CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Eina Azman akhirnya berbaik dengan mentua?

  [Copy link]
Post time 8-11-2021 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 6-11-2021 09:29 PM
jainism kot kaka
tapi sikh, jai dan hindu memang ada celebrate deepavali... even minoriti bu ...

Hahahaha..... chuolss kaka dud, kalau jah and the famili baca komen ni, mau terbakau tebaboom. Tp kan kaka puak sskjp mmg suka betul tema bollywood ni walaupun hanya berasal dari kg tok bok mahupun kg banggol chica. Meolss half sskjp jd kalau kelik kapung mmg asal bincang tema nikoh, tema bollywood mesti ada dlm senarai teratas
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 10:48 PM | Show all posts
Normabaru replied at 8-11-2021 01:11 PM
hahahaa...siap darah2 ayam segala..sah lerrrr bela antuuuuu khadam segala

Kan! Padan la aku tengok laki eina macam orang bodoh je
Eina pun dah muka macam hantu kita tengok
Laki eina tengok muka eina, bak puteri gunung ledang...
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 9-11-2021 12:48 AM
Kan! Padan la aku tengok laki eina macam orang bodoh je
Eina pun dah muka macam hantu kita tengok
...

tetibe kaka teringt cite WARIS lakonan kuza umi aida dgn hairie othman kt tv3.. Lelaki tu nmpk cm bodo2 gitu.. Tgk2 isteri dia mbela..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 02:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka dia makin lama makin menakutkan
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 03:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Buruknya muka dia.. Surgery went wrong ke.. Muka asal dia lagi cantik, duk ubah itu ini sekali mcm character dlm movie scream pun hado
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 05:28 AM | Show all posts
Edited by Bulanbaru at 9-11-2021 05:31 AM

Yena ni dah lama mcm walking, talking kartun. A very scary kartun. Lantaklah kalo sheol pikir sendiri seakan Mrs Universe.

Mi tak tahan skang tengok bideo kembar sheol. Yg kembar pompuan tu yg asyik kelip2 mata. Sheol mesti syok sendiri bila baca komen2, so kiutttt, so pretty.

Tapi pada mi, seakan training kembar pompuan sheol jadi Nextgen Bimbo. What kind of mader liddat?!
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 06:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Bulanbaru replied at 9-11-2021 05:28 AM
Yena ni dah lama mcm walking, talking kartun. A very scary kartun. Lantaklah kalo sheol pikir sendir ...

Setuju bab video masak2 anaknya..cringe.
Kejadah d suruh terkelip2 mata tiap saat.

Jangan ngikut mak nya yang suka alter muka udah ler
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 07:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Bulanbaru replied at 9-11-2021 05:28 AM
Yena ni dah lama mcm walking, talking kartun. A very scary kartun. Lantaklah kalo sheol pikir sendir ...

Munah ingt munah sorang je terpikir mcm tu…
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Bulanbaru replied at 9-11-2021 05:28 AM
Yena ni dah lama mcm walking, talking kartun. A very scary kartun. Lantaklah kalo sheol pikir sendir ...

bab eina ni iols lantakkan jela nak muka rupe mcm mana..org berduit..

bab kembor masak2 tu memang iols setujuuu..dah kenapa nak suruh kembor perempuan tu dok kelip2 mata sikit2..sambil menuang pun  dok pandang kamera kelip2 mata..haihh terganggu betol mata iols..yg kembor laki pulak mcm kena paksa rela buat video masak2
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 07:40 AM | Show all posts
skeri sungguh muka dia skrg. emaknya tak pakai sari warna kuning menyala pulak. kata ada bau2 bacing kerabat
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 6-11-2021 10:11 PM
Pelik kan..
I rase ade yg komen kt ig tu ckp pelik.
Die meroyan ckp die turun berat  muka jadi l ...

Elyana yang sakit nampak lgi cantik kn
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 08:44 AM | Show all posts
awat muka jadi mcm tu daaa....
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 08:49 AM | Show all posts
Cleocatra replied at 6-11-2021 11:13 PM
jaga jaga uolsss
karang, puh kanan puh kiri.... hembusssss...

sheol berdua beranak ni bukan kaki terbang ke indon ke g jumpa mak esah sana upgrade segala pendamping
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 9-11-2021 07:58 AM
Elyana yang sakit nampak lgi cantik kn

Elyana berseri2..
Smpi ade x caya die sakit...

Datin eina lawa dah dulu2. Duit byk x thu nk wat ape..badan pn putih semcm. Haha

Mak die mak esah ke..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Lorra2411 replied at 8-11-2021 10:08 AM
wehhh,,, scary gila muka si Eina ni...

Jgn dok kbo gitu. Datin marah. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 10:27 AM | Show all posts
SCARY NYA MUKA SIS EINA
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 10:27 AM | Show all posts
eyansss replied at 7-11-2021 05:50 PM
ada jugak baca yang ex tunang bawak dia pi berubat sebab dibomohkan…  cuma katanya tak sempat ber ...

aku ada follow ig teletubis.. hbs semua citer bomoh dia keluarkn.. katanya hr2 tin muka penyek nie dtg bw makan kt kelab jasmani tu.. masak sendiri katanya.. dorg syak dari situ la tkena..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 10:37 AM | Show all posts
Edited by Orangelily at 9-11-2021 02:41 AM
Cleocatra replied at 7-11-2021 04:20 PM
Aku pun pukirin yang sama kaka. Puas telek gambo dulu celah mano lawo. Ni lah dia sebenar muka pin ...

yg iols nampak muka penanggal

btw muka yenna ni copy paste mak dia sebenaqnya...kelibat ayah dia x penah nampak kat mana2 pon..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 10:40 AM | Show all posts
tengok ig laki dia

terang lagi bersuluh dia yg tulis caption2 tu

hahahahahha

hadooii..eina einaaa
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 11:04 AM | Show all posts
Bulanbaru replied at 9-11-2021 05:28 AM
Yena ni dah lama mcm walking, talking kartun. A very scary kartun. Lantaklah kalo sheol pikir sendir ...

aku ingat aku je perasan mcm tu.dok terkelip2 anakanya.hahahahha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 08:36 PM GMT+8 , Processed in 0.096278 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list