CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Layanan Mentua Berbeza Lepas Kahwini Nynaa Harizal Kerana Isu Kewangan?

  [Copy link]
Post time 24-11-2021 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kembarsiti at 24-11-2021 02:37 PM

Nak speku ade ro*al berkenan ke agar2 jelly ni. Sbb tu xde angin xde ribut terus lari dr pami ni. Pami mmg jerung, tapi yg dtg merisik2 tu ro*al,,, lagi bnyk boleh dpt sekelip mata. Pangkat, harta, mcm2 lahhh. Travel europe 3 bulan FOC lah pasni
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by makkaucun18 at 24-11-2021 03:23 PM
Queenmastani replied at 24-11-2021 04:12 AM
Serius rrr..tp bkn untuk mak tiri helang kot ntah2 helang yg sambar


Tak ahh. Boleh jd dot dot kenan dengan ninot. Baru2 ni bday dotdot, first time x nampak anak2 dia n bini. Mcm somethin going kn.Dot dot celebrated gambar sorang. Ada gambar dotdot makan dgn ninot duk sebelah2. Patut mak dukun jelly yang duk sebelah dotdot. Dot dot 60 lebih, ninot 25 .
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by makkaucun18 at 24-11-2021 03:16 PM

Bakaln mak tiri helang atau assumption kita salah. Tapi knowin’ family jelly ninot sukakaaan duit. Org jaga protocol pun akan nyampah wont let this bimbo n family let in walau jadi gundik simpanan
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
makkaucun18 replied at 24-11-2021 02:52 PM
Tak ahh. Boleh jd dot dot kenan dengan ninot. Baru2 ni bday dotdot, first time x nampak anak2 dia  ...

gambar dotdot makan sebelah ninot tu bila? lama punya ke dah kawen dgn pami?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by makkaucun18 at 24-11-2021 03:22 PM
babyLON. replied at 24-11-2021 03:15 PM
gambar dotdot makan sebelah ninot tu bila? lama punya ke dah kawen dgn pami?


sebelum kawen pami lah wak. rasa gambr tu dah deleted kot. patut mak dukun jelly ini patut dok sebelah dotdot. tapi ninot yg duk.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
ghalibboy replied at 24-11-2021 08:59 AM
I rasa kalau berlaku di rumah, mungkin masih boleh diurus senyap2. Tapi melibatkan di tempat kerja ...

kannn. da acu pistol pun still nak diam ke..dorang nak tggu body pengawal atau driver pami kena campak mana2 kot baru boleh viral.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
makkaucun18 replied at 24-11-2021 03:18 PM
sebelum kawen pami lah wak. rasa gambr tu dah deleted kot. patut mak dukun jelly ini patut dok seb ...

dah tu pehal boleh terlepas kawen dgn pami ni. patut proceed je dgn dotdot tu. skrg da nyusahkn anak jantan org nak cari2 dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua kutuk2 nyna hujung2 rhoperrrnya harizal kenten bibior kemut pink yang @Acikgomen berair tengok tu yang kawal nyna. Posting dan apa dia kata kat wartawan tu pun harizal dah sedia template siap2 kalau tidak kena tembak agittewww
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 24-11-2021 03:40 PM
Semua kutuk2 nyna hujung2 rhoperrrnya harizal kenten bibior kemut pink yang @Acikgomen berair tengok ...

Tibahhhhhh chuols pitenah acik khennnnz
Padahal chuols yg beriye keji nista si pami tuari
Nak kaverlain lettewww dia yg begelora jiwa tgk si kenten ketot tuh
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 22-11-2021 09:48 AM
nehi....not jamaica

jamaica punya undercover baiiikkk

alang reza  bau2 kentut dgn ngri j ni pn mati eksiden  lps ada kes model mati kt tmpt j...
nth btl xcdent atau di sngaja kn
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:50 PM | Show all posts
makkaucun18 replied at 24-11-2021 02:52 PM
Tak ahh. Boleh jd dot dot kenan dengan ninot. Baru2 ni bday dotdot, first time x nampak anak2 dia  ...

uolss cakap dot dot celebrate bday sorang, tup tup lalu lalang kat fb iolss, dot dot potong kek kat kubah kuning. ada meeting kat kubah kuning tu.
rasanya anak lelaki no 2 dgn yg bongsu tu pun ada sekali
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
makkaucun18 replied at 24-11-2021 02:52 PM
Tak ahh. Boleh jd dot dot kenan dengan ninot. Baru2 ni bday dotdot, first time x nampak anak2 dia  ...

Apa ig dot dot, nak skodeng
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by makkaucun18 at 24-11-2021 05:35 PM
kechikchomel replied at 24-11-2021 04:50 PM
uolss cakap dot dot celebrate bday sorang, tup tup lalu lalang kat fb iolss, dot dot potong kek ka ...


Haha iols pun baru perasan. Rasanya PR team baca forum kot. Takmau orang speku bukan2. Terus update koot.   

makna nya kes Ninot jelly dgn mak dukun xde pape kaitan dgn dotdot. Kalau tak nama fam ini akan di kaverline.. dahi itam pak herizal tunjuk dh perangai sebenar. Herizal kim0k.  
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau lari sebab nak kawin royal iols memang boleh kata mak ayah gini tak guna. Patut bantu rumah tangga anak supaya bahagia bukan hancurkan. Nyna dgn pami tu pun nampak happy jee. Hujung2 anak kau dibuang nanti dan kertu royal pun dah tak mahu
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dan yang mak ayah nak minta duit dekat si laki nyna tu kenapa? Dia tu menantu kau suruh la anak kau bagi duit .. patut bersyukur ada orang nak kawin dengan anak kita sayang ikhalas nak jaga anak dara kita. Tak faham mentality macam model 80an
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 02:36 AM From the mobile phone | Show all posts
makkaucun18 replied at 24-11-2021 05:29 PM
Haha iols pun baru perasan. Rasanya PR team baca forum kot. Takmau orang speku bukan2. Terus updat ...

Sape mak dukun tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:26 AM | Show all posts
makkaucun18 replied at 24-11-2021 02:52 PM
Tak ahh. Boleh jd dot dot kenan dengan ninot. Baru2 ni bday dotdot, first time x nampak anak2 dia  ...

Wowww patut laa lariik balik kpg tinggal husband..nk dpt bapa helang rupanya...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Part paling best ninot x boleh keluar dr Johor Bharu... Itu part paling fishy... Salah, ninot oiii... Ko berdosa besar buat suami mcm tu.... Mmg x tenangla idop ko ninot...(klu mmg fahmi xde langgar hukun Islam) what u done now.. TUHAN akan balas soon ninot oii...
Kalau sbbkan helang nak kan kooo... Aku jamin ko xkan bahagia... Sbb kebahagiaan yg ko bina dgn satu penganiayaan...
Percayalah ninot... Kafarah is real...
Fami gunekan media sbb die tau die xboleh gunekan family... Bodyguard... atau pihak penguasa....
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 25-11-2021 08:37 AM
Part paling best ninot x boleh keluar dr Johor Bharu... Itu part paling fishy... Salah, ninot oiii.. ...

Duk baca helang lah, bapak helang lah, dotdot lah. Ni merujuk pd sapa?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
nafham replied at 25-11-2021 07:46 AM
Duk baca helang lah, bapak helang lah, dotdot lah. Ni merujuk pd sapa?

Merujuk lah pada sesapa punnn. Chuols kalo dah betingkek2 level, takkan taktau lagi nak decode kat porem neh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 01:47 PM GMT+8 , Processed in 0.093433 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list