CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 3567|Reply: 51

Pengumuman Pemenang Contest Banner Bod Gosip 2021

  [Copy link]
Post time 13-11-2021 10:53 AM | Show all posts |Read mode
Edited by trexxxxxi at 13-11-2021 11:57 AM


Hai, Assalamualaikum dan Salam Sejahtera




Berikutan Contest Banner yang telah tamat, dan telahpun diundi para forumer. Dengan ini diisytiharkan pemenang-pemenang.




Pemenang Tempat Pertama @dudaberhias 1000 kredit

Tempat ke-2 @codenamedream 600 kredit

Tempat ke-3 @fadz84 300 kredit



Saguhati @50 kredit



@missmirmo

@kakikuDibibirmu



Keputusan Hakim adalah muktamad, sebarang PM dan aduan tidak akan dilayan.
Terima kasih.






Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-11-2021 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Para pemenang dipersilakan masuk untuk claim tacangsss
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak claimmm tacang berkepuk2 untuk hapgred level dari ratu ke diva...

Terima kasih sebab bagi banner saya yang uduh menang agitteeww humble kata ko...
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Akak nak claim hadiah saguhati dengan buah hati
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah pada semua pemenang yang kreatip lagi bersemangat memerah otak
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 11:16 AM | Show all posts
Bbyk taniya utk semua pemenang
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by fadz84 at 13-11-2021 12:16 PM

TT ai nk claim kekacang.
Tahniah pada pemenang2.
Tq pada yang mengundi banner ai yg amateur gile tu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 12:18 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 13-11-2021 10:55 AM
Nak claimmm tacang berkepuk2 untuk hapgred level dari ratu ke diva...

Terima kasih sebab bagi banne ...

Yayyyyyyyyyyy. Tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
uhuk uhuk.. iols nak klem tacang juga yach! tq momoddd
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 13-11-2021 10:55 AM
Nak claimmm tacang berkepuk2 untuk hapgred level dari ratu ke diva...

Terima kasih sebab bagi banne ...

Congrts kaka dudee
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 02:27 PM | Show all posts
tahniah kepada semua pemenang
yg tak menang tu harap blh bertenang
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Terima kasih kepada peminat dan pihak penganjur untuk tacangsss ini.
Saya akan gunakannya sebaik mungkin untuk bergosip disini.
Allah sayang semua.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 13-11-2021 10:55 AM
Nak claimmm tacang berkepuk2 untuk hapgred level dari ratu ke diva...

Terima kasih sebab bagi banne ...

Tahniah kaka! Level kayangan sudah
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah chuolls yg menang! Rambang mata nak vote semuanya kreatif belaka.. banyak masa nohhh virtual group hug!!!
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 03:22 PM | Show all posts
tahniah kaka dude

walaupun hangsuang, tp tetap kreatif ye..
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 13-11-2021 10:55 AM
Nak claimmm tacang berkepuk2 untuk hapgred level dari ratu ke diva...

Terima kasih sebab bagi banne ...

Tahniah kaka ...
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak claim mcm mna
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 05:12 PM | Show all posts

TQ kaka dan semua yang mengundi iollsss...
kalau iols boleh bagi2 tacang 1k tu iols dah bagi sorang 10 yachh sebagai dedak supaya kontes pilihanraya akan datang iols akan menang lagi agittewww...
demi mengekalkan kuasa undi ala2 ahli politik gitteww...

@slyfynx
@Freezfrozen
@fefeeling @beta_carotene



Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 07:00 PM | Show all posts
boleh tayang lagi skali hasil-hasil karya para pemenang? thanks anjurkan pertanding ni. tak sabar nak tgk banner baru

*Tahniah buat para pemenang!!
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 07:33 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 13-11-2021 10:55 AM
Nak claimmm tacang berkepuk2 untuk hapgred level dari ratu ke diva...

Terima kasih sebab bagi banne ...

tahniah...errr bukan banner lama tu pun u yg design ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2021 06:33 PM GMT+8 , Processed in 0.094808 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list