CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 7945|Reply: 129

Yatt Hamzah Anggap Diri Bertuah, Dipanggil Polis Arab Di Mekah

  [Copy link]
Post time 9-11-2021 11:33 AM | Show all posts |Read mode
Yatt Hamzah yang sekarang ini berada di Mekah berkongsi kenangan terindahnya di sana.


Kata Yatt dia terharu dan bersyukur sebab diberi peluang berada dekat dengan Kaabah dan menyentuh Hijir Ismail.




Foto: IG




Dia juga dapat bersujud syukur di hadapan Multazam tanpa perlu risau dipijak oleh orang ramai berikutan kawalan ketat di sekitar Kaabah dan peraturan prosedur operasi standard Covid-19 di sana.


Semua peluang ini dia dapat sebab dipanggil oleh polis Arab. Wah memang terpilih sungguh Yatt kan?


  



Di ruangan komen ramai yang meluahkan rasa sebak dan terharu dengan perkongsian yatt.


Masing-masing berdoa dapat tuah macam Yatt juga.




  



  



  



  



Syukur. Semoga Yatt dapat umrah yang mabrur. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Ibu2 lain xda kot pglmn susu tu... Risau nk tgl ank yg menyusu lama2
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Yihhhh sgt!
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 11:47 AM | Show all posts
dapat gi mekah tu, fokus la beribadat.. bukan acah2 pegang phone nak tayang ko tengah beribadat.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Lg satu iols heran betul org bergambaq konon berdoa di sana tp membelakangi Kaabah.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodo low class betul susu dh pam pn nak expose ke yatt sejadah
Susu tetek ko kot ...kalau org imagine bebukan ko marah lak

Dia ni kena jemput masuk porem baru dia tahu dia tu benakkkkkkkk poyo btul
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 11:53 AM | Show all posts
benci betul aku orang buat ibadah kat Mekah ni tapi sambil ambil gambar
contoh berdoa, tapi ambil gambar
betapa nak uploadnya kat social media
kalau ambil gambar untuk simpanan tu lain lah
lagilah si yatt ni
pastu konon sedih susu untuk anak rosak
at the first place takde orang letak pisau kat leher ko pon suh ko pergi
pastu memacam lah ko

eh thread dia aritu tak leh sambung ke nak kena bukak lain
semaklah
dia ni bukan artis pon
dah sayu beku dah
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Pergi mekah mmg tangan kena berjahit ho ke pastu tangan sebelah lagi pegang tasbih. Dah dijemput jadi tetamu allah tu buat la perangai elok2
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 12:15 PM | Show all posts
pergi mekah nak beribadat ke nak buat content?
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 12:19 PM | Show all posts
Gigihnya.
Anak tgk menetek pun sanggup tinggal. Kalau sbb buat yg wajib tu mcm buat haji ke, iols paham la jugak. Ni umrah benda sunat, sanggup tinggal anak suami. Dah tu gigih pulak post kat ig.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 12:21 PM | Show all posts
CikDaNdeLi0n replied at 9-11-2021 11:47 AM
Lg satu iols heran betul org bergambaq konon berdoa di sana tp membelakangi Kaabah.

Ye la, baru perasan gambar dia membelakangi Kaabah sambil berdoa.
Apooo!

Dah tu tak cukup 1 tasbih, siap ada tasbih digital ngan tasbih manual tu, banyaknya berzikir sampai kiri ada, kanan pun ada.

Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
One word - cringe
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 12:29 PM | Show all posts
TAK MELEKAT PULAK KEPALA KAT VACCUMM MEKAH TU...?? Gigih ye gambar bertasbih tu.... terpaling umrah, terpaling muslemah, dah lah bukak mask... yihhhh!!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 12:35 PM | Show all posts
wahh terpilih betul dia di panggil oleh polis...
tapi bukan itu yang yatt nak tak silap... tak silap yat nak mati betul2 di situ kan...
takpe akak doakan dan aminkan kau mati di sana dikkk... ko yang minta... akak aminkan je...

semoga yatt mati di sana...
آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 12:46 PM | Show all posts
dia ni gila isim ke iollss yang berhati hitam pekat likat sangat ni?rengsa lak ngan si yatt sejadah dulu..dlu b4 mimpi bashah eaahh silap mimpi api melaka herlok je orang center walaupun free hair..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 12:49 PM | Show all posts
prince_marhaen replied at 9-11-2021 12:29 PM
TAK MELEKAT PULAK KEPALA KAT VACCUMM MEKAH TU...?? Gigih ye gambar bertasbih tu.... terpaling umrah, ...

ya Allah terbahak2 meollss baca komen ko ni...
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 12:56 PM | Show all posts
ko mampuuuu???
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasa bila dgr cite org g mekah ni rase membuak sayu nak pegi sebab tak penah jejak pon....kenapa bila baca cite dia ni tak rase macam tu.hati aku ke yg hitam?
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 12:59 PM | Show all posts
siap Allah hantar tenteraNYA  kat yatt ye.. korang ado???
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 12:59 PM | Show all posts
perghhhh ni umrah paling terpaling tahun ni....siap amik pic sisi kiri.hahahahhaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 05:26 AM GMT+8 , Processed in 0.085708 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list