CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Mawi Dah Tak Glamour Tapi Hidup Tenang- Dulu Malam Tidur Pun Tak Boleh

  [Copy link]
Post time 17-11-2021 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by PinkyPie at 17-11-2021 04:07 PM
johan-adx replied at 17-11-2021 08:19 AM
dlm byk2 juara af...mawi plg bjaya dan kaya agaknya..hehe


Milah le paling kaya sheolls jutawan
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Ai suami isteri mmg terkena tempias mawiworld ni. Siap berpuluh2 undi gak melabur utk kemenangan dia
Sekarang walau dia pun dah slow melo pun pada ai ok la. Dah byk dia bolot masa tu. Bagi peluang yg lbh berbakat.
Apa pun syok tengok rezeki deols still ada sbb memasing pandai dan rajin berusaha. Baik lak tu dgn org sekeliling
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Tepanjat tite kot salah benang td.... Masuk memula muka mawi. Tup tup lepas komen udah tukar sobewak lak.
Sib baik betul tak ter ot
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 17-11-2021 09:35 AM
ekin ni pandai cari duit kot, pernah tgk sesi dorang salam raya, mak dia ckp terima kasih sebab byk  ...

Menurut gosip yang iols kutip kat sini, Mawi masa popular sempat beli kedai dan rumah berderet. Makan hasil sewa je dah masuk berapa puluh ribu sebulan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
fairy_fairy replied at 17-11-2021 04:44 PM
Menurut gosip yang iols kutip kat sini, Mawi masa popular sempat beli kedai dan rumah berderet. Ma ...

oh bijak2, naknya klu tenant yg besar2 ni kan, kedai mamak ke confirm tak pindah2 dah

rezeki dia, agaknya sapa lah yg bagi idea dulu tu, ke mmg mawi ni bijak orgnya
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Aritu ada nampak iklan agen jual rumah mcm rumah mawi je. Ingat sbb decor dia mcm rumah org pencen sikit. Okay la mawi, hidup seadanya cukup.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
wallflower replied at 17-11-2021 03:14 PM
Pernah tgk juga satu video ina ckp loghat kedah sambil mosus mkn. Isi dia, buat apa netizen dok ke ...

Hahaha yg makan nasi ayam tu ye
Baru ni dia nyanyi live kat tiktok. Ada komen cakap ina takyah nyanyi , tak sedap kemain marah dia siap suruh google nama dia
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
wallflower replied at 17-11-2021 03:14 PM
Pernah tgk juga satu video ina ckp loghat kedah sambil mosus mkn. Isi dia, buat apa netizen dok ke ...

Hrusla dia dah basuh otak yinaa dgn anak2 sb pernah dia up post tulis ina anggap dia wali. And anak2 tak berani bohong kat dia sebab percya Allah bagitau dia kalau diaorg menipu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Bersihnya muka dia.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 08:10 PM | Show all posts
ayukpingu replied at 17-11-2021 08:15 AM
dengan aku sekali la ter"obses" dengan mawi dulu

Letih woi dulu hari2 clasmates nyanyi tsumawi tu bagai aduhai
Zmn blom smakfon, ape je hiburan ada kan
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagnaklcc replied at 17-11-2021 05:17 PM
Aritu ada nampak iklan agen jual rumah mcm rumah mawi je. Ingat sbb decor dia mcm rumah org pencen s ...

Mcm duk umah lama lg kalau tgk gmba2 kt IG.. Porch dgn hall msih umah sma.. belom nk jual lg kot.. tp tu la ank dia sorang je umah bkn main besar.. maintainece msti tinggi kn
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Gianna111 replied at 17-11-2021 04:04 PM
nak cakap jahat ni.

tindakan tepat mawi tingalkan ina. ina ni macam wayar putus.macam  gila isim ta ...

X ramai yg berfikiran mcm ni.. ada je yg aku kenal kecam mawi tglkan ina.. ckp mawi merudum merempat bagai.. pdhal mawi aman2 je bahagia dgn anak isteri.. yg penting anak bijak.. x mcm ina lembam punya anak2..
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Actually Mawi antara retis yg dulunya aku juga tumpang kutuk2 especially lepas dia kawin ngan ekkn tu. But kuasa Allah jodoh mereka panjang dan mereka pun nampak living well despite dah tak de in limelight. Ada penah tgk mana ntah dorang gi kenduri kawin siap nyanyi karaoke smua just like any couple next door. And now i think i kinda like them for not being pretentious and yes nampak that mereka laki bini rajin berusaha.. good on you both!

Kot mawi or ekin baca porum iols mintak mahap ye penah la anggap korang tak serasi. Peace ✌????
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
800214 replied at 16-11-2021 07:34 PM
Ok je dia ni. Sendurina pun ada keja. Wife pun rajin cari duit. Ada rumah, ada saving maybe. Aman te ...

Kan.. tgk dorang laki bini happy je so ok what. semoga terus maju jaya lah ye in your way mr n mrs mawi
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
TeropongThaico replied at 17-11-2021 04:12 PM
Ai suami isteri mmg terkena tempias mawiworld ni. Siap berpuluh2 undi gak melabur utk kemenangan dia ...

Mak sedara iols bomoh. Jenuh kat skrin tv tu sheol hembus naikkan aura mawi tu free je. Kalau org datang berubat chuol tau kan penaik seri murah rezeki ni kena bayo bukan service free

Tapi sayang mawi punya pasal mak sedara iols tiup ulang2 kali. Dia tu dah la pawang terkenal. Bagi free pulak. Bukan tu je, sheol undi mawi mau la dekat rm2k or lebih. Punyalah sayang ke mawi

Mawi maybe tak pernah dengar cerita ni. Kalau heol baca mohon doalan makcik iols sihat2 selalu murah rezeki. Sheol secret fan
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
PinkyPie replied at 16-11-2021 08:11 PM
I think bininya pandai la buat duit. Rasanya kalau tak kawen dgn aein tu maybe dia lesap langsung da ...


Faizal af4 tu pun kononnya dikatakan bakal jadi fenomena macam mawi sebab asal org kampung, naif bagai.. tapi tetap la tak boleh nak lawan mawi. Tapi apa pun persembahan faizal nyanyi lagu smells like teen spirit masa dkt konsert af dulu akan kekal di ingatan meols
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 17-11-2021 11:49 PM
Mak sedara iols bomoh. Jenuh kat skrin tv tu sheol hembus naikkan aura mawi tu free je. Kalau org  ...

Wa kira mmg teruja habis la auntie u tu. Ai pun kalau terer gitu harus bersedia buat gak
Tapi tu la aura dia lain macam sgt. Ai yg selalu berkira2 utk keluarkan duit utk hal yg bukan2 pun leh terjebak. Dan dia le sesatunya retis yg ai laburkan duit gitu je.
Cd dia pun semua ai beli walaupun ada yg hazab dengar
Auntie u mesti bangga, walau tak le sampai jauh pun tp record dia yg terbaik setakat skrg. Takde retis boleh lawan lg.

Ai doakan auntie u terus sihat & beroleh kebaikan dunia akhirat Doa sesama gang tsumawi gitewww
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Nk sgt tgk mawi masuk gv
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Zaman mawi mmg terlalu cepat berlalu..tiba2 popular, tiba2 jugak hilang menjunam ke bawah. Penanda aras nya ABPBH la..tiba2 menang BPP banyak kali, tiba2 jugak kena boo kat ABPBH.

Pemenang BPP lain (sebelom tahun 2010 je pemenang yg diakui tulen kemenangannya) at least masih wujud dan ada produk. Mawi menjunam terus.

Ingat lagi ramai kutuk Mawi sbb x pilih Ina Munge. Tp betollah tuhan cakap, setiap kejadian ada hikmah. Jilat balik la makian pada Ekin dlu. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 16-11-2021 11:36 PM
Tak popular tapi mewah berduit ja mereka anak beranak. Ada Mawi kuar socmed ka media merayu2 kerajaa ...

Oo..black yg fefeling bini dia trpaling hot tu ke..?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Volume 2 - Jangan Berborak}Apa Korang Rasa Hari Ni ..Sedang fikir apa? Sedih? H
rospinkiVolume 2 - Jangan Berborak}Apa Korang Ra
Views : 23216 Replies : 442
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50452 Replies : 1174
The "Elephant Rock" - ICELAND
dexaThe "Elephant Rock" - ICELAND
Views : 176 Replies : 1
Have you cross the Rawang bypass?
adila39Have you cross the Rawang bypass?
Views : 2711 Replies : 24
GLASIER THWAITES - CLIMATE CHANGES 2050?
adila39GLASIER THWAITES - CLIMATE CHANGES 2050?
Views : 439 Replies : 8
Social Chit Chat 6
sarah82Social Chit Chat 6
Views : 35605 Replies : 607
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 53111 Replies : 374
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 10825 Replies : 625
FM Whatsapp 9.10 Download latest version
almagarrettFM Whatsapp 9.10 Download latest version
Views : 212 Replies : 4



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 10:24 PM GMT+8 , Processed in 0.089557 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list