CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ameenarara

"Hype Je Lebih, Tak Ada Rasa Special Pun" - Pembeli Kecewa Beli Sambal Paling Laris Tapi Tak Sedap!

  [Copy link]
Post time 10-12-2021 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 8-12-2021 09:46 PM
beli sambal jenama Yes Gourment tu aje la
gerenti sedap terutama sambal cencaluk
bertambah 2 3 ping ...

Upload gambar di website http://imgbb.com :

Pilih dropdown BBCode full linked, lepas tu tekan copy, lepas tu paste dekat comment box forum CARI, lepas tu hantukkan kepala ke dinding tunggu sampai sayur layu

Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2021 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Sambal monyet khairul aming tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Hey whassup guys?

Khairulaming tersenyum manis sambil check balance acc hasil jualan sambal
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2021 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
I beli ok jgk rasanya...rasa jgk mNis n mAsin tue
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2021 11:04 AM | Show all posts
adik aku beli satu...katanya mcm addicted...sedap sgt..pastu die order lg tiga botol...

atas lidah masing2
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2021 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 22-11-2021 11:59 AM
Utk iols yg jarang masak ni, diorg bgthu makin byk mnyak makin sedap sambal itu coz pecah minyak.  ...

sambal apa tu sis? boleh share? haritu masa i pegi umrah ada hamba Allah letak sambal hitam dia ya Allah sedap gila.. tak tau sape. mmg berselera la makan
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tekak masing2x lah
Bagi aku sambal telur arwah mak aku buat paling sedap kat tekak aku
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka dessert tu ramai yg beli kata sedap
Tapi bagi aku manis giler dan mahal
Tekak masing2x kan
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 06:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Sambal KA ni masa first time buka botol dia mmg pedas giler n x rasa apa2 sgt. Tapi cuba try rasa hari ke2 n seterusnya. Rasa dia baru naik n blend. Manis masin pedas semua cukup rasa. Aku suspect gas berkumpul awal2 tu buat dia x rasa apa2. Awal2 beli dulu pelik juga. Tapi bila dah repeat selalu baru perasann.. kali ke 2 n seterusnya terus sedap sambal tu. So far paling better lah dr sambal di pasaran. Mcm betty tu aku pangkah awal2. Sambal KA ni letak luar pun dia x basi. Sambal lain beli kdg buka2 dah bau rasa x sedapp
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 08:39 AM | Show all posts
Citarasa masing-masing berbeza
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau org jarang masak elokla beli sambal2 segera mcm ni..Kalo tak mkn dgn nasi camtu boleh letak as pes nasi goreng, Pes sambal ayam or ikan or apa2 jelah..Kalo YG mmg rajin masak sendiri jelah ..buat seminggu sekali buat Stok..Lg sedap kot hihi
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Eva_yy_Ellin replied at 16-11-2021 10:34 AM
Ha-ah.
Hari tu makan di rumah adik.
Memang rasa pedas semata, manis masin tak ada.

Dah try. Mmg better buat sdiri. Pedas semata. Cili x masak betul n itu yg buat potong rasa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 12:45 AM GMT+8 , Processed in 0.081450 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list