CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: xyla73

[MBC/viu] The Red Sleeve - Lee Junho, Lee Se Young

  [Copy link]
Post time 23-11-2021 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 22-11-2021 04:10 PM
biografi asal this Court Ady Song Dok IM ni sedih tapi tak tahulah citer ni nak ambik perspective  ...

suka sgt couple ni.. mcm dah shoot awal..
tp nmpk junho tk promot kt ig dia pun.
org kata mbc kalo buat  historical drama mmg mantap
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2021 12:08 PM | Show all posts
i tak sangka i akan tersuka kat drama ni...
mula2 just nak check sebab ada Junho pasal dah lama tak nampak dia dlm drama...
lagi satu ingatkan citer ni melo rupa2nya ada unsur komedi gak...
bolehlah buat release tension lepas tgk citer lain yg lagi byk perlukan sel2 otak utk berhubung...
chemistry antara main leads bagus sgt...
senyum sorang2 gak tgk Yi San curi2 pandang Deok Im dlm library tu...
Hong Dok Ro tu boleh percaya ke?
iols suspicious tgk dia tu...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:57 PM | Show all posts
macam nak tgk drama ni utk support Junho
tp risau kalau ending sedih
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2021 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
alien88 replied at 24-11-2021 10:57 PM
macam nak tgk drama ni utk support Junho
tp risau kalau ending sedih

setakat ni tone citer ni x menjurus ke arah sad ending…mehlah tgk…
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:40 AM | Show all posts
xyla73 replied at 24-11-2021 11:30 PM
setakat ni tone citer ni x menjurus ke arah sad ending…mehlah tgk…

orait, nt iolls tgk.. skrg baru start tgk kdrama balik
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 24-11-2021 11:30 PM
setakat ni tone citer ni x menjurus ke arah sad ending…mehlah tgk…

Kalu ikut bebetul sejarah sad ending kan sbb Deok Im mati. But for the sake of drama yg dah disclaimer kata fictional takde kaitan dgn mana2 hopefully tak mati la.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 24-11-2021 12:08 PM
i tak sangka i akan tersuka kat drama ni...
mula2 just nak check sebab ada Junho pasal dah lama tak  ...

ML n FL ada good chemistry. Deok Ro mungkin sekadar cinta tiga segi atau org yg akan betray yi san. Kan sorang muntri tu dok minta kerjasama n info dr dia kan. Pastu Head Court Lady tu pun mcm bersubahat dgn muntri tu...yg dia dok blkg tabir tu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:27 PM | Show all posts
yeayyy  jumaat

abg deok mi tu hidup lagi ke
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2021 09:34 PM | Show all posts
OST part 1 - I Wish (Whee In)

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:37 AM | Show all posts
citer ni emosi betul lah.
tabik kat junho sbb dia sgt cemerlang jadi crown prince.
tunggu nk tgk dgn subs..

lps crown prince jd king dia takde anak dgn queen..  (kata nya kawin  masa queen umur 9 tahun.. apa ke hei nya???) dgn deok mi gundik dia ni ada 3 anak.. tp mati semua nya.. deok mi pun mati masa preggy anak ke 3 tu..
ndak sgt tau apa yg king tulis kat pusara deok mi ni.. tak jumpa plak kat mana2..

ntah kenapa suka sgt drama ni sbb dari kisah benar..
drama ni pun duduk no 1 ranking drama kat korea..  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-11-2021 12:10 PM | Show all posts
zehra2 replied at 27-11-2021 08:37 AM
citer ni emosi betul lah.
tabik kat junho sbb dia sgt cemerlang jadi crown prince.
tunggu nk tgk dgn ...

gigihnya uols tgk xde sub...
Junho memang delivered the role Crown Prince ni...
part dia nangis lepas kena tampar dgn king tu...
tapi king tu memang teruk pun...
bayangkan sanggup seksa anak sendiri sampai mati...
tapi kat dlm citer ni xdelah tunjuk kejam camtu...

sweet pulak part Deok Im bacakan poem tu...
diorg ni xde pun skinship tapi boleh sampai rasa tu kat penonton...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 27-11-2021 12:10 PM
gigihnya uols tgk xde sub...
Junho memang delivered the role Crown Prince ni...
part dia nangis le ...

dah shooting awal ke drama ni?
sbb mcm kurang promosi.. mbc pun bg bts je..
mlm td dpt ler tgk scene yg junho praktis guna chopstick tgn kanan kat program reality apa ntah. sbb dia kan kidal..

best laa citer ni. suka suka suka:
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 27-11-2021 08:37 AM
citer ni emosi betul lah.
tabik kat junho sbb dia sgt cemerlang jadi crown prince.
tunggu nk tgk dgn ...

Agreed..cam ada aura gitu...iols baru layan semlm..ari nindah abis epi 5..iols carik yg ke 6..rupanya mlm ni baru adanye...haruskah aku register viu plak...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-11-2021 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 27-11-2021 12:37 PM
dah shooting awal ke drama ni?
sbb mcm kurang promosi.. mbc pun bg bts je..
mlm td dpt ler tgk sce ...

Drama ni kira underdog…agaknya MBC pun tak jangka dpt sambutan menggalakkan…most buzzworthy drama utk minggu lepas & mungkin minggu ni jugak…selain faktor main leads maybe sebab jln cerita senang nak ikut, plot pun berkembang, ada good balance of humor & seriousness…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-11-2021 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 27-11-2021 02:32 PM
Agreed..cam ada aura gitu...iols baru layan semlm..ari nindah abis epi 5..iols carik yg ke 6..rupa ...

Sama je…kat viu pun esok baru ada epi 6…available cepat kalau viu original series mcm drama SHK tu…kalau drama2 lain still ada delay sehari…
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 27-11-2021 03:15 PM
Sama je…kat viu pun esok baru ada epi 6…available cepat kalau viu original series mcm drama SHK  ...

Ooo..besok...bkn mlm ni eh..dekat astro go takde on demand plak...iols ngk kt fb je...downgrade quality la..raja2 depa ni seme..jong2 kt belakang eh...while ours dok shah gitu...while husband dok layan crowned clown...FL ni jd queen kt situ plak..tu i ckp kt hasben..ntah2 raja giler inspirasi dr prince sado story...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-11-2021 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 27-11-2021 03:26 PM
Ooo..besok...bkn mlm ni eh..dekat astro go takde on demand plak...iols ngk kt fb je...downgrade qu ...

Kalau ikut sejarah Yi San ni memang anak Crown Prince Sado…tapi diorg awal2 taruk disclaimer xde kena mengena dgn yg hidup atau yg mati tu sbb xnak jadi mcm Mr. Queen…taulah knetz kat sana camna…kalau taruk disclaimer camtu at least blhlah ubah2 sikit jln cerita…so takdelah kena ikut betul2 apa yg termaktub dlm sejarah..tu sebab dlm citer ni xde watak crown princess tu setakat ni…xtaulah kot nanti2 ada…
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sitisbp at 27-11-2021 10:56 PM
zehra2 replied at 27-11-2021 08:37 AM
citer ni emosi betul lah.
tabik kat junho sbb dia sgt cemerlang jadi crown prince.
tunggu nk tgk dgn ...


https://www.instagram.com/p/CWuTOMiJSu_/?utm_medium=copy_link

Kat sini ada cerita.

Kiranya, ayah yisan ni ada masalah mental la ya lps tu ketua maid tu n mentri hong taknak keturunan yg sama jd king takut sejarah berulang.

King skrg (atuk yisan ) mmg mcm sakit hati sakit tgk perangainya. Tak mcm raja.

Preview epi 6, bath scene kemahin...tp  kat situ la cliffhanger
https://www.instagram.com/p/CWyEuJwJ872/?utm_medium=copy_link
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
tp mcm ketua dayang n mak yisan mmg plan deok im serve yisan kan. asyik ler ckp.. putera muda jd perlukan org muda yg jd servant
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Fuh nsb dpt sms unifi kata dpt free sub viu..hehe..rezeki ler...
Well...yg offer jd concubine time ceremony tu dr yisan ke mak dia?marah betul deok im sbb dia free spirit kan...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 09:31 PM GMT+8 , Processed in 0.078694 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list