CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Eina Azman akhirnya berbaik dengan mentua?

  [Copy link]
Post time 7-11-2021 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
hasyahana replied at 7-11-2021 10:53 PM
Kapel 7 thn tu dr si eby yus tu jd dj..lum kaya..dah nak kawin le tu dah bertunang..mai si eina ni ...

i terclick report pulak ...nk comments...btl tu...dulu agama hindu ...xrushing nk kawin...tunang pn mcm dh kawin...dgn bini xboleh hdup mcm tu...sbb tu kna convert n nikah...bini skrg rmbut fesyen tu la dr dulu dan selamanya...dh mcm bini crta the Addams family...monica ke hapa nma character tu...
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Aikiko replied at 7-11-2021 10:18 PM
Sheols nie dulu, kini dan selamanya tak penah lawa di mata daku

Baik b4 n after repair.

Aku pun pukirin yang sama kaka. Puas telek gambo dulu celah mano lawo. Ni lah dia sebenar muka pinggan, rata je. Cheek bones, pipi selari. Nak sangat muka tirus.

Dulu rupa senduk. Kini dah rupa zombie. Padan laa arwah mamat khalid nak dia berlakon. Kos mekap tak perlu banyak
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Banyak duit pergi korea la buat muka baru nampak natural
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
jiwakacau06 replied at 7-11-2021 03:05 PM
i terclick report pulak ...nk comments...btl tu...dulu agama hindu ...xrushing nk kawin...tunang p ...

morticia sis. laki dia nama gomez. abang ipar dia nama Fester. wife abang ipar dia nama Debbie.
anak nama Wednesday, Pugsley dgn Pubert. crush zaman remaja si gomez sampai berebut dgn si fester nama Flora dan Fauna.  sepupu dorang nama Itt. si itt kawen dgn bekas bini mendiang lawyer keluarga addams tu. mak si morticia Granny Frump duduk sekali dgn dia.

motip aku hapal salasilah addams family.  
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 02:43 AM | Show all posts
Cleocatra replied at 6-11-2021 11:13 PM
jaga jaga uolsss
karang, puh kanan puh kiri.... hembusssss...

Thxs kaka trx bagi tacang ngan yin
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 03:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku follow dua2 ig senduk dan ex tunang laki senduk,yg pasti ex tunang tu life dia biase2 je dressup kdg biase2 kdg style kdg classy kdg mcm mls2 then selfie zoom muka ape semua,si senduk pon ala2 tiru jgk serba sedikit gaya ex tunamg laki dia..ex tunang laki dia pon kwen gn pelakon extra jgk kan..cando jgkla laki dia..cuma tak kaya mcm gmix la biase2 je
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 03:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Siputjelly replied at 7-11-2021 10:33 AM
berpinor mata tengok ig si mak eina ni. aduu kuning betul.

tapi ya lah muka eina nampak peli ...

Bkn ke mak senduk pernah claim diorang keturunan kerabat,susur galur raja yg mnyebabkan dia selalu pakai kuning..
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 04:38 AM | Show all posts
beatgirlX replied at 7-11-2021 06:03 PM
Dukun x semestinya kuning...hahaha...dia ni saja la ni nak claim kuning dgn perubatan diaaaaaaa... ...

Siyes uols...ni zaman kecik2 gak la ni tgk dukun berubat, ada kain kuning segala...kuning diraja tu nampaklah royalnya...ni lain mcm je


Eina tu muka modified dah mcm drag queen jadian

Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 04:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana org kutuk dia ni, dia tetap dengan diri dia with small circle. Cara dia tunjuk kemewahan pon ala kadar..bih kurang mcm artis lain la, cthnya nora danish.. Dan personaliti medial sosial lain. Tak la over sangat. Mengutuk orang atau post2 negetive on jsramg temgok. Kali terakhir tgk dia ost pasal ex bf dia si bikah. Tu pun lidah bikah lagi la tajam.
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 05:01 AM From the mobile phone | Show all posts
I am sure dia di tak sihat. Samada dia perasan ke tak, tak taualah. Jalan pun dah tak selincah dulu. Badan dah cekung nampak tua sangat berbanding husband. Kena berubatlah. Ni bukan pasal filler ir side effet filler.

Mandrem?
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 06:53 AM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 8-11-2021 05:01 AM
I am sure dia di tak sihat. Samada dia perasan ke tak, tak taualah. Jalan pun dah tak selincah dulu. ...

Bukan dia mmg ada sakit kronik buah pinggang?
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 7-11-2021 03:47 PM
yg aku perasan
kalau perempun melayu kawen bangsa asing, hat yg perempuan mesti terober lebih
kalau  ...

Ye kan. Berbaris yang perangai cenggitu. Boleh kira dgn jari jahh yg berpijak di bumi nyata. Macam Kathijah Tan n mak arwah Ashraf Sinclair tu kan. Sejenis menikmati cinta dan hidup seadanya...
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 08:29 AM | Show all posts
panjang nau dagu tu, boleh luka terhiris kalau dekat2
Bila inject2 muka ni buat berlebihan ni lelama akan nampak pelik dan seram.. Apaplagi kalau dah tua-tua nanti. Contoh dah ada
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 08:43 AM | Show all posts
shaiy replied at 8-11-2021 06:53 AM
Bukan dia mmg ada sakit kronik buah pinggang?

kesiannya muda lagi dah sakit buah pinggang

kesan injection berlebihan ke?

so not worth it kalau sebab nak putih
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 09:20 AM | Show all posts
terhibur mcm komen2 kat sini...mmg tak berkenan anak beranak datin eina ni. mcm jakun sbb tiber dpt laki kaya kot. familynya mcm x educated sgt kan...sorry. iols x minat hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 8-11-2021 03:15 AM
Aku follow dua2 ig senduk dan ex tunang laki senduk,yg pasti ex tunang tu life dia biase2 je dressup ...

si ex tu pn dah btudung..sweet mukanya...
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 09:29 AM | Show all posts
muka dia plastik sngat2. mcm mana rupa dia tanpa makeup?
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 09:29 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 6-11-2021 08:13 PM
Teruknya mekap si eina tu... Air muka eina macam budak 5 tahun kena arranged marriage untuk bayar se ...

ala kelakar dan details pula penerangan u ni...hahahha..aduii..gelak sorang weh
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 09:34 AM | Show all posts
haifawehbe replied at 7-11-2021 03:27 PM
katanya dah 7 tahun eby yus dgn ex tunang tu.. nak kawen dah pun sekali kene sailang dgn tin sendu ...

dia ni ada 2 buah "fitness center" so sepanjang MCO ni fitness center dia tak buka la kan..ada side business lain ?
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 8-11-2021 01:11 AM
morticia sis. laki dia nama gomez. abang ipar dia nama Fester. wife abang ipar dia nama Debbie.
a ...

Btol2 fanatik addams family ni
Hahahah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 09:51 AM GMT+8 , Processed in 0.114494 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list