CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: xyla73

[MBC/viu] The Red Sleeve - Lee Junho, Lee Se Young

  [Copy link]
Post time 15-1-2022 03:22 PM | Show all posts
episode 16 dah...
rasa mcm sebak plak nak habis dah...
Duk Im lepaih jadi gundik, ekspresi dia redha habis...
hilang suma nakal cakap banyak...
mmg betul2 serah diri kat Rajaa...

masa sedih2 Lady Seo cakap raja ke kamar pemaisuri malam nih...
bleh plak kuar lagu dalam pala aku "dia milik oranggg....dia milik orangggg..."

korang....ada BTS yg best2 share lah kat sni...
wpun tinggai lagi 1 ja episode...
aku dah mula rindu Yi San ngan Duk Im....

aku harap mcm Wookie ngan Yoo In Na tu...
depa digandingkan semula...dalam modern drama...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 03:32 PM | Show all posts
JiEunTak replied at 15-1-2022 03:22 PM
episode 16 dah...
rasa mcm sebak plak nak habis dah...
Duk Im lepaih jadi gundik, ekspresi dia redha ...

ko ada baca interview dgn pengarah?  mmg dia byk idea laa bg drama ni cantik..
yg psl buka kotak peninggalan brg deokim..  junho tak tau apa dlm kotak. bila dia pegang baju dayang deok im.. dia kata ada bau perfume seyoung.. tu yang buat dia menangis.. masa   shoot,  pengarah dah suruh seyoung balik dari set

aku suka yg deok im lambai geng G4
aku suka poem yg yisan & deok im baca.. sbb puisi tu ttg dua org yg akan hidup bersama  walau dlm kehidupan yg lain
aku rasa seyoung bagus sgt menjiwai watak dia. masa jadi dayang cheeky.. riang ria..
tp bila mula jd gundik.. tetiba jd lemah lembut..  jadi matang.. takde laa garang2 sgt pd yisan..

nanti mbc panggil pelakon ni dtg utk satu program.. kira mcm reunion laaa.. mmg MBC pun tak kebah lagi
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 03:50 PM | Show all posts
zehra2 replied at 15-1-2022 07:32 AM
ko ada baca interview dgn pengarah?  mmg dia byk idea laa bg drama ni cantik..
yg psl buka kotak  ...

ye, rasa sebakkk sangat bila duk im cakap dia xboleh tinggalkan istana dah...
nak kuar bersiar2 dengan kawan dia...
dats why dia hold back sgt2 supaya x terbawa2 perasaan dia pada Raja...
sbb dia lagi value kebebasan dia daripada perhatian raja...
sbb dia dah tahu, once stucked... mmg no way out...

tp tu la...
sian juga kat raja...
he need somebody by his side...
someone he truly love...someone genuine...

drama ni best lah...
aku start layan beloved summer...
while waiting for the upcoming epi...
aku stat TRS...sudahnya lupa dah nak follow beloved summer
biar habis dlu la...

biar lah aku terbuai sekejap dgn TRS...
LJH nya pasai..
aku korek habis lagu2 2PM dlu2...

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
JiEunTak replied at 15-1-2022 03:50 PM
ye, rasa sebakkk sangat bila duk im cakap dia xboleh tinggalkan istana dah...
nak kuar bersiar2 de ...

ada ler ckp2 nk buat season 2.. tp bg aku cukup la.. dah mmg kisah benar. kisah sejarah.
pengarah kata nk kerjasama lg dgn junho n seyoung.. baik buat drama moden.

ada interview kang hoon. dia ckp pengarah suruh dia berlatih senyum je.  dlm kepala dia, mesti fikir dia laa yg paling hensem
sabor je laa
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah habis.
So ending dia, ikut fahaman aku, raja pilih utk kembali ke alam barzakh
Instead of keluar dan bgn dr pembaringan dia pilih utk bersama duk im.
Beautiful.

1st time layan LJH...
Mantap lakonan dia ni...
Mmg talented.

Btw, uols, kat mana i leh baca sejarah yi san ngn duk im ni?
Based on true history ye...
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
JiEunTak replied at 16-1-2022 12:58 AM
Dah habis.
So ending dia, ikut fahaman aku, raja pilih utk kembali ke alam barzakh
Instead of  ...

ada org bg link 1 ig.  ko selak2 blkg.. tp budak ni kuat merempan bila org amik kerja dia..
tp mmg byk translation novel tu.

aku pulak curious psl nek raja yg amik alih memerintah bila yisan mati. sbb anak yisan dgn bini yg dia kawin lps deok im mati tu baru umur 10 thn. jd byk legasi yisan tak kesampaian.
mmg ada rumours kata nek raja yg racun yisan. sbb nk rampas kuasa dgn jd kan putera mahkota kecik tu sbg boneka
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2022 07:35 AM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 3-2-2022 03:17 PM

HIS PROMISE

cayalah mamat ni...baik dia , dia janji ini kan kalau the red sleeve capai certain level of ratings , dia akan menari MY HOUSE  dengan wrobe diraja Korea hahaha... dan dia tunaikan ...

He kept his promise!!!!

minit ke 12:10 sampai habis
hahahaha



Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2022 09:55 AM | Show all posts
kita belum kebah..
smlm ada fan meeting junho, saeyoung & kang hoon
siannn dokro.. jd mcm ubat nyamuk je berasap kat tepi.. jrg sgt masuk dlm skrin
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-4-2022 05:09 PM | Show all posts
citer ni dapat banyak pencalonan baeksang...tahniah...
nanti malam iols bukak rumah baeksang awards 2022...
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2022 10:15 AM | Show all posts
junho dgn jung PD menang PD awards mlm td..
ada harapan ke depa menang baeksang  nanti ek
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2022 11:31 PM | Show all posts
zehra2 replied at 14-4-2022 10:15 AM
junho dgn jung PD menang PD awards mlm td..
ada harapan ke depa menang baeksang  nanti ek

psssst..Zehra Tv9 ade citer Mr Queen...if u wanna watch leee.... jumaat - sabtu - ahad at 11 pm. tapi babak babak yg tak soleh haruss dipotong...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2022 05:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ikot history sebenar, kenapa deok im dan anak2 dia mati ek, aku google tak jumpa, hahah,

Banyak juga kisah sedih sbnrnya dlm history korea ni yer, tp bgus la pengarah garap balik jd kan happy ending.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 05:50 PM GMT+8 , Processed in 0.073701 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list