CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Eina Azman akhirnya berbaik dengan mentua?

  [Copy link]
Post time 9-11-2021 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
shaiy replied at 10-11-2021 12:31 AM
Jangan kutuk lebih2 sis nt ctzoner serang.. i baru kutuk ct tu kg dot com abis iols kena serang ‘ ...

Er si irah ni pon xblh sentuh ek?

Ohhhhh patutla petang td dh terasa bahang sikit wpon hujan renyai2 kt tempat kaka ni

Apepun.. Kita sumuaaanya hamba Allah.
So xperlu nk taksub bagai.. Takkan dh lupa  disindir donkey kan majlis aqiqah ank heshe..

Whoareyousss katenyehhh.. Tiberrr
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
shaiy replied at 10-11-2021 12:31 AM
Jangan kutuk lebih2 sis nt ctzoner serang.. i baru kutuk ct tu kg dot com abis iols kena serang ‘ ...

ehhhhh motip benang topik jam ct.... komen kaka tercampak ke eina muka lonjong ni dah kenapaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
shaiy replied at 10-11-2021 12:31 AM
Jangan kutuk lebih2 sis nt ctzoner serang.. i baru kutuk ct tu kg dot com abis iols kena serang ‘ ...

hahahaha. nmpk dh komen ko kena kecam.. Br phm kenapa tcampak smpi ke sini komen ko pada kaka. kuang kuang.. :lol
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 9-11-2021 09:48 PM
Iye... omaknya la tuu
Jadi penyanyi sekejap tahun 80an

Mbah dukun ropernya..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Orangelily replied at 9-11-2021 10:37 AM
yg iols nampak muka penanggal

btw muka yenna ni copy paste mak dia sebenaqnya...kelibat ayah di ...

Ayah Dia dah cerai dengan Mak Dia tapi ada je Ayah Dia biasa datang juga… Kadang join family Dia makan2… kiranya Walaupun dah cerai Tak gaduh lah dengan Mak eina ni… handsome Ayah Dia

Btw, tadi nampak gambar eina dengan husb Dia Tu, dah kena delete eh??
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
MissVixen replied at 9-11-2021 05:04 PM
Apa ig ex tunang laki dia?

Yanoyien ig
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 12:42 AM | Show all posts
pakaian dia ni mcm kalau korang ada menantu non-Malay sambut raya dgn korang,

tp dia pakai kebaya songket pengantin, berselendang siap dgn cucuk sanggul
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 9-11-2021 11:35 AM
Eina hantar ain kat acik porum...
eeii takutnya..
@dudaberhias

Macam Adams Femli pun ada gak.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 06:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 9-11-2021 11:09 PM
hahahaha. nmpk dh komen ko kena kecam.. Br phm kenapa tcampak smpi ke sini komen ko pada kaka. kua ...

Ye sistur hahahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 06:38 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 9-11-2021 11:46 PM
Yanoyien ig

Aikk malay jugak taste nya dlu??
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 06:45 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 9-11-2021 11:46 PM
Yanoyien ig

Cantik orangnya.. Cantik dari senduk
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 9-11-2021 11:46 PM
Yanoyien ig

Terima kasih.
Cantik ex tunangnya. Ingatkan ex nya non muslim.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 12:15 PM | Show all posts
markonahlah replied at 6-11-2021 08:11 PM
Muka eina ni pelik, lagi lawa family laki dia
anak2 dia comel iolls rasa menurut raut manis laki dia
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 12:41 PM | Show all posts
Normabaru replied at 8-11-2021 01:18 PM
seriously ada jaw surgery?

yang kaka tahu klu gigi tu ejas auto rahang tu ke dlm blk..mcm DD tu.. ...

cuba tepek gambar before after dd tu cik norma
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 8-11-2021 03:16 AM
Bkn ke mak senduk pernah claim diorang keturunan kerabat,susur galur raja yg mnyebabkan dia selalu ...

overnya, yg betul2 royal tak sekuning dia ,
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 04:34 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 6-11-2021 08:45 PM
dagu eina tu hanya perlu tambah lagi 1cm filler dah boleh jadi pembuka tin...

boleh la lepasni banc ...

tersembur air baca komen ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 02:49 PM | Show all posts
kemurungan aku tengok muka si tin senduk ni..muka makin cair ke bawah..yihhhh seram..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 02:52 PM | Show all posts
bukan ke mak si ina bermuka kacang ni slalu pakai baju kaler kuning konon sbab berdarah kerabat tu?awat pakai pink lak ni?ke kerabat tok badak
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 03:14 PM | Show all posts
Cleocatra replied at 6-11-2021 11:24 PM
Betul laa apa yang datin bekoh tulis suatu ketika dulu

wife evil?? I story you??

menangis arwah english teacher tin teletubbies dalam kuburan weyhh..apooo benak punya tin bekah ni


Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 03:22 PM | Show all posts
Addrianna replied at 7-11-2021 01:41 PM
Dia ni dah memang cantik dulu2 kenapa lah sekarang pelik sangat.
Aku suka tengok dia dengan afiq mui ...

very the muka mak dia kopipes hat gambar berpeluk ngn afiq tu..btw afiq so tasty tme ni tauu

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 07:32 PM GMT+8 , Processed in 3.568368 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list