CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Eina Azman akhirnya berbaik dengan mentua?

  [Copy link]
Post time 12-11-2021 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 7-11-2021 03:47 PM
yg aku perasan
kalau perempun melayu kawen bangsa asing, hat yg perempuan mesti terober lebih
kalau  ...

Rajin kan diorg berootd, mekap, deco , dressing bagai ikut tema perayaan.
anak iols tadika pun kene gak pakai culture baju2 ikut hàri raya jenuh mencari.
Sudahnye baju raya cina/india / merdeka pakai la yg sama dari umur 4 tahun sampai dah 5 tahun ni.. tahun depan kalau muat lagi repeat je baju yg sama
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Nape dagu die tu panjang? Letak ape dlm tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2021 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Jiyongie88 replied at 13-11-2021 01:06 AM
Nape dagu die tu panjang? Letak ape dlm tu

Beauty blender kot... Nak jadi pembuka tin punya pasal....
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2021 10:35 AM | Show all posts
speechless..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2021 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 10-11-2021 12:42 AM
pakaian dia ni mcm kalau korang ada menantu non-Malay sambut raya dgn korang,

tp dia pakai kebaya  ...

Tergelak baca ni. Hahahaha. Betul la tu. Hari tu terdetik gak dia ni pkai pakaian pengantin. Bukan raya
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2021 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Pujangga22 replied at 6-11-2021 08:56 PM
muka dulu lagi lawa...skrg mcm senduk dah

gambar ni mcm acik dia juliza adlizan
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:59 AM | Show all posts
menempel aje si emak nya tuh
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:25 AM | Show all posts
Zoom muka dia, scary betul rupa
Nak lagi scary bila zoom muka mak dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Eee muke takotnye…jd xlawa daa
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
aiols tuduh luke kt leher sheols yg x sembuh2 tu sbb kene gigit ngan pontianak...darah kene sedut smpai pucat muke
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:52 PM | Show all posts
nape muka dia putih makin putih n panjang runcing.. x cantik..
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari tu jalan2 ig emak dia. Emak dia memang boleh mengubat orang ek? Siap ada bilik khas tu.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 6-11-2021 11:13 PM
jaga jaga uolsss
karang, puh kanan puh kiri.... hembusssss...

Ayoo sekeri nya kuning2 ni bukan ka org ckp “menternak”?
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 01:19 PM | Show all posts
Panjang betul muka beliau
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 01:27 PM | Show all posts
jatiarjuna replied at 9-11-2021 07:36 AM
bab eina ni iols lantakkan jela nak muka rupe mcm mana..org berduit..

bab kembor masak2 tu memang ...

ada ke bideo nye kome??
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka asal lagi cantik n natural. Tapi mak nya tak pernah kabor ubat kan org camana.. asyik post gambar bilik kuning dgn baju kuning dia pakai
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 09:53 AM | Show all posts
Cleocatra replied at 9-11-2021 11:35 AM
Eina hantar ain kat acik porum...
eeii takutnya..
@dudaberhias

Dah habis lawo lah tu dia rasa, muka pun tak centre
Kesian! Hanya mampu It's doneeee
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 10:04 AM | Show all posts
dewi_rina replied at 30-11-2021 09:53 AM
Dah habis lawo lah tu dia rasa, muka pun tak centre
Kesian! Hanya mampu It's doneeee

Kalau tengok muka dia dari tepi, dah serupa pinggan, rata
Kalau tak lawa tu, memang tak bole buat macam mana dah
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 10:32 AM | Show all posts
Dia ni mekap kemain tebal, filter pulak lagi
Macam mak lampir
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 10:35 AM | Show all posts
jatiarjuna replied at 9-11-2021 07:36 AM
bab eina ni iols lantakkan jela nak muka rupe mcm mana..org berduit..

bab kembor masak2 tu memang ...

Sebab mula2 dia buat budak tu dok kedip2 orang puji comel
Habis dah semua video dok kedip2
Sekali je comel lah, dah semua video kedip2 gedik pulak jadinya
Tak comel pun , macam dibuat-buat bagi nampak comel dan orang puji
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-6-2022 02:10 AM GMT+8 , Processed in 0.083645 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list