CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Yatt Hamzah Anggap Diri Bertuah, Dipanggil Polis Arab Di Mekah

  [Copy link]
Post time 9-11-2021 03:03 PM | Show all posts
Ya hampunnnnn...nko ni dah kenapa..bergambar menadah tangan bagai.....camera sentiasa onz...bila masa nko beribadat deknonnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 03:12 PM | Show all posts
prince_marhaen replied at 9-11-2021 12:29 PM
TAK MELEKAT PULAK KEPALA KAT VACCUMM MEKAH TU...?? Gigih ye gambar bertasbih tu.... terpaling umrah, ...

prince, cam maroh bebenor deme ke minah ni  . Ha ha haaa ... buat ibadah  tapi sempt plak bersocmed. aduhai....  abis tu kata nak jadi cleaner tu  dah dpt ke kerja tu... Untung le tiggal anak & suami .
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 03:22 PM | Show all posts
anony-mous replied at 9-11-2021 02:32 PM
I pon terfikir mesti la dia suruh kwn tu “ok ambil gmbar mcm ni tau” xkn candid pulak mcm tu

something is wrong dgn kepala si yat nie. yg kerap jatuh anak dia tapi gegaran pg ke otak dia. tengok gambar gambar dia pg umrah nie i mmg cannot . satu lagi owner bawal tu pun samaaaaa . terpusing pusing . letih iolls tengok tau
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 03:36 PM | Show all posts
hahahhahahaha photoshoot ke dia datang sini. expression very the out ye
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 03:40 PM | Show all posts
yum3 replied at 9-11-2021 03:12 PM
prince, cam maroh bebenor deme ke minah ni  . Ha ha haaa ... buat ibadah  tapi sempt plak ber ...

HAHAHAHA rengsekkk sejak duluuuuu sejak berhijab ni menjadik2 ye lorat dia.. sejadah melekat lah, nak jadi pejuang palestine la, nak jadik pemanjat pokok masa shoot wedding lah, nak jadik cleaner mekah lah.... anak dia yang jatuh kepala terhentak, mak dia yang biol..!
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 03:41 PM | Show all posts
mamajawie replied at 9-11-2021 12:49 PM
ya Allah terbahak2 meollss baca komen ko ni...

yeeee....dia je yang terpalingggg...anak yang jatuh banyak kali, mak dia pulak yang kepala biol.. apa gileee la sebelah berdoa sebelah selfie, sebelah tasbih bijik sebelah tasbih elektronik...ko nak kira berapa banyak selfie kau amik depan kaabah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 03:42 PM | Show all posts
astagaaaaaa annoying nye la pompuan ni ko boleh tak fokus beribadah je dekat sana
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 03:43 PM | Show all posts
mcm takde content je dia ni. Dah ler buat post pun semua cringe je
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih sangat nak menayang berdoa sebelah tangan pon jadi...
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Mampu baca satu dua ayat je kat caption die. Ape ko ingat org byk msa nk baca karangan spm ko?
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry la hati hitam ini menyampah dok amik gambaq berdoa lagu tu pasai apa???? Mau berpuluh shot tu pilih.. bodo la nak beribadat ke apa ni???
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
CikDaNdeLi0n replied at 9-11-2021 11:47 AM
Lg satu iols heran betul org bergambaq konon berdoa di sana tp membelakangi Kaabah.

Bukti bergambar org2 batak attention yg berdoa depan camera for likes and show off kat semua org,
berbanding dgn org2 g mekah yg btul2 aman2 snyp2 berdoa off camera and their amalan tu just between them & Allah.  

Meols nyampah btul org acah2 alim acah2 bertasbih acah2 berkelubung tp hidup berkiblatkan socmed.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheols dah kenapa? Persis dewasayu versi pompuan minus tade duit berkepuk2 ajer. Tade perasaan malu ker setiap aktiviti nak bergambar espesiali time berdoa sambil tergantung tasbih di tangan. Memang spesis dewasayu sekali yach dengan nukilan sebak sayu panjang lebar sampai ke Ethiopia.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 04:39 PM | Show all posts
rasa acam nak amek batu nak hempuk hanphone dia...adake org g mekah berjait phone kat tangan?
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 9-11-2021 01:52 PM
yatt ni ingat dia wali ke nabi ke ingat dia tentera burung Ababil ke...yihhhhhhh

Meols pun pikir cam gini jugak

Dia ingat diri dia terpaling Special agaknya

Banyak2 istighfar yatt kalau ko baca komen2 kami
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 9-11-2021 11:53 AM
benci betul aku orang buat ibadah kat Mekah ni tapi sambil ambil gambar
contoh berdoa, tapi ambil ga ...

Tu dia tak boleh sambung dengan thread lama yang cuma beberapa hari lalu je..pasal nie thread Sepul yang bukak

Buat entah keberapa kali forumers lain dah pun komen yang sama, Yatt nie dah lama tak berlakon atau mengacara, jadi dah sejuk beku..tak payah bukak thread setiap 2 hari sekali
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutnya sebelum nak tinggalkan anak tu dah plan betul2 macam mana nak uruskan semua EBM untuk bawak balik. Kalau benda tu pun tak boleh fikir, kat sana baru kalut2, maknanya dia tak kisah pun. Nanti anak tak cukup susu boleh la buat content meratib pulak. Selfish!
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 05:26 PM | Show all posts
awex^returns replied at 9-11-2021 11:53 AM
benci betul aku orang buat ibadah kat Mekah ni tapi sambil ambil gambar
contoh berdoa, tapi ambil ga ...

Hahaha, same thought!

Ntah apa2 gegeh nak snap photos ke ulu ilir siap upload bagai.
Banyak pulak masa ko. Dah tu caption kemain panjang2.
G umrah untuk tunjuk kat orang ke nak beribadat sebenarnya manusia2 mcmnieee??

Yihhhh!!!



Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ssh nk berfikiran baik dgn content mcm nie.
Malu lah tgok org mcm nie.
Pung pang Pung pang tp ibadah ke mane.

Klo skit pn ade riak sia2 je tgl ank laki
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 05:29 PM | Show all posts
EHhhhhh, amik gmbr jap, aku nk berdoa ni.
Eh, posing x cun, amik lg sekali, aku doa siaran ASTRO pulak.
Eh, ade orang lalu blkg, siaran ulangan sekali lagi.

Dah dapat Allah mudahkan, ko layan nikmat beribadat, bukan nikmat meriak.
Nak kate bodoh, dh mimpi sejadah lekat kat kepala.
Tp.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 03:47 AM GMT+8 , Processed in 0.080323 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list