CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Kalau Nak Makan Juga Ayam 3 Kali Pedas, Sediakan Ubat Di Sebelah!

  [Copy link]
Post time 20-11-2021 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
misc replied at 20-11-2021 12:10 PM
Kena try sekali ayam mcd ni, at least tahu lah mcm mana pedas dia. Uols kalau nak enjoy, makan sat ...

Iols tak kisah ngn pedas tu sbb mmg jenis suka mkn pedas
tp kalau mencirit lama takmo la
Takat dia kasi lawas buang abis hingga hilang berat sekilo dua ok laa.
Kira sekali ja membuang bukannya sampai sehari semalam kuar masuk toilet ohh tidak ngeri.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
apa nikmat makan klu dah sampai pedas gini
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Thunderclouds replied at 19-11-2021 12:48 PM
1st time mekdi introduced 3x spicy ni i tatau & budak kt window drive tru tu x habaq pon ayam grg yg ...

Eh mana boleh pie goreng pakai minyak ayam 3x spicy. Ayooo gilalah jadi sweet+spicy la pie tu
Ai dah la suka gila pie mcd
Uols pegi branch mana?
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 19-11-2021 11:18 PM
Oo gitu mmg betulllah sambal manis mengurangkan pedas

Betul kim k. Hi five sekali
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutlah dah kurang kereta di pandu lalu sejak seminggu dua ini.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 20-11-2021 05:29 PM
Eh mana boleh pie goreng pakai minyak ayam 3x spicy. Ayooo gilalah jadi sweet+spicy la pie tu
Ai  ...

I dok pj. But mcD umah i about 400m ja dr umah. Mmg kulit pie dia xpenah xpedas udah la semua sedap2. Yg oren cream cheese,mango cream cheese, ni yg baru blueberry. Kecewa btoi. Tp tetap la i hadap jgk beli kt ctu wpun ada 2 lg mcD less than 2km away. Malas punya pasal
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Cyempaka replied at 19-11-2021 09:15 PM
Alamak aku baru baca. Ngam2 tengah kokak ayam 3x pedas ni..
Esok aku bg review

Dah mencirit ke belummmm
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 19-11-2021 08:21 PM
Fries kfc lg sedap dr mcd..

Mcd boleh gi lingkup.

Nak boikot mcd senang je..kena suh lobai..ingat dulu sampai mcd bagi free meal hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Weller replied at 19-11-2021 04:29 PM
ada. member yg berniaga pernah cerita dia guna nak kasi pedas masakan dia.

ejas-ejas guna cili cu ...

Pedas cirit nihh
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
wirazam replied at 20-11-2021 09:33 PM
Dah mencirit ke belummmm

Dah
Betul ooo bahaya. Jadi panas dalam perut naik smp tekak. Terus aku minum susu (berkat baca kat sini jgk).. xlama pastu rasa selesa la sikit. Padahal makan separuh je
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 11:05 PM | Show all posts
UC - ulcerative colitis

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 11:13 PM | Show all posts
Farhaz replied at 20-11-2021 01:04 AM
Teringat kawan meols,gara2 lauk kenduri. Berlari2 dia ke tandas lepas turun dari bas. Muka pucat m ...

ni yg takut nak mkn kenduri bila nak gerak mana2
pernah dah kena dulu mujur naik kereta blh lah berenti kat mana2 tp bukan sbb mkn kenduri tp mkn maggi campur telur dah tercemar
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 11:17 PM | Show all posts
KIM.K replied at 20-11-2021 09:01 AM
Aku pernah nak terberak teruk time lari marathon 5km.
Ni salah makanan ration sebelum lari tulah. ...

jgn kata nak lari nak berjalan pun dah tak larat bila kena mcm tu
ada satu lg kat tmpt koi ni panggil kena chika lg teruk muntah sekali dgn cirit serentak rasa mcm nak pengsan bila kena
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhmdulillah ai mkn xde kesan teruk.cirit ke pitam ke apa.mkn sbb teringin, beli 2 ketul je.abes jgk la air 3 gelas
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 06:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Thunderclouds replied at 20-11-2021 08:47 PM
I dok pj. But mcD umah i about 400m ja dr umah. Mmg kulit pie dia xpenah xpedas udah la se ...

Kalau i, i buat report dah ke hq
Biar hq sound sket branch tu

Tpi mmg sedap pie mcd
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Mujurlah aku mmg x suka sebab sedar diri perut jenis x tahan mkn makanan yg pedas2. Jadi ayam mcd ni kot dapat free pun memang aku xkan sentuh
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
iols xphm knp la nak seksa2 perut mkn bende ni, mknlah mknn yg bmanfaat, ntah ape2 rakyat msia ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Kuasaberganda replied at 20-11-2021 06:32 PM
Betul kim k. Hi five sekali

Double high 5!

Sedap sambal manis sebab pes cili dah caramelized dgn gula. Gula pun cepatkan sambal dehydrated jadi lebih crispy

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Jitu replied at 20-11-2021 11:17 PM
jgn kata nak lari nak berjalan pun dah tak larat bila kena mcm tu  
ada satu lg kat tmpt koi ni  ...

Iols pernah kena cika sebab kaki makan. Keluar hingus, mata berair memang ada rasa light headed sikit..terfikir gak eh kenapa aku ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Benda2 viral/pelik ni kan memang netz suka buat
Nanti nak jadi org pertama yg review, uplod kat socmed. Demi secebis like

I makan ayam mekdi spicy tu ok je...tu pun da pedas. Makan dgn sos tomato sedap wooo
Boleh pegi 2pcs. Kalau kfc susah nak abis waima 1
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-5-2022 10:03 PM GMT+8 , Processed in 0.079743 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list