CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Mawi Dah Tak Glamour Tapi Hidup Tenang- Dulu Malam Tidur Pun Tak Boleh

  [Copy link]
Post time 18-11-2021 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
TeropongThaico replied at 18-11-2021 12:40 AM
Wa kira mmg teruja habis la auntie u tu. Ai pun kalau terer gitu harus bersedia buat gak
Tapi tu ...

Aminn iols pun berterima kasih bagi pihak makcik, semoga murah rezeki sis selalu. Baik2 semua rakan alumni tsumawi hehe

Banyak jasa tsumawi kat asmawi sebenarnya. Ikhlas menyumbang nak tengok life mawi berubah.
Mawi pun appreciate sokongan fans manfaat duit tu beli harta

Sayang mawi tak kumpul pasukan yg boleh sustain karier dia dlm hiburan macam fazura. Agaknya terikat dgn maestro ke apa management co masa tu. Sekali sekala rindu juga nak dengar karya mawi
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Article psl mawi..tp pic adi sohai n ina munger plakkkk…
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi masa zaman ko mendunia hidup x tenang tu lah ko betul2 buat duit. Keluar af.. iklan semua berderet muka ko..mau juta2 income
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku penah jumpe dorg berdua ni pi beli groceries, ok je Ekin tu senyum2 tak sombong
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 12:58 PM | Show all posts
sleepandream replied at 16-11-2021 07:45 PM
maka passion heols sebenarnya bukanlah nyanyian yach?

kan dia bermula sbg DJ di shopping complex.
mmg tu impian dia sebenarnya.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lasagnaklcc at 18-11-2021 01:00 PM
luvcomot87 replied at 17-11-2021 10:51 PM
Mcm duk umah lama lg kalau tgk gmba2 kt IG.. Porch dgn hall msih umah sma.. belom nk jual lg kot.. ...


Maybe jgk takde buyer. Berjuta jugak harga... Org fikir baik beli rumah baru sikit kan. Area situ lot banglo pon dah ratus ribu
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
kivio replied at 16-11-2021 09:05 PM
Ni nak justify kesenduan ke? LOL
Self absorbed gila tumpang timing abp frame penuh bilik weh geleman ...

Biasalah tu frame kan pencapaian hidup. Dia takde ofis so buatlah bilik khas.
Org yg ada ofis, susun kt ofis. Tu semua kenangan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 16-11-2021 11:36 PM
Tak popular tapi mewah berduit ja mereka anak beranak. Ada Mawi kuar socmed ka media merayu2 kerajaa ...

Ya ramai pulak cakap dia dok justify kesenduan.
Hidup tenang tak tenang ni sendiri yg rasa. Dia kurang popular tp job ada je sana sini. Dan dia happy kot dah tak sepopular dulu, takde org dok perhati. Salah sikit kena.
Teringat pulak Astro siap live psl Ina dgn mawi di malam perkahwinan dato ct. Gigih!
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 18-11-2021 12:08 PM
Aminn iols pun berterima kasih bagi pihak makcik, semoga murah rezeki sis selalu. Baik2 semua raka ...

Aamin... Terima kasih banyak

Mungkin masa tu dia terlalu byk nak kena follow scedule. Pihak maestro pun sbb artis pertama deols kann mungkin sbb tu tak pernah ada kelab peminat.

Mungkin yg tiap kali ada pertandingan di astro nun tersedia terus kp ni sbb tu la kot. Deols belajar dr kejatuhan dia kemudian.

Agak kalau ada ai antara yg pertama register
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari tu hakak jumpa mawi kat prins kot.. tu je nak cakap
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 17-11-2021 12:35 PM
Dah cakap kan

Betul laa miskin itu hina hahahhahahahha
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 03:03 PM | Show all posts
mawi ni kacak jumpa depan2
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
emera replied at 18-11-2021 02:31 PM
Betul laa miskin itu hina hahahhahahahha

Miskin tapi berusaha takpe.
Sejenis sohai dah la miskin bongkak pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagnaklcc replied at 18-11-2021 12:59 PM
Maybe jgk takde buyer. Berjuta jugak harga... Org fikir baik beli rumah baru sikit kan. Area situ  ...

Banyak sgt PKp kann org xde duit nak beli tu.. Elok jgk jual ank sorg rumah bkn main besar.. A'a area situ mmg mahal2,org skrg beli rumah area KL/slngor kena beli hujung dunia je bru dpt rumah selesa sikit...
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 18-11-2021 01:24 AM
Oo..black yg fefeling bini dia trpaling hot tu ke..?

Black mana lagi. Yang tak nsem tu la.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 04:25 PM | Show all posts
teringat zaman mawi

ada anak india kt pasaraya cakap macam ni , sambil tgk poster  mawi

son: dad, look, mawi,  

melayu cina india, semua kenal mawi masa tu, mmg tsumawi betul

byk dpt tajaan mawi msa tu,  mujo msa tu takde med sos nak tayang kereta mewah
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 04:27 PM | Show all posts
zaman tu M nasir jadi pengetua akademi fantasia

sentuhan M nasir mmg selalu menjadi..., Wings, Search, Alleycats...Mawi

Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
salimrock replied at 18-11-2021 04:25 PM
teringat zaman mawi

ada anak india kt pasaraya cakap macam ni , sambil tgk poster  mawi

Apa taknya Cina, Yenna kenal - Mawi menang AF jadik cerita muka depan The Star tahu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
salimrock replied at 18-11-2021 04:25 PM
teringat zaman mawi

ada anak india kt pasaraya cakap macam ni , sambil tgk poster  mawi

yg pasti mawi bg hint kena buatan org jugak.. tgh femes gile kot… nak p toilet pun org serbu, haha
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 18-11-2021 04:30 PM
Apa taknya Cina, Yenna kenal - Mawi menang AF jadik cerita muka depan The Star tahu.

meanwhile sblh sana dok ratib mawi lg
apa nak femes dgn cite catatan duka lg ka? haha

bila org banding justify la tak perlu harta dunia..
sembang… pdhl ade duit bkn main meriak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 09:28 PM GMT+8 , Processed in 0.094082 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list