CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Eina Azman akhirnya berbaik dengan mentua?

  [Copy link]
Post time 9-11-2021 11:35 AM | Show all posts
Eina hantar ain kat acik porum...
eeii takutnya..
@dudaberhias

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 12:04 PM | Show all posts
Cleocatra replied at 9-11-2021 11:35 AM
Eina hantar ain kat acik porum...
eeii takutnya..
@dudaberhias

alahai meols tengok datin ni macam muka pelakon suzanna artis indon yang selalu jadi bomoh dan hantu tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 12:12 PM | Show all posts
Cleocatra replied at 9-11-2021 11:35 AM
Eina hantar ain kat acik porum...
eeii takutnya..
@dudaberhias

eee takutnya... jom pakat2 pakai cermin mata hitam sambil berforum supaya terpantul balik ain sheolsss... takpun sambil berforum bubuh cermin kat sebelah sebagai penghadang...
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 02:14 PM | Show all posts
Cleocatra replied at 6-11-2021 11:17 PM
Bukan muka saja pelik uolss...
kopeknya pun pelik kejadian
dah macam pelampung kat dada sheolss..

berani ekk dia muda2 lagi dan cucuk sana sini. Tak sayang badan sendiri ke? 26 tahn muda sgt tu.. Bila tah tertgok anak twin dia masak makanan. dah tahu nak msak, tlg le ikat rambut anak. dah le  gedik2  masa masak  tu . aduhaii.. Dgn rambut tmasuk dlm maknan tu..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
hantu_gigibewak replied at 8-11-2021 04:01 PM
kan.....mcm rupa topeng hantu dlm citer "Scarry movie" je mcm tu

Tak yah mekap lebih2, tak yah susah2 cari costume masa halloween.

Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 6-11-2021 11:26 PM
hahahaaa...iols tak pasti jin toncit mana sheols guna
yang pasti jin gila...wakakaaa

Emak dia ke nih??
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 04:27 PM | Show all posts
Sonneblume replied at 6-11-2021 07:44 PM
Kenapa muka Eina nampak sedih dan sakit..

nampak sedih, sendu dan penyek kan..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekeri nya muka tin sendukk dah macam niyang rapek oiii
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 8-11-2021 03:15 AM
Aku follow dua2 ig senduk dan ex tunang laki senduk,yg pasti ex tunang tu life dia biase2 je dressup ...

Apa ig ex tunang laki dia?
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 6-11-2021 11:26 PM
hahahaaa...iols tak pasti jin toncit mana sheols guna
yang pasti jin gila...wakakaaa

Ingatkan membela ringan2 je. Rupanya hardcore merawat sekali. Tak pelik kalau ada pakai sesuatu untuk tolong anak mengorat menantu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 9-11-2021 11:35 AM
Eina hantar ain kat acik porum...
eeii takutnya..
@dudaberhias

Mcm yindon kinda make up..x nampak classy langsung
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 9-11-2021 11:35 AM
Eina hantar ain kat acik porum...
eeii takutnya..
@dudaberhias

Eina versi ain ni sejibik muka kezen kpd laki meols.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Putih2 kulit ni x takut ke kena cancer kulit.. sebab xde melanin
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 6-11-2021 11:13 PM
jaga jaga uolsss
karang, puh kanan puh kiri.... hembusssss...

Yaa ampun. Hazab
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 09:44 PM | Show all posts
MissVixen replied at 9-11-2021 05:09 PM
Ingatkan membela ringan2 je. Rupanya hardcore merawat sekali.   Tak pelik kalau ada pakai sesu ...

Jalan singkat nak hidup senang
Katanya dulu duduk Termeloh pakai kancil je
Yang bole kenal melalui abang eina
Lepas tahu kaya, tu yang pegang tak lepas

Aku caya je apa yang datin bekoh tulis pasal bomoh
Tak kan la bekoh reka2 cita, mau tin senduk saman
Sekarang terang lagi nyata, maknya lah bomoh itew
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 09:48 PM | Show all posts

Iye... omaknya la tuu
Jadi penyanyi sekejap tahun 80an
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 10:10 PM | Show all posts
yum3 replied at 9-11-2021 02:14 PM
berani ekk dia muda2 lagi dan cucuk sana sini. Tak sayang badan sendiri ke? 26 tahn muda sgt tu..  ...

Dah anak nya membesar tengok maknya menggedik je
Anak pun terikut sama
Dah la tangan anak2 tak bole duduk diam
Melibas libas tak tentu pasal
Asal bole jadi content ig

Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 10:13 PM | Show all posts
Edited by Cleocatra at 9-11-2021 10:14 PM
yum3 replied at 9-11-2021 02:14 PM
berani ekk dia muda2 lagi dan cucuk sana sini. Tak sayang badan sendiri ke? 26 tahn muda sgt tu..  ...

~double post~


Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 8-11-2021 01:09 PM
nk ot kejap..

terlalu video ct saerah..allahu kertunyeehhh

Jangan kutuk lebih2 sis nt ctzoner serang.. i baru kutuk ct tu kg dot com abis iols kena serang ‘hinakah jd org kampung?’ pdhl ada je yg lagi teruk kutuk tokti… tiber!
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 10:42 PM | Show all posts
beriya sangat bajunya, macam dia yg sambut deepavali, keluarga mertua datang meraikan saja
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 08:19 AM GMT+8 , Processed in 1.736395 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list