CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Eina Azman akhirnya berbaik dengan mentua?

  [Copy link]
Post time 8-11-2021 10:08 AM | Show all posts
wehhh,,, scary gila muka si Eina ni...
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 10:16 AM | Show all posts
ok la tu.. mungkin covid baru2x ni membawa kepada impak positif dalam famly both side
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 10:33 AM | Show all posts
tak tahu lah yang mana satu sambut deepavali. yang melayu ke, yang india..pasal yang melayu je beriya pakai lehenga dengan tops dan selendang bagai..family in laws elok je pakai salwar...aduhhh..
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 10:39 AM | Show all posts
Normabaru replied at 6-11-2021 10:48 PM
ke sebab dia sakit..kan itu gari gigih p cucuk vaksin kt perak..katanye ada critical illness..

eh ...

joget setempat
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 10:39 AM | Show all posts
eyansss replied at 7-11-2021 05:50 PM
ada jugak baca yang ex tunang bawak dia pi berubat sebab dibomohkan…  cuma katanya tak sempat ber ...

amboiii cepat btul keje dia, blom pape dah brtindak cepat ek.. hebat mak esah sheols!
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 10:40 AM | Show all posts
gambar 1st tu terkejut aku, menakutkan.. macam mayat hidup.. sorry bukan  nak mengata
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka sakit je ni, x elok lg la kot sakit dia tu..yg kena tebuk leher tu utk diagnosis tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 10:53 AM | Show all posts
mcm wacko jacko lak hehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
brown_pupil replied at 8-11-2021 12:39 PM
joget setempat

Sopannyeeeekahkahkahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 11:09 AM | Show all posts
anakkerengga replied at 6-11-2021 08:31 PM
Ina ni lagi lawa sblm ni ms tak berapa cerah.. lps jd terlampau putih ni jd tak brp lawa. Aku rs sol ...

drama dia berlakon takde yang naked face..semua mekat tebal , bulu mata palsu ..

Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
shaiy replied at 8-11-2021 06:53 AM
Bukan dia mmg ada sakit kronik buah pinggang?

sakit buah pingang kalau buat dialisis ok je...tmbh pulak dia bukan kna buat kja teruk pn. ..elyana cancer pn nmpk sihat
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
juruterra replied at 8-11-2021 09:20 AM
terhibur mcm komen2 kat sini...mmg tak berkenan anak beranak datin eina ni. mcm jakun sbb tiber dpt  ...

Eina ni macam angkut 1 family dia tinggal sama kan. Kemana2 angkut.
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 11:49 AM | Show all posts
ape ig ex tunang? nak tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 12:13 PM | Show all posts
ezacbee replied at 7-11-2021 12:47 PM
Ni lagi lawo.
Heran muka dah lawa nak gak ubah cam ct.
Nampak huduh.

ct buat apa dgn muka dia wei? cocok filler ke apa
iols tak minat so idak menelaah wajah sheols

btw si ena ni tak baik ke dgn MIL dia
ingatkan menantu kesayangannn



Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Peliknya la muka eina ni. Boleh berlakon extra movie twilight jd vampire
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 6-11-2021 10:45 PM
aneh betul bangsa melayu ni..

time christmas jadi santa,time cny pki cheongsam,time depabali siap ...

Tersangat laa betul.. even bila pergi indon terus cakap bahasa Indon.. mmg org melayu Malaysia xde jati diri..
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 01:06 PM | Show all posts
Addrianna replied at 7-11-2021 03:41 PM
Dia ni dah memang cantik dulu2 kenapa lah sekarang pelik sangat.
Aku suka tengok dia dengan afiq mui ...

erkkk cantik tu idok ler..dgn gigi forward ke depan..

putih tu iye la kot..

but now dh jadi horor la
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 01:09 PM | Show all posts
ezacbee replied at 7-11-2021 02:47 PM
Ni lagi lawo.
Heran muka dah lawa nak gak ubah cam ct.
Nampak huduh.

nk ot kejap..

terlalu video ct saerah..allahu kertunyeehhh

pastu terfikir adik dia dok promote2 beausiti ni minum tgk ghuper nan hadooo..makin hauk..

terus tergelak dlm hati..

spesis dsv jugak la jual gula jd kayo..

lg satu ternoticr bibir saerah pon mcm xde gigi..maybe mmg leluhur ct ni style bibir lagu tu kot.. ala2 mungil nenek kebayan

Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 01:11 PM | Show all posts
Cleocatra replied at 7-11-2021 01:26 AM
hahahaaa...iols tak pasti jin toncit mana sheols guna
yang pasti jin gila...wakakaaa

hahahaa...siap darah2 ayam segala..sah lerrrr bela antuuuuu khadam segala
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 01:13 PM | Show all posts
Cleocatra replied at 7-11-2021 07:14 AM
Ohhh ye ke...
Dulu ken main lagi ke hulu ke hilir bersama
Makan durian pun, ko suap aku, aku suap  ...

xsabar nk tgk adik kaka ni suap doyan dgn fmly in laws kwn dh xde khuens..its familyyyyy timeeeee..hihih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 11:24 AM GMT+8 , Processed in 0.081851 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list