CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 13312|Reply: 88

Netizen Musykil, Apa Harith Iskander Buat Dengan Wanita Berbikini Atas Kapal?

  [Copy link]
Post time 8-11-2021 12:11 PM | Show all posts |Read mode
Tak pastilah pula apa isu yang sebenarnya tapi pagi ini kecoh di Twitter tentang Harith Iskander.


Meninjau di garis masa Twitter, ada yang muat naik video pelawak tersebut bersama wanita berbikini.




Netizen Musykil Tengok Video Harith Iskander Dengan Wanita Berbikini Atas Kapal





Ramai yang tertanya-tanya apa Harith buat dengan wanita tersebut di atas kapal layar?




Foto: Twitter




Namun ada juga yang kata Harith sedang bercuti dengan isterinya dan mungkin tak sengaja termasuk dalam video wanita seksi tersebut.





Namun ada pula yang perli dengan memuat naik status berikut:







"Lol harith iskander deactivate semua account. Dah kantoi busuk camtu lerr"






"Balasan tuhan sebab beria backup Karen Dior hari tu kot."






Ada sesiapa yang tahu kejadian sebenar? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Alamak awal pulak iols datang.
Ape kes ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh eh.. Kemain
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 12:21 PM | Show all posts
"Lol harith iskander deactivate semua account. Dah kantoi busuk camtu lerr"


Pebenda la yg dia cari kehulur hilir tu
Xkan pasal tu nak tutup semua akaun.
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
tu bukan nadira isaac?
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 12:22 PM | Show all posts
tu nadiraisaac dia memang jual produk2 gitu dan menunjukk seksi tu satu keperluan...
circle dia mostly jejan gayah...
btw tu bukan bikini yach...

theyols ni bercuti jer... takkan lerr nak langgan si nadira bersama kawan2 gayah dia yang lain...
dah tu sape top sape bottom nanti
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 12:39 PM | Show all posts
ponderbusuk bkerak ni punyalaaaa malas nk edit or redo..diselitnya maskot yokies skali..haishhh
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias: tu nadiraisaac dia memang jual ...
dudaberhias: tu nadiraisaac dia memang jual ...



Hadoi Kaka dude perempuan ni pun uols kenal ek..
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 12:48 PM | Show all posts
ezacbee replied at 8-11-2021 12:21 PM
Pebenda la yg dia cari kehulur hilir tu
Xkan pasal tu nak tutup semua akaun.

Kantoi ....binik dia tak tau kot.
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa nadira ni ni sebenarnya selain founder whatever produk tu?
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Setahu iolls la, dia ni mmg kaki joli dr sblm kawen lg.Ingatkan dah slow down lps kawen dgn Jezamine tu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaa.. Kalau gang2 mcmni rasa tak heran kot.. Lainlah klu yg atas kapal tu ashraf Muslim
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Nadira tu celebrate birthday kawan dia kn atas yatch tu. mybe harith pn circle yg sama
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ade je kt IG HI tu dgn binik atas yatch nmpknyee..awat smpai deactivate twidder?
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni Islam lagi atau atas nama je?
Free thinker kan?
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
beatgirlX replied at 8-11-2021 01:45 PM
Dia ni Islam lagi atau atas nama je?
Free thinker kan?

Kalau dia ni bukan free-thinker kaka sebab dia masih gigih duk meratib agama lagi, bini gigih duk bertelekung time ramadhan dengan sambut raya berbaju melayu... dia ni orang panggil dalam kategori liberal, sek2 bangsar & damansara bubble agittewww
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk kt ig t***k pompuan ni besaq.
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm makin kurus plak ye nadira tu, bukan ke dia sblm ni yg suka tayang butt kan dgn tek besar selambak? Ke iols salah org?
Tp nampak mcm kurus plak dia tulang selangka kemain dlm lagi lengan pun halus ja.
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
macam muka Anita Sarawak pompuan ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 02:42 PM | Show all posts
Bukan ni atas yacht Vincent Tan ke...lepas Kekrul keknis sekeluarga di bawa naik skjap tu ada nampak Harith ni sekali dgn gang2 dia sailing atas yacht dgn Vincent Tan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Pian Cecupak meninggal dunia
annadonnaPian Cecupak meninggal dunia
Views : 5022 Replies : 86
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 57557 Replies : 1909
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 52513 Replies : 367
Dato Seri Mahadi 34 tahun
akumakDato Seri Mahadi 34 tahun
Views : 81567 Replies : 120
Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
ToungeSoupNetizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
Views : 6791 Replies : 122
Bapa Danush cakap berpisah sementara bukan cerai : Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah sementara? Ex menantu Rajinikanth
ZaienBapa Danush cakap berpisah sementara buk
Views : 1883 Replies : 46
AKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF, AMELIA HENDERSON]
eddlisa_uyukAKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF,
Views : 7248 Replies : 74
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50051 Replies : 1158
Lagu cina
namemysoulLagu cina
Views : 313 Replies : 31



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 04:48 AM GMT+8 , Processed in 0.095160 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list