CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: FOTHER-MUCKER

[Tempatan] Banjir: Bina rumah bertiang di tepi sungai, titah Al-Sultan Abdullah

  [Copy link]
Post time 23-12-2021 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 23-12-2021 02:52 PM
Perampok bau budu

kenapa uols rasis dgn org kelantan

mak bapak u ajar ke dari kecik suruh rasis dgn kaum lain?
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg rumah 2 tingkat pun tenggelam dek banjir cane..
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
sekngucing replied at 23-12-2021 09:08 PM
kenapa uols rasis dgn org kelantan

mak bapak u ajar ke dari kecik suruh rasis dgn kaum lain?

Rasis ke?
dah mmg betul pun..
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 23-12-2021 11:02 AM
Dia merantau kat negeri2 yg serba serbi ada kemudahan tp dia biar mak pak tok nenek dia hidup serb ...

Haah....sekarang dah boleh sembahyang satu masjid la kot...dulu 2 masjid, masjid PAS masjid UMNO.

Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 23-12-2021 11:55 AM
My mini rumah kayu pakai atap belian
dah lebih 10 tahun dah
masih elok lagi

Mahal tak?

Meols ingat nak buat Bumbung seramik sendiri....senang nak dismantle
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2021 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Umah aku banjir penghulu Ada offer umah bertiang Bina baru..aku Ada umah dah ..aku trima offer dia tu buat umah bertiang ni dpn umah aku..umah lama xleh sewa..bleh jadikn store..alhamdulilah syukur ya Allah umah freee
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2021 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Banyak cantik.ingat murah ker rumah bertiang camnie.kat urban area yg padat sesuai Ker buat style nie.tak pasal2 jadi rumah mampu tengok jer
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 12:52 AM GMT+8 , Processed in 0.091791 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list