CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Eina Azman akhirnya berbaik dengan mentua?

  [Copy link]
Post time 7-11-2021 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Haha terhibur baca komen2
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Scary nya muka.dah mcm muka ahli sihir citer omputih tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 09:29 AM | Show all posts
captainQUE replied at 7-11-2021 08:34 AM
Yang peliknya yang Lela Tu sekarang dah kenapa berkawan dengan anju pula Tu? Lama dah I perasan do ...

Pulak dah
Iols tak follow jebon 2 orang ni
So lela dah bertudung balik ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku dlu sllu curious psl hubungan mak dia dgn Juli. Seolah mcm Juli ni mls ambik kesah. Kn senduk ni dan mak dia kawenkan semula nenek dan atuk nya. Juli tak de pun. Lps tu x komen plk. Rasanya mak senduk ni mmg tak digemari oleh Juli sekeluarga kot. Mcm sstu
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
berpinor mata tengok ig si mak eina ni. aduu kuning betul.

tapi ya lah muka eina nampak pelik. makin panjang ke bawah. scary nyah!
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
muka sakit ina ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 6-11-2021 08:45 PM
dagu eina tu hanya perlu tambah lagi 1cm filler dah boleh jadi pembuka tin...

boleh la lepasni banc ...

aduhai kaka dude oiii
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa dh mcm drag queen?
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
knp mak die tu dh mcm rope geng yg ngaku waris soltan mlake tu. serba sebi kuning
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah dapat semua nikmat dunia - bergelar, kaya, anak kembar sepasang - tapi insecure dgn diri sendiri. Jenis suka belek muka dekat cermin lama2 pastu jenis suka tgk diri sendiri kat telefon, pastu sendiri tak puas dgn warna kulit dan rupa sendiri. Padahal rupa paras sebenar dah elok dah Allah bagi.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by namieamuro at 7-11-2021 11:47 AM

nk ckp. mak mertua eina jauh lg cantik dr menantu kaki cocok tu. org putih kate aging gracefully gituh. tua pn cantik. sedap mate memandang mak si gurmeet ni. hapoo ko eina. yg pure indian dress bese je. kalau pulak terlebih lebih indian. hampon kalau ade bace. iols nk ckp eina terlampau lampau sarat nye
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 12:47 PM | Show all posts
Pujangga22 replied at 6-11-2021 08:56 PM
muka dulu lagi lawa...skrg mcm senduk dah

Ni lagi lawo.
Heran muka dah lawa nak gak ubah cam ct.
Nampak huduh.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 12:52 PM | Show all posts
bedahmenjuyah replied at 6-11-2021 09:07 PM
Sblm ni ada gado ke? Tak fofuler so ai tak tau.

hadek ipar yang merempan2 kat media sosial and all...  siap bandingkan dengan bekas tunang abangnya...  padahal masa tu elok je tengok eina ni bergambar ngan mak mertua, pi rumah mak mertua...  lepas si hadek ipar meroyan2, terus tak nampak dah kelibat mak mertua di samping eina...  aku saspek si laki bawak pelari si eina supaya tak tersakiti lagi kot...  nak2 kat komen meroyan2 si hadek ipar, ramai pecah tembelang yang si bekas tunang tu bff si hadek ipar...
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 01:00 PM | Show all posts
ezacbee replied at 7-11-2021 12:47 PM
Ni lagi lawo.
Heran muka dah lawa nak gak ubah cam ct.
Nampak huduh.

ptut klu dah ubh makin cantik..ni makin truk plk
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 01:22 PM | Show all posts
Oo memang eina tak okay ke dengan MIL dia? Baru taw
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Scary betul muka ena ni lepas tu kenapa tengok muka dia macam sedih ja
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 6-11-2021 11:26 PM
hahahaaa...iols tak pasti jin toncit mana sheols guna
yang pasti jin gila...wakakaaa

Selain  aku baru tau ena ni tak ngam dengan MIL hari ni jugak aku baru tau maknya bomoh so kira bertemu buka dengan ruas lah dengan mak afiq muiz dulu sampai kena gelar anak derhaka sebab ena ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni sblm buat muka dlu cantik...
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni dah memang cantik dulu2 kenapa lah sekarang pelik sangat.
Aku suka tengok dia dengan afiq muiz dulu sepadan ja


Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 02:26 PM | Show all posts
putih tu ok lagi, mcm adira tu putih jugak tp masih bole terima la sbb wajah tak nampak pelik..dia ni dh la putih melepak, bentuk muka lonjong cenggitu..mata pon menakutkan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 08:24 PM GMT+8 , Processed in 3.498042 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list