CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Yatt Hamzah Anggap Diri Bertuah, Dipanggil Polis Arab Di Mekah

  [Copy link]
Post time 11-11-2021 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Pompuan ni dgn ebit liew sama je konsepnya
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsbale replied at 9-11-2021 04:32 PM
Bukti bergambar org2 batak attention yg berdoa depan camera for likes and show off kat semua org,  ...


Berkiblatkan socmed tu iols stujuk..sebab sah sah Kaabah kat blakang tuh..
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Maybe dia doa dah pastu doa utk IG plak
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
die ni patot dinikahkan dgn sabit liu tu je. mmg match made sgt. bodoh btl tgn melekat dgn tepon bile dh ade peluang kt sane.

lps ni i suspek si ardell tu pulak ikot jejak die ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 11-11-2021 07:58 PM
Pompuan ni dgn ebit liew sama je konsepnya

Tambah pingiran Adam sekali
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ni bukan baik sangat nak nasihat.
Public breastfeeding normalization ni sejenis aib kot. Termasuklah fetish tayang susu badan sampai berpeti-peti suggesting kau tu sihat sampai tit spraying. Ni aku pompuan cakap, ive discouraged a young mother breast pumping in public.
Kalau kau bini ustaz, nak buat ke perangai morally desensetized membongak perah sekotak susu kat jiran tetangga. Kalau freehair orang tak heran. Ni kau nak sangat bawak imej sarat muslimah jilbab acah wanita arab. Wanita arab berjilbab show off susu ke
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
syakuntala replied at 9-11-2021 11:45 AM
Ibu2 lain xda kot pglmn susu tu... Risau nk tgl ank yg menyusu lama2

Ye xde..melainkan pegi keje lps tu cpt2 cari ank..nk taip pjg2 kang tkut berdose plak..simpan jela
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 08:50 AM | Show all posts
KIM.K replied at 11-11-2021 01:20 PM
Aku ni bukan baik sangat nak nasihat.
Public breastfeeding normalization ni sejenis aib kot. Termasu ...

breast pumping in public tu maksud kaka yg duduk dpn kedai, or kat foodcourt sambil makan sambil mengepam sambil borak ke?
klu kat shopping mall, rata2 dah ada mothers care room. boleh je masuk sana n pam selama mana nak

Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
TabletSusu replied at 12-11-2021 08:50 AM
breast pumping in public tu maksud kaka yg duduk dpn kedai, or kat foodcourt sambil makan sambil m ...

Actually iols berlapik nak kata pump kat office cubicle
Cubic sebelah sheol married man. Masa lunchtime lelaki tu tak gi lunch duduk dlm kubik jugak

Kan tak manis orang tengok dengan bising bunyi breast pump tu walaupun diorg kelig. Benda tu menimbulkan fascination
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
akak cuma mampu berdoa supaya laki yatt ada skandal kt msia ni
lantas nikah dgn skandal tersebut
ko tahan ke bro dapat bini gila mcm yatt ni?
ramai lg cikki2 yg waras yg jauh lg lawa dr yatt ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 03:52 AM GMT+8 , Processed in 0.073773 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list