silap yusni la sakan sgt cerita terus kena kensel. Nak kawen kayangan ni mulut kena pandai zip.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
gold_teeth replied at 24-11-2021 07:17 AM
Ada org kata laki ni, adik kpada suami selebrti tv3 farah *** anak kak t**  tu kan? Abang dia nmpak  ...

Si pami ni adik kepada ex husband nadia anuar
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:13 AM From the mobile phone | Show all posts
iols ada tgok sarhot kat ig anak naza, pest taim tgok muka dia x fresh mata bengkak
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 27-11-2021 04:13 AM
iols ada tgok sarhot kat ig anak naza, pest taim tgok muka dia x fresh mata bengkak

Mcm kura2 iolls baru dpt decode spe beliau ????
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by rosevelvet at 27-11-2021 12:18 PM

[quote]mendeluk replied at 27-11-2021 04:13 AM
iols ada tgok sarhot kat ig anak naza, pest taim tgok muka dia x fresh mata bengkak
Edited. Melalui carian gugel. Bernombor selatan. Tp sumber x byk
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
scarflicious replied at 26-11-2021 06:54 PM
Rasanya, banyak gossip dari fakta. Dah jatuh fitnah pun ada. Emh.

Chuols...meh la share fakta2 itu..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenolen replied at 26-11-2021 04:14 PM
rasanyer masa kes nie tgh panas...ada porumner sesaja rasanye kata mesti ada kerabat yg nak...past ...

Ooo gitu kekdahnye..kirenye ni gosip poromer2 maqam tinggi la ni..tq chuols atas pencerahan
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 26-11-2021 05:05 PM
aku skeptikal dotdotdot nak dia

ramai  yg lagi lawa, single dan available. Tak payah tunggu kes c ...

Yezza..ni jgk la dlm pemikiran aku..kalo betul2 nak patut awal2 lg la dh ngap
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 60769 Replies : 1735
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 6 Replies : 1
WhatsApp Customer Service
hardiksharma01WhatsApp Customer Service
Views : 3265 Replies : 39
Kisah Seram Dingorat Jantan USA.
keane.somewhereKisah Seram Dingorat Jantan USA.
Views : 194 Replies : 6
AKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF, AMELIA HENDERSON]
eddlisa_uyukAKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF,
Views : 6578 Replies : 72
[MBC 2022] TRACER - Im Si Wan, Ko Ah Sung, Son Hyun Joo  (7 January)
Rahah[MBC 2022] TRACER - Im Si Wan, Ko Ah Sun
Views : 262 Replies : 8
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9528 Replies : 553
SPIDER-MAN: NO WAY HOME (2021)
kakikuDibibirmuSPIDER-MAN: NO WAY HOME (2021)
Views : 5790 Replies : 125
Order Makan Dulu
catalinaOrder Makan Dulu
Views : 11831 Replies : 89



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-1-2022 06:24 PM GMT+8 , Processed in 0.073061 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list