CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Layanan Mentua Berbeza Lepas Kahwini Nynaa Harizal Kerana Isu Kewangan?

  [Copy link]
Post time 23-11-2021 02:34 PM | Show all posts
si pami ni buat dua2 pun orang akan kata dia salah. Kalau dia biarkan je pun konfem orang akan kata dia salah, bila dia buat formal press con pun orang akan kata. So definitely Team PR dia dah weigh both options dan cari option yang better.

Tapi org mcm aku pulak tengok, tempat si isteri tu di sisi suami, lagipun baru 2 bulan kot kawin. takkan terus nak give up the marriage macam tu aje. Unless memang dah ada yang standby ke apa ke, dan aku taknak spekulet mcm2. Satu lagi kenapa mcm si nyna ni cara kena amik dengan mak pak dia pun dia mcm terkejut? maksudnye tak di rancang ah. Kalau memang betul dia sendiri nak lari, takkan ahh takleh nak nyorok2, excuse pegi toilet pastu cabut lari bila mak pak dia dah standby.
Pada aku nampak mcm family dia punye plan nak bawak dia lari, pastu brainwash kaw2 untuk pisahkan dia, apa motif WAllhua'lam.

Kalau aku jadik laki dia pun aku takkan senang2 lepaskan. bukan sebab aku suka sangat ke nak sangat kat pompuan tu, tapi taknak ko dengan famili ko dah buat mcm2  alih2 nak mintak aku lepas kan. Laki dia takde masalah kalau nak kawin lain pun..

Selagi taktau apa cerita from side pompuan, memang aku berat ke pihak geng paki ni.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Gantung Tak bertali je
Atau suruh Naina tebus talak la
Then kau kawin lagi Satu
Kalau ada yg betul2 nak Naina ni
Biar si polan yg bayar
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tak nak speku sebenonya nyna kawen bukan sbb cinta tapi sbb famili sheols yg suruh pasai nak bolot harta?hahaha tiber otak aku dah terpikir cm derama pukul 7..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
tompie replied at 23-11-2021 02:34 PM
si pami ni buat dua2 pun orang akan kata dia salah. Kalau dia biarkan je pun konfem orang akan kata  ...

Setuju...maid2 indon  pun pandai cari jalan nak lari dari majikan, kenapa pulak kena ugut2 dgn pistol?
Lagipun si nina sempat tanya suami nak makanan ke tidak..macam mengejut pulak tiba2 dah dibawa balik ke Johor dan  tak boleh  communicate dgn suami.
Apa2 pun kita tak pasti cerita sebenar. Tunggu sajalah.
Cuma pelik sikit, kalau betul suami ada buat perkara salah dari sisi agama dan abusive, boleh saja report polis dan pejabat agama
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Nina buat cara macam ni pun memang dah memalukan suami. Kalau suaminya senyap saja, lagi macam2 orang speku...ini pun dah ramai kata suami nya itu dan ini.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
gucci_advocate replied at 19-11-2021 03:04 PM
Tak berkenan aku dengan cara lelaki ni

Perlu ke nak buat PC for benda-benda macam ni? Serious ...

Itulah, lagi tipis harapan nak baik kalau duk bercerita macam ni. Settle diam-diam sajalah adoiii
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmm ingatkan dapat jerung, rupanya tenggiri jer
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcmana la nayna leh terkawen dgn laki x hensem mcm ni..adeh..kaya pon klu x ensem x selera
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sabar nak tahu apa yg jadi.
Husband sheols rupa biasa2 je, tapi jerung kan? Datang drpd family yg memang kaya raya.
I jadi curious nak tahu apa yg husband dia buat sampai wife sanggup lari & langsung tak contact.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringat pulak negeri termaju. Kuin asalnya bini orang. Tapi sbb soltan xde wat drama berbabak, jadi rakyat pun tak berapa nk menghencap.

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:12 AM | Show all posts
makkaucun18 replied at 22-11-2021 05:05 AM
ye.. betul.. tak mustahil pun. sbb dot dot ada bini muda baya2 ninot jelly jugak.

bakalan jadi m ...

Serius rrr..tp bkn untuk mak tiri helang kot ntah2 helang yg sambar
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 06:20 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 24-11-2021 12:40 AM
Teringat pulak negeri termaju. Kuin asalnya bini orang. Tapi sbb soltan xde wat drama berbabak, jadi ...

Kan, lepas kecoh macamni nak lagi ke jamaica clans kat budak nino tu, kalau betul la melibatkan jamaica... Semua org dah nampak drama nino binti kenten sekeluarga dan pami paki...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 06:45 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 24-11-2021 12:40 AM
Teringat pulak negeri termaju. Kuin asalnya bini orang. Tapi sbb soltan xde wat drama berbabak, jadi ...

Bukan ke exhubby dulu kenal sebab main golf kan lalu berkenan buat bini
Bayar jugak ke utk bercerai?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 23-11-2021 09:33 AM
pnah dgar kalau pompuan deyollss minat anytime dorang sapu x kira bini orang ke jandha ke..seram t ...

Pernah dgr gak gitu tp dah macam zaman dedulu kala la pulak. Ni dah zaman moden ada lg ke camni?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Timortimur replied at 24-11-2021 05:45 AM
Bukan ke exhubby dulu kenal sebab main golf kan lalu berkenan buat bini
Bayar jugak ke utk bercera ...

Yg ni pun dgr gosip gitu la. Tp kuinin ni herlok ramai puja puji dan langsung xdok kena hencap psl xtotop ghambot.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
orkidorkido replied at 23-11-2021 06:31 PM
Itulah, lagi tipis harapan nak baik kalau duk bercerita macam ni. Settle diam-diam sajalah adoiii

Kerana settle diam2 Tak di layan. Tak bagi call. Last resort Kasi viral lah. Harus..

Bagi syarat Tak bleh keluar Johor. Bau ikan sgt. Macam di lindung bawah VIP Jo'or je....
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada org kata laki ni, adik kpada suami selebrti tv3 farah *** anak kak t**  tu kan? Abang dia nmpak baru smbut anniversary dengan bini dia..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
babyLON. replied at 21-11-2021 11:44 PM
berapa ratus ribu la agaknya famili ninot minta pami ni sebulan. kesian pami sampai kena cakap dalam ...

Bagus juga jujur dan tidak segan  cakap keadaan yg sebenar....betul lah baru 29 tahun, masih nak membina kehidupan ...at least senanglah juga, bukan biawak hidup
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 24-11-2021 07:15 AM
Kerana settle diam2 Tak di layan. Tak bagi call. Last resort Kasi viral lah. Harus..

Bagi syarat  ...

Khenzz . Pelik dgn org persoal knp pami buat pc heboh2. Bini dia la. Mmg hak dia. Dibawa lari takde communication langsung. Harus la dia heboh sedunia. Alang2 malu biar dua2 malu. Dia dipihak lelaki apa ada hal
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 24-11-2021 08:55 AM
Khenzz . Pelik dgn org persoal knp pami buat pc heboh2. Bini dia la. Mmg hak dia. Dibawa lari takd ...

I rasa kalau berlaku di rumah, mungkin masih boleh diurus senyap2. Tapi melibatkan di tempat kerja, mesti kecoh juga akhirnya. Lagipun sebab ada penggunaan ugutan senjata, jika Nina tu lari ikut ayahnya dia senyap2 , mungkin lain persepsi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-1-2022 09:30 PM GMT+8 , Processed in 0.073899 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list