CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Yatt Hamzah Anggap Diri Bertuah, Dipanggil Polis Arab Di Mekah

  [Copy link]
Post time 9-11-2021 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
syakuntala replied at 9-11-2021 11:45 AM
Ibu2 lain xda kot pglmn susu tu... Risau nk tgl ank yg menyusu lama2

Iols baru naik flight dari Jeddah ke KL semalam. Ada la passenger business class tanya boleh tumpang tak freezer dorang sebab dia ada ebm jugak. Malangnya cabin crew tak bagi. Maybe dorang tak nak cross contamination dengan makanan untuk passenger kan. Talking about Saudi Airlines.

Untuk tak ot, rajin pulak amik pic shot sama banyak2 sambil tangan kiri berdoa. Ah gitew
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 01:04 PM | Show all posts
YIIIHHHHH.......................
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Gila la asyik nak bergambar je.. semua benda nak tunjuk..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 01:13 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 9-11-2021 12:35 PM
wahh terpilih betul dia di panggil oleh polis...
tapi bukan itu yang yatt nak tak silap... tak silap ...

mcm arwah ismail din dlu tak silap dia meninggal dlm hijir ismail
bertuah meninggal dalam tu...
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 01:16 PM | Show all posts
soalan : siapa yg ambik gambar dia nie eh ? mcm mana dia blh selfie depan kaabah mcm tu ? cringeeeeeenyaaaa iollsss. mas aiolls pg tak deka masa utk semua niee weyyyyyyyyyyyyyy . ko kenapa yattttttt
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
xmalu ke main2 dlm rumah tuhan tu?
acah2 posing berdoa belakangkan kaabah
kalau nak posing2 amik gmbr silalah keluar drpd masjid tu  
sangat tidak beradab
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 01:39 PM | Show all posts
boleh kusyuk ke tgh buat ibadah sambil enpon tak lekang dari tangan?

sepanjang masa kena begambar ehhh...

motip amik gambar susu tetek ko??
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 01:49 PM | Show all posts
pakaian habis tutup... pastu tunjuk susu hasil pam tetek ko? stupid....
aku yg sendiri susu badan anak pun rasa tak comfortable sikit tengok susu badan orang lain...
ko bayangkan lelaki2 especially yg pervert tu mcm2 lagi diorg boleh berfantasi about you...
tengok jelaa komen2 kat page jantan2 yg suka tengok ibu mengandung baru2 ni yg viral tu..
... dasar attention seeker punya pempuan.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak melekat mana2 keee kepala ko kat mekah sana?
Lagi laaa patutnya
Orang ke sana beribadah bukan selfie
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 01:52 PM | Show all posts
helicornia replied at 9-11-2021 12:59 PM
siap Allah hantar tenteraNYA  kat yatt ye.. korang ado???

yatt ni ingat dia wali ke nabi ke ingat dia tentera burung Ababil ke...yihhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
jgn kena tulah mcm bangjat pulak...p beribadah pn mcm p berseronok
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Perlu ke bgmbr mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ingat lagi masa zaman si Yatt mula2 nak famous aku baca majalah si Yatt kata dia kacukan Belanda. Aku gelak je. Celah mana haha. Gigih nak buat content sampai kain purdah katup mata. Tersadung jatuh tgh dok buat live ramai2 pakat gelak ja
Fokus ibadah lah weh minah sejadah. Buat malu org Msia saja.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 02:01 PM | Show all posts
dah tahu anak masih kecik & belum putus susu, gigih sgt nak berjauhan dgn anak. bila susah nak cari dry ice mula la buat content besar pengorbanan seorang ibu. yihhh!
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Vivagirl at 9-11-2021 02:04 PM

My mum kata if da spi sini, automatic feeling nk focus beribadat je.. psl duniawi semua boleh lupa sekejap..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh nape dia berdoa x ngadap kaabah???
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Spe yg ambik gambo eh??? Cringe sgt ya tuhan
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada kwn i yg pegi sana upload 1 gmbar jah tanda dah smpai. Yg byk2 gini mmg niat tu semata2 nk ibadah ke? Siap posing2 bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
sofinamini replied at 9-11-2021 01:16 PM
soalan : siapa yg ambik gambar dia nie eh ? mcm mana dia blh selfie depan kaabah mcm tu ? cringeeeee ...

I pon terfikir mesti la dia suruh kwn tu “ok ambil gmbar mcm ni tau” xkn candid pulak mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha dia ni kenapa? Bawa tripod ke ambik gambar tengah berdoa?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 04:48 AM GMT+8 , Processed in 0.080261 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list