CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Isteri 'Selamatkan' Justin Bieber Dari Bunuh Diri

[Copy link]
Post time 28-11-2021 01:47 AM | Show all posts
Perawankota replied at 9-11-2021 03:27 AM
Bkn dia ke yg tinggalkan selena

Ha'ah, Selena sndri pun prnh bgithu yg Justin yg cheat dlu.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 08:08 AM | Show all posts
gideoncross replied at 28-11-2021 01:44 AM
Sbb Hailey ni childhood crush dia mmg Justin dri dlu, snggup stalked hbis2an & dlu Selena tu pun H ...

haah masa kecik2 dlu bpk hailey ada bwk sheol p concert JB kan, skali tak sangka berjodohan. ada prasan video tu kat mna ntah ada tunjuk. crush kecik2 smp ke besar trus mnjadi kenyataan.. mmg syg abes laa citenya.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 09:43 AM | Show all posts
gideoncross replied at 28-11-2021 01:46 AM
Ummah Kokesen sllu puji Selena by saying "She dodged a bullet" sbb skrg dia x prlu nak tnggung Jus ...

ada juga aku tgk kt tik tok.. aksi justin tinggal hailey camtu jer.. haiey jatuh dia buat bodo jer.. kdg dia jln terus jer tinggal kn hailey..
tp tu la.. hailey selalu ckp dorg bahagia..
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
nak tau lama mana hailey boleh hadap
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 01:03 PM | Show all posts
babelina replied at 29-11-2021 09:43 AM
ada juga aku tgk kt tik tok.. aksi justin tinggal hailey camtu jer.. haiey jatuh dia buat bodo jer ...

Hailey Baldwin ni ummah Briton pnggil dia doormat je, sbb dia snggup tadah aslkn dpt jdi bini Justin. Tu lh kn, klau bhgia btul2, xpyh nak buktikn kat org lain tpi Hailey ni sllu buat camtu.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 01:04 PM | Show all posts
wtvmjls replied at 29-11-2021 11:55 AM
nak tau lama mana hailey boleh hadap

Iol ada bca yg parents Hailey ni sbnarnya dlu ada bnyk hutang & Justin yg tolong langsaikn ksmua hutang2 tu, tu yg Justin jdi laki Hailey, mmbalas budi kot. Hailey plak ada childhood crush kat Justin, tu yg mnjadi tu. Hri tu Hailey ada bgithu yg dia dh curhat kat mak dia yg khwin ni susah tpi mak dia sruh brtahan, iol pun "Gila ke apa?", aslkn brduit kekdahnya.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 01:11 PM | Show all posts
lasagna replied at 29-11-2021 08:08 AM
haah masa kecik2 dlu bpk hailey ada bwk sheol p concert JB kan, skali tak sangka berjodohan. ada p ...

Dgn makbapak Hailey sbnrnya ada bnyk hutang yg x trbayar & Justin yg snggup byarkn, tu yg melekat, psl bnyk duit je Justin tu. Hailey plak snggup tadah aslkn dpt, so Selena yg brnsib baik sbb dia dh thu.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 02:16 PM | Show all posts
kat reddit ada orang bukak thread pasal kronologi camne jb bleh terkawen ngan si hailey ni. panjang giler. bleh baca kat sini

https://medium.com/@ibeendrakein ... d10c5d2fcc8057269ae

pada yang malas baca ni aku buat kesimpulan

Keluarga Kardashian pun terlibat jugak, Momager Kris Jenner berangan nak jadi pengurus selena, jadi dia cuba la pasangkan selena dgn kendall and kylie jadi besties gitu. ujung2 kylie menggatal dgn jb, kantoi, terus putus kawan dgn pakej kutuk kendall and kylie ni toxic for her gitu. dr situlah start kendall, kylie and the gang sabotaj selena + jb. Haylie plak dah mmg dari awal tergilakan JB tapi JB ni memang layan Hailey macam taik, Hailey pulak macam kene jual ngan parents die sbb keluarga die ada masalah kewangan skit.

JB ni join satu church ni, sbb ikut sgt cakap pastor yg nak die kawen. mula-mula ajak selena kawen, tp selena taknak. tu yg die terus sambar Hailey sbb Hailey je yg sanggup nak kat JB. walaupun JB bahagia katenye tp banyak bukti video dan gambar dr fans yg JB ni suka marah2 Hailey.  Tp diorg kawen tak sign pre-nup agreement. Takpe Hailey kalau ko bercerai ngan JB, tuntut je macam2 biar sampai JB tinggal spender
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 03:09 PM | Show all posts
annehuda replied at 1-12-2021 02:16 PM
kat reddit ada orang bukak thread pasal kronologi camne jb bleh terkawen ngan si hailey ni. panjang  ...

ayooo demi jantan yg di crush dulu2.. selagi bole tahan.. tahan la kn..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 1-12-2021 01:04 PM
Iol ada bca yg parents Hailey ni sbnarnya dlu ada bnyk hutang & Justin yg tolong langsaikn ksmua h ...

laa patut la. i baru tahu. dulu i terfikir kalau setakat childhood crush lama mana je kan boleh hadap dahla justin layan camtu. siap terfikir maybe in an open relationship kot. justin tu dah move on dgn selena ke belum? ke dia kahwin sbb nak bagi selena jealous hahah
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 09:45 AM | Show all posts
gideoncross replied at 1-12-2021 01:11 PM
Dgn makbapak Hailey sbnrnya ada bnyk hutang yg x trbayar & Justin yg snggup byarkn, tu yg melekat, ...

apa boleh buat.. even pak si hailey tu artis pelakon oun tetap sengkek.. bila dah camni, mkin serabai laa JB sbrnya. igt dia tak serabut ke? tapi disebabkan dh kawen hadap jer laa perangai makpak mertua cenggitu.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 09:49 AM | Show all posts
annehuda replied at 1-12-2021 02:16 PM
kat reddit ada orang bukak thread pasal kronologi camne jb bleh terkawen ngan si hailey ni. panjang  ...

iols sbrnya kesian kt JB, ke kanan tak boleh ke kiri pun tak boleh. nasib laa heols ni dpt jer mana2 lagu komposer bagi sambar jer trus buat duit. and of course dia pun dah berbelah bg, kebetulan selena dah tak nak dia, tu yg ok laa last resort hailey ada. udah nya makpak mertua plak byk hutang pejadah. member jd stress laa kekdahnya. stakat marah2 hailey tu biasa dgr cerita. kawen pun tergesa-gesa kan.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2021 02:17 PM | Show all posts
lasagna replied at 2-12-2021 09:45 AM
apa boleh buat.. even pak si hailey tu artis pelakon oun tetap sengkek.. bila dah camni, mkin sera ...

Bab Justin brserabai tu mmg btul, boleh tngok kat website DailyMail under mna2 articles psl dia. Hailey plak x hbis2 dgn eksen2 bhgia dia tu pdhl nmpk sngt mmg Justin tu x suka kat dia. Bnyk ummah Kokesen pun thu yg Justin ni sbnarnya msih ada brhrap kat Selena & Hailey tu cuma pilihan kdua je.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2021 02:19 PM | Show all posts
lasagna replied at 2-12-2021 09:49 AM
iols sbrnya kesian kt JB, ke kanan tak boleh ke kiri pun tak boleh. nasib laa heols ni dpt jer man ...

Bab khwin trgesa2 tu mmg ada sbb Justin ni knonnya nak tnjuk kat Selena pun dia knonnya boleh bhgia tpi last2 brserabut & Hailey tu ummah Kokesen mmg dh thu just a doormat je & second choice. So Selena yg brnsib baik lh, skrg ni Selena thriving pun, unproblematic.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2021 02:24 PM | Show all posts
annehuda replied at 1-12-2021 02:16 PM
kat reddit ada orang bukak thread pasal kronologi camne jb bleh terkawen ngan si hailey ni. panjang  ...

Ohh, camtu ke? Ptutlh dlu tu smpat skjp Selena mcm brkwn baik dgn Kendall & Kylie, ghuper nyer & psl bukti2 Justin x pdulikn Hailey tu mmg bnyk brtebaran kat Goole kn? Iol sndri pun dh prnh tngok & pling best dlu tu bila time birthday Hailey, Justin tingglkn dia sorg2 je & klau bab Selena plak, Selena dh mmg thu Justin ni mcmna orgnya, so Selena x kisah pun bila dh ptus dgn Justin & Hailey tu snggup trima sbb Justin tu childhood crush dia & makbapak sheol yg ada bnyk hutang, gunakn pluang ni dgn seadanya, kiranya Hailey ni pun trsepit d tngh jln & hri tu Hailey ada curhat kat mak sheol yg khwin dgn Justin ni susah tpi mak sheol suruh brtahan. Mmg psl Justin tu bank dorg lh jwpnya, klau dh ptus, mna nak cekau duit yg bnyk?
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2021 02:27 PM | Show all posts
babelina replied at 1-12-2021 03:09 PM
ayooo demi jantan yg di crush dulu2.. selagi bole tahan.. tahan la kn..

Kat YT uol boleh tngok video bapak Hailey gi knalkn diri bliau kat Justin & time tu Justin bru2 nak up, msih lgi dgn hairstyle mcm mngkuk tu & Hailey pun ada ikut sma.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2021 03:17 PM | Show all posts
wtvmjls replied at 29-11-2021 11:55 AM
nak tau lama mana hailey boleh hadap

Parents Hailey mmg xnak dia brcerai dgn Justin pun.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2021 03:22 PM | Show all posts
gideoncross replied at 6-12-2021 02:19 PM
Bab khwin trgesa2 tu mmg ada sbb Justin ni knonnya nak tnjuk kat Selena pun dia knonnya boleh bhgi ...

tapi bila dah baca kisah sebenar kat reddit tu pun JB gak ler buat hal dr mula.
selena pun dah byk kali jd mangsa kekecewaan..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2021 11:46 PM | Show all posts
lasagna replied at 6-12-2021 03:22 PM
tapi bila dah baca kisah sebenar kat reddit tu pun JB gak ler buat hal dr mula.
selena pun dah byk ...

Selena mmg dh bgithu dlu yg Justin yg mulakn dlu hahahaha, he's the one yg cheated on her. So skrg karma utk Justin lah jwpnya, dlu iol prnh trbca yg Selena ni mmg sygkn Justin tpi lpas tu x lagi sbb Justin ni boleh tahan fuckboy traits bliau.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 08:18 AM | Show all posts
gideoncross replied at 6-12-2021 11:46 PM
Selena mmg dh bgithu dlu yg Justin yg mulakn dlu hahahaha, he's the one yg cheated on her. So skrg ...

nak tgk selena kawen dgn sape plak in future, igt kan dlu jd ler dgn orlando. dah mamat tu couple dgn katie perry smp dh ada baby. majlis kawen delay lagi. harapkan baik2 jah si selana ni, moga jodoh dia much better dr JB.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-1-2022 08:36 AM GMT+8 , Processed in 0.071461 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list