CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 30464|Reply: 728

KEPUTUSAN ABPBH34 TERBOCOR SEBAB ARTIS BELI UNDI

  [Copy link]
Post time 13-11-2021 03:00 AM | Show all posts |Read mode
Pemenang ABPBH 34 tahun ini:

Pwtc
13 November 2021

1. Artis Lelaki Baru
* Dinie Rashid

2.Artis Wanita Baru
*Dolla

3. Penyanyi Lelaki Popular
*Haqiem Rusli

4.Penyanyi Wanita Popular
*Siti Nordiana

5. Pelakon TV Lelaki
* Ben Amir

6. Pelakon TV Wanita
*Siti Saleha

7.Pelakon Filem Wanita
*Janna Nick

8. Pelakon Filem  Lelaki
*Fattah Amin

9. Penyampai Radio Popular
*DjLin

10. Pengacara Popular
*Sherry Al Hadad

9. Artis Komedi
*Asif Suhaimi

10. Artis Versatil
*Siti Nordiana

11. Duo Kolaborasi
*Khai Bahar & Aina Abdul

12. Gandingan Serasi Drama
*Kamal &Uqasha

13. Gandingan Serasi Filem
*Wanna Ali & Pu Riz

14. Youtuber Popular
*Aqiel

bintang paling popular : Siti Nordiana




p/s: siapa ada info lagi berapa artis keluar duit nak menang?


Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 03:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Abp malam ni khess..wow result bocor.nk eksyen nanti
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 03:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Sahih ke result ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 03:56 AM | Show all posts
Wowwww siapa yang membeli itewww..
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Makin bitter lah geng 5 sekawan kalo Nana menang. Go nana
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Cari Forum x nk wat ke ABP versi forum. Senarai2 dlm list atas tu sebahagiannya x relevant dlm forum ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Relevankh??
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 08:04 AM | Show all posts
daddy fatima beli undi jugakah?

patut ada kategori baby retis

konfirm fatima menang
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
ye ye la tu semua kat ats tu beli undi. bkn dari dulu lg ke mmg ada sistem beli undi ni?? pelik kenapa?? tp biasa yg beli undi ni retis yg ada official fanclub la..mcm geng nizers..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Relevan lagi abhp?
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Memang tiap2 tahun pun beli undi. Dah memang begitu konsep abpbh ni, kan.. apa yang peliknya?
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Masukkeluar at 13-11-2021 08:22 AM
luc replied at 13-11-2021 08:17 AM
Memang tiap2 tahun pun beli undi. Dah memang begitu konsep abpbh ni, kan.. apa yang peliknya?


kan. pelik aku tgk tt buka benang konon nk reveal. mmg dari dulu kot abp ni boleh beli undi. tgk syarat mgundi pn mmg ada part beli undi dgn melanggan berita harian dpt brapa ribu point. pelik apanya?? depend pd retis la kalau dia nak nama dan menang tahun tu dia keluarkan la duit lebih bg pd fansclub.

tapi biasa yg beli undi ni official fanclub la..sbb tu dulu siapa yg under nizer tu mudah je menang walaupun tak popular mana. hahahh.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 08:25 AM | Show all posts
mojarean_X replied at 13-11-2021 07:38 AM
Cari Forum x nk wat ke ABP versi forum. Senarai2 dlm list atas tu sebahagiannya x relevant dlm forum ...

Fuh.. ini kalau buat, untuk kategori penunggang agama, bole tahu siapa pemenang
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Tt baru tgk abp tahun ni ke..bukan ke abp ni mmg konsep dia sape yg byk melabur dia yg menang. Fans mane yg gigih mengundi mmg advantage pd artis deols la.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bambimo at 13-11-2021 08:31 AM

Ala... Aku nk tyzo menang djay.. Tp aura dj lin kuat lg.. Dpt top pai pun ok dah.. Nana pun aku rasa sesuai.. Dh berapa tahun dh nama dia naik tp xde rezeki sangkut.. Tahun ni dia dpt...

Ehhh... basic xde ye
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Amboi TT sanggup regiter forum sebab nak up  berita panas la sangat.. sodihh..

Ni geng 5sekawan atau ahli fans yg kiciwa.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Bini jah menang. Dia nak datang ke majlis lagha ni?
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Meols malas nak percaya selagi x mlm ni.Walaupon mmg meols mengharapkan Nana yg menang Bintang Popular tu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak bocor cmna kalau dah seminggu close undian.. ingat orang dlm abp tu xde yg side fav artis dorang..

Tahun2 lepas boleh ler, sejam nk start p booster ..

Tak perlu nak beli2 sangat pun, Kalau fans kau ramai xiomi redmi user.. hah menang lau kau kalau dia gigih undi hari2. Bukan kaleng2 ribu2 dia bagi ..
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 09:29 AM | Show all posts
Edited by trexxxxxi at 13-11-2021 10:41 AM

TT sila edit ke tajuk kecil
Tajuk caplocks dilarang

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2021 07:17 PM GMT+8 , Processed in 0.092486 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list