CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Eina Azman akhirnya berbaik dengan mentua?

  [Copy link]
Post time 7-11-2021 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
che-cikL replied at 7-11-2021 11:27 AM
Dah dapat semua nikmat dunia - bergelar, kaya, anak kembar sepasang - tapi insecure dgn diri sendiri ...

Takde pelajaran dia ni, tu hidup dengan otak sendiri jer. Tengok kiri kanan jadi insecure
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Indian sambut deepavali takde pakai macam ni. Aku ingat laki dia punjab singh, rupanya hindu indian
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
markonahlah replied at 6-11-2021 10:11 PM
Umur dah mcm 30s, padahal 26 tahun

Ya Hampon baru 26 rupanya datin nih??!!!
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 7-11-2021 05:14 AM
Ohhh ye ke...
Dulu ken main lagi ke hulu ke hilir bersama
Makan durian pun, ko suap aku, aku suap  ...

dulu sibuk ber adik kakak sambil berlawan cium pipi.. skrg tin bekah pulak padankan muka tin senduk.. geng2 kaki panjang sibuk dok bergathering x de nampak dah muka tin senduk.. tin senduk pun skrg pegi holiday dgn family jer x mcm dulu berkonvoi dgn geng kaki panjang..
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka dia mcm muka mak tiri snowhite
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 7-11-2021 12:52 PM
hadek ipar yang merempan2 kat media sosial and all...  siap bandingkan dengan bekas tunang abangny ...

katanya dah 7 tahun eby yus dgn ex tunang tu.. nak kawen dah pun sekali kene sailang dgn tin senduk.. mana x meroyan sekali dgn adik ipar meroyan.. kwn2 ex tunang ramai back up ckp masa eby yus jadi dj x de pape ex tunang ni la belanja bagi hadiah branded2.. kira cinta x pandang harta dan rupa la sekali dah senang jadi tokey kelab jasmani terus dicaras siap bersuap suapan lagi dgn tin senduk..
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
eee seram. kalo aku jumpa memalam buta mmg aku tepek libas2 yasin 80muka surat ke muka dia
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
yg aku perasan
kalau perempun melayu kawen bangsa asing, hat yg perempuan mesti terober lebih
kalau dpt laki kokesen, dia yg telebih2 jadi org barat
cam si Eina ni la..aiyoo paidayapa sgt nak melawa pun
mak sedara ku pun sama, kawen laki kokesan segala perayaan dia yg beriya2 sambut
euwww..bagi alasan meraikan la konon
korok mu la
time bulan puasa tak ada pun nak merai2kan bagai..choii
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 7-11-2021 08:34 AM
Yang peliknya yang Lela Tu sekarang dah kenapa berkawan dengan anju pula Tu? Lama dah I perasan do ...

Lahai cm takde retis lain dia nk rapat..anju . Nk gelak aku .
Pd aku anju ni cm retis takde gred langsung dgn perangai dan mulut cmtu. Choiiii
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
epal_putih replied at 7-11-2021 09:13 AM
Yg cucuk2 ni x takut kesan ke. Byk dah kes kaka tgk. Rosak nanti bila dh menua. Biorla kita bekedut  ...

Kan.. Dah la masih muda. Sayang betul muka d alter sana sini.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 7-11-2021 03:31 PM
eee seram. kalo aku jumpa memalam buta mmg aku tepek libas2 yasin 80muka surat ke muka dia


Kita tengok seram tapi yang eina repost kat story ig semua puji dia cantik bila Jumpa depan2
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 6-11-2021 08:28 PM
Haipppp, mata eina tu bukannya sedih sebab nak kena sembelih tu kaka.... Tapi sebab dia tengah fok ...

Jilakernya komen uols dari atas smpai bawah terus she cucuk melanin kasi kulit asal kalau terbaca komen2 uols
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
markonahlah replied at 6-11-2021 10:11 PM
Umur dah mcm 30s, padahal 26 tahun

I selalu lupa umur sebenar sheols. Sikit pon xnmpk 26
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 6-11-2021 10:45 PM
aneh betul bangsa melayu ni..

time christmas jadi santa,time cny pki cheongsam,time depabali siap ...

Yg plg sedih melayu jugak dicop racist. Pdhal bangsa melayu la plg senang bertolak ansur smpai kena pijak lg2 dgn cina
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 05:28 PM | Show all posts
muka fake sangat dia ni
macam muka cover2 gituh
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 6-11-2021 11:13 PM
jaga jaga uolsss
karang, puh kanan puh kiri.... hembusssss...

Ya ampun!!! Seram uols!! Kalau i pon xnk ada besan mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 15-1-2022 09:27 PM

..........
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 05:38 PM | Show all posts
anony-mous replied at 7-11-2021 07:26 PM
Yg plg sedih melayu jugak dicop racist. Pdhal bangsa melayu la plg senang bertolak ansur smpai ken ...

yang racist tu umngok..be end.xhbs2 guna slogan org melayu forever sajm.org melayu sebenarnya xracist pon..lg mgalu2 kan pendatang ada laaaa..tgk rohingya smpi xmo blk.kohkoh
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 6-11-2021 08:13 PM
Teruknya mekap si eina tu... Air muka eina macam budak 5 tahun kena arranged marriage untuk bayar se ...

Si eina ni apsal dressup mcm dia lak yg sambut depavali neh. Takde bwk periuk belanga tanah ke letak atas kepala?
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 6-11-2021 10:48 PM
ke sebab dia sakit..kan itu gari gigih p cucuk vaksin kt perak..katanye ada critical illness..

eh ...

Sop covid kat disco cuma bole joget setempat je kaka..goncang2 kan badan mcm zaman a go go dulu2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 01:15 PM GMT+8 , Processed in 0.092771 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list