CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Mawi Dah Tak Glamour Tapi Hidup Tenang- Dulu Malam Tidur Pun Tak Boleh

  [Copy link]
Post time 25-11-2021 12:58 PM | Show all posts
Bebawang replied at 16-11-2021 06:41 PM
Dah tak femes gitu lah jawapanya

hahaha.mcm ye
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 01:31 PM | Show all posts
Glemer la jugak ada Wartawan nak buat liputan story dia...Ok lah tu... Xtau kenapa aku kesian pada Ina.. tapi iyelah Ina tu pun dok happy dgn pilihan sendiri...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamason replied at 25-11-2021 01:31 PM
Glemer la jugak ada Wartawan nak buat liputan story dia...Ok lah tu... Xtau kenapa aku kesian pada I ...

bila lali gile tu gigih post acah2 sempurna hidup kat fb tu.. mmg tamda2 tak happy…
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Oklah tu...bukan dia x keja lgsg pun....duduk umah goyang kaki ...tu baru boleh kutuk dah sendu....nih keja dia masih berjalan....baik berduit dan hidup dlm tenang dari serabut otak sampai nak kena fikir content bodoh demi nk nama naik hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 02:27 PM | Show all posts
tak femes tapi kaya okla tu.. kaya boleh tolong ramai org. femes setakat layan ego sendiri jah - hujung2 dibenci, depressed.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 02:48 PM | Show all posts
Edited by anisania at 25-11-2021 02:49 PM

bukan dak mawi ni ada buat lagu jugak ker.. sendu tak jadi penyanyi je la kut.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:34 AM | Show all posts
sendu sbb korg x folo dia...cer folo ig dia, mcm2 bisnes dia buat kot...dia xde nak buat paid review ke apa ke, elok je dia promote bisnes wife dia...mmg ekin tu pandai cari duit. dpt jd dj zayan, income tetap ada, rumah banglo, okla tu...rezeki tetap ada Allah bagi, xde meratib mntk bantuan sana sini. dorg laki bini mmg power couple
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:41 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Botak je la mawi..senonoh sket..mcam tahpape klau tgok laki rmbut curl gigih nak str8 kan.tu yg jenis kejung2 spaghetti tu..embrace ur curlll deq!
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Sendu2 mawi pun tak pernah dia cerita pasal sex
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Moyangkucing at 27-11-2021 08:48 AM

Sohai bewak tak henti meratib nama mawi, macam la dulu Mawi pernah berebut yinna lembam tu dengan dia, org tu putus tunang pun tak de kena mengena dengan dia masa tu. Tiber jer pulak sohai bewak enterprame nak kait2kan rumahtangga dia dengan mawi...  Jadahnya...

Semalam pun ada post pasal mawi kat fb dia...aduhhhhh... Tak leh brain la bewak ni punya perangai...

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:27 AM | Show all posts
Ok la tak glamer tapi masih kaya...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Mamason replied at 25-11-2021 01:31 PM
Glemer la jugak ada Wartawan nak buat liputan story dia...Ok lah tu... Xtau kenapa aku kesian pada I ...

Apa nk kesian.yinna dulu kemain lg mengugut mawi masa  apak org tu sakit. Mmg takde otak. Tu pasal tuhan bls dpt laki gila isim. Ko kena keja sianh mlm nk penohkan perot laki
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:29 AM | Show all posts
missHaidiD replied at 27-11-2021 09:29 AM
Apa nk kesian.yinna dulu kemain lg mengugut mawi masa  apak org tu sakit. Mmg takde otak. Tu pasal ...

Laa ye ke xtau pulak kes ni...yg tau seolah2 mawi tinggalkan ini utk kawin ekin yg comei lotte jauh dr ina munge... Kesian kan beliau? gitulah yg ku tahu sampai ina munge cuba menjadi penyanyi pada masa itu gara2 kecewa
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 10:34 AM | Show all posts
aku bukan lah fans mawi..
tapi paham je. dia dah lalui fasa popular tu...
skang dah beransur berumur, memang nak tenang2 je.
lagipun bukan tak kerja, banyak je yg dia buat senyap2 tau2 keluar hasil.
hidup pun masih serba mewah.. bukan acah2 asnaf dan buta konon2 lagi 2 tahun je tinggal nak hidup...

pada yg di sana tu.. see, sikit pun tak sebut nama korang.
korang yg dah beranak pinak sampai 4 ketul tak sekolah tu yg sibuk meratib nama Mawi lagi... yihh
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 10:36 AM | Show all posts
missHaidiD replied at 27-11-2021 09:29 AM
Apa nk kesian.yinna dulu kemain lg mengugut mawi masa  apak org tu sakit. Mmg takde otak. Tu pasal ...

siap insist nak rantai rafflesia tu kan ke ape namanya...
padahal ramai lagi waris terdekat yg layak dapat lagi sbb belum sah jadi bini...
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 11:57 AM | Show all posts
sendu tapi aset berjuta ok jek
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 04:04 PM | Show all posts
korang yg rasa mawi ni sendu sebab tak follow socmed dia. ada je setiap hari dia update. kadang buat live kat ig.ig dia pun private bukan macam retis lain siap beli follower.

wpun mawi ada banyak album dan semua org tahu dia memang boleh menyanyi, takde la dia melalak
melolong setiap hari nak buktikan dia penyanyi

macam yg sorang tu, yg perasan diri dia emas. dia cakap mawi tu gangsa
setiap hari la melolong lagu tah apa2 dengan suara tak sampai high pitch.
gigih la tulis PENYANYI kat bio semua acc socmed tapi sehabuk job pun takde
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 04:06 PM | Show all posts
anyways, zaman tsumawi dulu, iols masih first year kat uni. masa tu bf iols meluat gila dengan mawi
zaman tu mmg lelaki ramai menyampah dgn mawi

iols pun idok la minat sangat2 kat mawi tu biasa2 je. tapi bf iols masa tu asyik cari pasal nak bising2 hal mawi kat iols.
masa tu mawi ada buat open house kat taib andak. memang jln jem gila2 punya.

boleh bf iols bebel2 kat iols pasal tu??? siap cakap you la ni support sangat si mawi tu. dah menyusahkan org jln jem
yihhhhhh bodoh sangat. padan muka ko kena tinggal.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 09:41 PM GMT+8 , Processed in 0.087199 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list