CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Layanan Mentua Berbeza Lepas Kahwini Nynaa Harizal Kerana Isu Kewangan?

  [Copy link]
Post time 20-11-2021 11:06 PM | Show all posts
Acikgomen replied at 20-11-2021 08:25 AM
Khennnnz harus la si pami tu rasa syarat 7 ketul tuh tak lojik sbb deyols bedua bukan ade begaduh  ...

takut kena gantung tak bertali je nanti...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Firis replied at 20-11-2021 10:34 PM
Siap tnye lg nk japanese food ke ape tnggu punye tnggu surat mahkamah yg smpai.
2 bln kawin trus t ...

Nak pi makan kat nobu lettewww
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 20-11-2021 08:17 PM
Weh kaka. Nadiah mn plak ni. Aiol x tau citer


Nadiah bekerak fefeling anak omputeh ujong2 bapak sebenaq heshe nama rashidi mamak
Merentan2 bekehendak rumah banglo sebijik, ujong2 kena fail nusyuz oleh lakinye lantas tepakse beputih mata dok kat rumah teres pagaq bekarat kat Puchong sana
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Oo sbb dh penah kena ugut bunuh so tak patut la laki tu pegi joho sorg2 kan ke bahaya tu. Pelik betul kes ni. Aku lebih kpd rasa pmpuan ni rasa tak bebas je. Tp tak berani komplen. So ngadu mak bapak.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 20-11-2021 11:09 PM
Nadiah bekerak fefeling anak omputeh ujong2 bapak sebenaq heshe nama rashidi mamak
Merentan2  ...

Ooo nadiah nasi briani
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 20-11-2021 10:53 PM
Acik porem ni kalau ler asben nina yg tetiba ceraikan nina tanpa sebab, harus mkn cercaan makan ta ...

Harus..disumpah seranah tujuh keturunan dan akn di body shaming tanpa ampun.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 20-11-2021 11:13 PM
Oo sbb dh penah kena ugut bunuh so tak patut la laki tu pegi joho sorg2 kan ke bahaya tu. Pelik betu ...

Kesahnye lepas nina propa kat set, lari balik Johor ikut makbapak, pami pi buat report polis. Polis pi cari nina kat rumah parents sheols kat bkt jelutong, tapi bdk jantan adik nina yg rambut mcm sabut kelapa tuh tipu polis ckp deyols pi kelantan
Ujong2 pami dpt tau nina ade kat Johor. So heshe heret makbapaknye pi Johor nak jumpa nina. I guess benda tu normal lah, kalo dah rumahtangga anak2 berantakan takde ujong pangkal, opkos makbapak jadi spokesperson
Sampai dua jam si pami dgn makbapak dgn drebar deyols dok nganga depan gate rumah harizal. Haram si harizal laki bini nak kuar jenguk besan dtg. Si nina agar2 tuh lagi la kannnn.
Nak ckp tepon takleh, nak jumpa takleh, apekehei nye minah neh
Kalo ade masalah, cakap la. Ujong2 ko fail cerai kat mahkamah johor lepas tu fefeling nak bepisah Cara baik
Tahik ke idok ko rasa awai2 laki ko pegi nak bincang,korang anak beranak tak layan. Lepas tu dah tebongkar sket2 hal nih dek mulut tempayan si pami neh, baru nak menggelabah tetek ckp mintak lepas cara baik
Apooooo
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 20-11-2021 11:46 PM
Kesahnye lepas nina propa kat set, lari balik Johor ikut makbapak, pami pi buat report polis. Poli ...

Bau ikan siakap busuk acah kayangan sgt pemeli nina
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 20-11-2021 01:47 AM
Tgh2 malam buta neh acik gigih pi korek bideo intebiu pami dgn reputz utk rujukan hencapan poremer s ...

Alahai kesian le pulak.... Memang betul la apa yg dia cakap. Kalau dia ada salah bincang le elok2 face to face sorg dgn sorg.
Ni nak suruh dia gi mengadap sensorg apa2 jd naya. Bahaya...
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 20-11-2021 11:46 PM
Kesahnye lepas nina propa kat set, lari balik Johor ikut makbapak, pami pi buat report polis. Poli ...

Oo rambut cam sabut ke adik nina. Mcm2 la korg. Mana nok muka adik sabut kelapa tu?
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 01:44 AM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 21-11-2021 01:42 AM
Oo rambut cam sabut ke adik nina. Mcm2 la korg. Mana nok muka adik sabut kelapa tu?

Kat main article TT tu ada gambarnya uols, gambar 1 family tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 02:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Lula2 replied at 20-11-2021 04:07 PM
Terhegeh apa benda itu bini dia.
He is doing  the right thing sebagai suami. Tindakan normal mana2 ...

Ye lah.  Betul lah tindakan suami dia. Akad nikah bukan boleh buat main2. Tanggung jawab. Tak logiklah asal tak suka minta cerai, si suami pun cerai gitu je. Tak masuk akal la mcm tu kekdahnya.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 02:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Patut mak bapak bagi nasihat betul  rumahtangga baru
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 03:00 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 20-11-2021 09:58 PM
Khenzz. Kalau cerai kan moga lepas ni nina jmpa jantan lg teruk. Baru ko tau langit tinggi ke rend ...

Aku tgk org dekat2 aku...yg bercerai hidup..kalo suami no 1 baik mengalah elok la kan.. lps tu bercerai yg wife dpt suami mcm hampeh..yg mn ms no 1 suami hampeh bl kawin ni 2 alhamdulillah dia org dpt yg lebih elok.. ade seorg kenalan aku bercerai hidup elok2 sblm ni semua duit gaji suami dia,dia pegang..bercerai kawin gan konon nye yg btl2 memahami..ambik dah rupa bela biawak hidup..muka pun x seceria dl..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 03:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ina_na at 21-11-2021 07:32 AM
iraizz replied at 20-11-2021 10:09 AM
Kalau betul la kerabat jamaica yg nak kan si nino ni, sapelah agakanyer, gang2 kerabat ni tak kesah  ...


Btl ke nak ke nino ni..jgn2 mcm  sblm ni alih2 kawin gan org lain..pd aku la dr mengejar yg x pasti baik stay je gan suami tu..contoh dah banyak..tgk ke Mas Anizan gan Ali Bapoo dl..kalo mslh kewangan ye la kan skrg nk br nak naik ekonomi.. org kata sabar itu duit..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 06:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Jgn jamaica tu cm ramos sudah. Nk sekejap je. Lepas tu whoareyourssssssss?????
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
TeropongThaico replied at 21-11-2021 12:27 AM
Alahai kesian le pulak.... Memang betul la apa yg dia cakap. Kalau dia ada salah bincang le elok2  ...

ayah hg dh ugut nk tembak sblm ni, skali hg suruh p sorg.. pehalll.. kalau aku mmg xp la.. sblm ni nila bca komen sni iols belum lg tgk pc pamie.. n iols dh tgk dh jd pada pendapat iols dr body language pami n cara pertuturan pami iols xrasa pamie menipu.. tp part yg bila wartawatan tnya dia sebut bab kewangan tu ada something hidden tu n dia ckp bkn family dia dan dia ada masalah kewangan... family dia dan dia xda masalah kewangan.. wpn dia xckp tp kesimpulan disitu side nina mmg ada problem.. jd xpa la kita tunggu la...next chapter.. if btl pamie salah u done good job pamie..sbb mmg nmpk jujur masa berinpenjelasan.. hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 21-11-2021 06:52 AM
Jgn jamaica tu cm ramos sudah. Nk sekejap je. Lepas tu whoareyourssssssss?????

Sapelah si jamaica tu? Tepui macam mustahil je, nampak happy dgn minah rempit dan anak2 yg makin ramai... Jgn bapak si tepui dah la...
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 08:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kena cerai, boleh ke tok laki terus cerai talak 3? Kalau dia bengang sangat la kan? Atau memang kena bagi satu aje?
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak fomfuan cantikkkk
Duit kena kepok2 bak diba aa
Lepaskan jelaaaa minik tuuu
Banyak cekadakkkk aihhhh memasing
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 05:00 PM GMT+8 , Processed in 2.661542 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list