CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: xyla73

[MBC/viu] The Red Sleeve - Lee Junho, Lee Se Young

  [Copy link]
 Author| Post time 12-12-2021 05:33 PM | Show all posts
ala xde preview episod next week ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
rasa nya atok raja tu pura2 nyanyuk tak?
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedihnyyaaa tgk lreview episod 11…
CP kena fitnah.. Deok Im tak dpt juma CP..
Cuma nak tau, apa maksud tatoo kat badan Deok Im tu? Ada sesapa yg tau x?
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2021 02:14 AM | Show all posts
mms38 replied at 12-12-2021 11:11 PM
Sedihnyyaaa tgk lreview episod 11…
CP kena fitnah.. Deok Im tak dpt juma CP..
Cuma nak tau, apa m ...

hmm...i hope court lady seo tu ok...sbb kan dia telah diugut oleh seorang junior court lady org court lady jo lah tu yg depa tak nampak lady seo ni mcm sokong their cause ...

i pun tak tahu...cume ape yg i tahu parents dok im ni dituduh khianat semasa peristiwa kematian bapa crown prince tu...
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2021 02:16 AM | Show all posts
zehra2 replied at 12-12-2021 09:06 PM
rasa nya atok raja tu pura2 nyanyuk tak?

ntah ...may be? yes or no , yes may be dia nak tahu sape musuh crown prince yi san sebenar...no - sbb merujuk pada  scene dia mewasiatkan lady court jo sebuah rumah etc etc tu , dia ngaku yg dia dah tak ingat banyak bende and x dpt nak sorok lagi his dementia.
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2021 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Ending epi 10...wtf
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2021 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
rasa nya ending mmg sedih. ada clips yg pengarah ckp, belum ending lg, dia dah rasa sedih dgn lakonan junho yg sgt baik.
yisan pun bila jd raja mmg agak kejam jugek. makcik dia puteri hwaman tu di halau dari istana.  mcm mati disuruh mkn racun.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2021 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Terbaca kat ig...ikutkan history yisan dah kawin masa umur2 13,14 camtu. Tapi kat drama tak plak. So maybe ada la kot ubah2 sikit from actual. https://www.instagram.com/p/CXaGmUFPs21/?utm_medium=copy_link
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2021 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Sbb geram dgn ending epi 10...lupa plak moment confession Joha kena taichi dgn dok im. Tp lepas tu ada gula2 sikit hahaha


https://www.instagram.com/p/CXWFq1zpk5t/utm_medium=copy_link

YIsan masih tak trust Dok ro 100% ya. Baguslah. Walopon dokro cuba nak gain balik by bringing back the army malam tu...tp sbb dia hina dok rim lagi, i think yisan will always rasa dokro not fully supporting his cause.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2021 04:19 PM | Show all posts
drama nie mmg special. drama2 lain sy boleh tahan rekod sampai berbelas2 episod baru marathon tengok. drama yg ini mmg tak boleh bawak bincang, lepas habis rekod ( sbb buat keja2 lain dulu) terkejar2 terus tgk tak dan dah nak maraton2nyer. lps tu mula tak sabar2 tunggu sabtu ahad.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2021 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Layan sbb san
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2021 10:36 PM | Show all posts

oh hooo...Junho Lee , fan yeee?

hahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 14-12-2021 10:36 PM
oh hooo...Junho Lee , fan yeee?

hahahahah

Mata beliau tajam manikam hehe.. iols lama dah xtgk kdrama. Br nk mula. Mod.. ape cdgn drama best? Nk maraton.. iols suka yg cheesy2 jah.. lawak2 bodo gittew.. kalau plot2 berat xbape minat koh2.. citer ni pun mcm heavy ciked tp layanz je la
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 14-12-2021 08:19 PM
Layan sbb san

2pm mmg dh jd bapak2.
chansung pun dh nk kawin. gf dah pregnant pun.
teacyon pun dh ada gf..
junho je single kot
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:26 PM | Show all posts
zehra2 replied at 15-12-2021 01:02 PM
2pm mmg dh jd bapak2.
chansung pun dh nk kawin. gf dah pregnant pun.
teacyon pun dh ada gf..

so Chan Sung akan ikut Ok Taecyeon lah keluar dari JYP , so adaah Chan Sung akan keluar dari 2 PM ?
sebab Ok TAecyeon still with 2PM though...walaupun management lain, about time depa venture into other field jugakss...

it is okay , good decision by Chan Sung.

depa ni takut sungguh nak nyatakan hasrat nak kahwin ke ape ape ke seba K fans ni fanatics kan...jenis yg taksub idolised sangat artis actress kesayangan depa...
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:30 PM | Show all posts
MissyMolly replied at 15-12-2021 08:58 AM
Mata beliau tajam manikam hehe.. iols lama dah xtgk kdrama. Br nk mula. Mod.. ape cdgn drama best? ...

best ialah rookie Historian Gye Reung , Dali and the Cocky Prince, Beautiful Gong Shim , Monthly Home Magazine...the spies who loved me pun okay gaks...dinner mate????
right now dah habis Jrisan and King's affection , yups.

so i tengah follow secret royal inspector and Joy, OUR BELOVED SUMMER hahahah ini best best ....and The red sleeve and Now we are breaking up  (NWABU), selalunya akan tengok NWABU dulu...

citer berat but okay King's affection but ini tahan lah 20 epiosed yg pace plot citer tu kadang slow and pantas, depends..


Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 11:34 PM | Show all posts
sitisbp replied at 14-12-2021 11:12 AM
Sbb geram dgn ending epi 10...lupa plak moment confession Joha kena taichi dgn dok im. Tp lepas tu ...

Yi san pun saksikan bagaiman Dok Im dikasari and 'diganngu "dok Im ketika dalam ep masa  Yis an mandi tu kan ...dia jeles kan dan dia tanya dok im buat ape dengan Gyemasoseo Dok roo tu - then bila Dok Im cakap he always harass court lady then yi san baru tahu ...


dan yi san dah agak daripada petunjuk pendapat Dok roo tu tentang Dok Im...ketiak ep depa dua tengah panah , i think ep 2 atau 3 atau  4...kot

Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2021 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 15-12-2021 11:26 PM
so Chan Sung akan ikut Ok Taecyeon lah keluar dari JYP , so adaah Chan Sung akan keluar dari 2 PM ...

Tengah follow drama chansung ni tajuk show window. Tak sangka dia umum nak kahwin dan keluar JYPE.
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2021 06:50 AM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 15-12-2021 11:34 PM
Yi san pun saksikan bagaiman Dok Im dikasari and 'diganngu "dok Im ketika dalam ep masa  Yis an ma ...

Ya Yisan tau. Maybe dia amalkan prinsip keep your enemy closer or dia masih bg chance kat dokro utk loyal.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-12-2021 07:29 AM | Show all posts
ada 2 episod tayang christmas nanti...
17 Dec - episode 11
18 Dec - episode 12
24 Dec - episode 13
25 Dec - episode 14 & 15
31 Dec - episode 16
1 Jan - episode 17 (finale)

sumber :
https://www.soompi.com/article/1503993wpp/the-red-sleeve-to-air-two-episodes-on-christmas
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 07:03 PM GMT+8 , Processed in 0.092204 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list