CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Eina Azman akhirnya berbaik dengan mentua?

  [Copy link]
Post time 7-11-2021 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
haifawehbe replied at 7-11-2021 03:27 PM
katanya dah 7 tahun eby yus dgn ex tunang tu.. nak kawen dah pun sekali kene sailang dgn tin sendu ...

ada jugak baca yang ex tunang bawak dia pi berubat sebab dibomohkan…  cuma katanya tak sempat berubat deme dah decide nak kawen…
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
makita replied at 7-11-2021 05:41 PM
Si eina ni apsal dressup mcm dia lak yg sambut depavali neh. Takde bwk periuk belanga tanah ke let ...

Ha'ah la dah alang2 dress up kebaboom meletop macamni baik sheolsss isi susu dalam belanga pergi naik tangga batu caves... Dengan niat sakit sheolss tu boleh sembuh dan supaya wajah sheolss tegang kembali macam kena repair dekat kedai repair jeans bundle...
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 7-11-2021 09:29 AM
Pulak dah
Iols tak follow jebon 2 orang ni
So lela dah bertudung balik ke?

Takdenya bertudung… masih seksi macam Tu juga.. siap pegi KLFW dengan anju ni dengan geng2 Dia Selain eina & Becca je… dorang ni bukan ke berkawan bila ada kepentingan, apa kepentingan anju dengan dorang ni? Tu I pelik….
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_jeangrey replied at 7-11-2021 04:32 AM
Mak sheols dukun kaa?? No wonder selalu pakai kuning

Dukun x semestinya kuning...hahaha...dia ni saja la ni nak claim kuning dgn perubatan diaaaaaaa...
Dulu2 aku ingat lg diaorg kata Kita x leh pakai kuning mcm ni sb hanya utk Di Raja, Sultan etc...
Zaman kecik2 senangnya lahai aku kena tipu
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 06:04 PM | Show all posts
makita replied at 7-11-2021 07:47 PM
Sop covid kat disco cuma bole joget setempat je kaka..goncang2 kan badan mcm zaman a go go dulu2

ni ala2 kuca kuca tara kuca kuca kewww
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 7-11-2021 03:53 PM
Lahai cm takde retis lain dia nk rapat..anju . Nk gelak aku .
Pd aku anju ni cm retis takde gred  ...

Ye betul… Geli betul tengok anju Tu nak2 Kalau Dia menari bagai konon Tu… cuba tengok Dia pegi KLFW dengan ex geng2 eina ni, Dia pakai seluar nampak sendat.. Tak guna sedut lemak bagai tapi masih juga gemuk…
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
1st gambar tu nampak mcm nyah
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 7-11-2021 05:54 PM
Takdenya bertudung… masih seksi macam Tu juga.. siap pegi KLFW dengan anju ni dengan geng2 Dia Se ...

Tumpang viral cheap marketing
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 7-11-2021 05:50 PM
ada jugak baca yang ex tunang bawak dia pi berubat sebab dibomohkan…  cuma katanya tak sempat ber ...

Bomoh apanya.. kapel sampai 7 tahun xkawen2 tapi ngan eina cepat je menikah...yg benar ebby yus tu mmg xnak ngan ex tunang..
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 06:55 PM | Show all posts
beatgirlX replied at 7-11-2021 06:03 PM
Dukun x semestinya kuning...hahaha...dia ni saja la ni nak claim kuning dgn perubatan diaaaaaaa... ...

kann... fefeeling di raja gittewww kuning penuh satu rumah dengan bilik2...
siap bubuh nama puteri cempaka??

choiii dah tua2 ni puteri dari kerajaan celah mana?
mesti puteri perkampungan bunian sebelah istana kokdiang tu...

dah senja2 ni orang tak panggil puteri... orang panggil permaisuri dekkk... tu pun kalau ada raja hadap nak ambil sebagai gundik atau consort...
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya sakit dia masih tak sembuh la. Masih berakar. Tak nampak kurus tapi cekung, nampak lesu dan takda tenaga. Ok lah dah berbaik dengan mertua samada terpaksa atau ikhlas, but syukur usaha itu dah ada.. Datin eina ni memang jenis tak suka gaduh, kontroversi pun bukan byk sangat but i bet tp dia tak berani jumpa in laws tanpa bawa family sendiri. Pakaian dia tak nak komen la sbb dia memang dari dulu takkan oakai baju biasa2. So its nothing new.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelik muka eina. Sheols dah dapat ke result biopsi?
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
dia sakit apa? pelik sgt mukanya, mcm something related dgn spiritual campur suntikan filler dll etc etc
ada kaitan dgn career mak dia ke?


Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
awat muka dia nampak menakutkan
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
makita replied at 7-11-2021 05:41 PM
Si eina ni apsal dressup mcm dia lak yg sambut depavali neh. Takde bwk periuk belanga tanah ke let ...

Sheols tak sapu minyak bijan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 6-11-2021 11:26 PM
hahahaaa...iols tak pasti jin toncit mana sheols guna
yang pasti jin gila...wakakaaa

Sama profesyen dgn nenek mailjeni.

Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 7-11-2021 01:41 PM
Dia ni dah memang cantik dulu2 kenapa lah sekarang pelik sangat.
Aku suka tengok dia dengan afiq mui ...

Taste sheols dkk ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheols nie dulu, kini dan selamanya tak penah lawa di mata daku

Baik b4 n after repair.

Yang peliknya apa kelayakan sheols jadi mentor or judges ke lam prog.masak2 maggi tuh

Cannot brain
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 7-11-2021 06:41 PM
Bomoh apanya.. kapel sampai 7 tahun xkawen2 tapi ngan eina cepat je menikah...yg benar ebby yus tu ...

Kapel 7 thn tu dr si eby yus tu jd dj..lum kaya..dah nak kawin le tu dah bertunang..mai si eina ni bomohkan..bwk makanan ..bersuap2 makan..tah apa dia mandrem ..terus laju kawin
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jiwakacau06 at 7-11-2021 11:06 PM

double post
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 11:21 AM GMT+8 , Processed in 0.076410 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list