CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Eina Azman akhirnya berbaik dengan mentua?

  [Copy link]
 Author| Post time 8-11-2021 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 8-11-2021 02:06 PM
erkkk cantik tu idok ler..dgn gigi forward ke depan..

putih tu iye la kot..

Kalau Korean, depa buat jaw surgery kakanorm
Cuma sakitnya lerr ouchhhh
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 01:13 PM | Show all posts
Sudah2 laaa cucuk buat face treatment.
Huduhh dah muka tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 01:18 PM | Show all posts
trexxxxxi replied at 8-11-2021 03:13 PM
Kalau Korean, depa buat jaw surgery kakanorm
Cuma sakitnya lerr ouchhhh

seriously ada jaw surgery?

yang kaka tahu klu gigi tu ejas auto rahang tu ke dlm blk..mcm DD tu..kan muka shape pon dh lain sikit lps blk oz
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-11-2021 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 8-11-2021 02:18 PM
seriously ada jaw surgery?

yang kaka tahu klu gigi tu ejas auto rahang tu ke dlm blk..mcm DD tu.. ...

Ada.. cer kaka tinguk di tiub awak tewww
Hati2 nanti tak selera makan lak
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
nanti korea dah bukak border pegi la repair semula muke tu. aku tengok family mertua lg lawa struktur muke original
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
yg betul2 sambut deepavali biasa je. yg tiba2 ni pulak lg over eksesorinya nak buat mv boliwud ke
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 02:10 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 6-11-2021 08:13 PM
Teruknya mekap si eina tu... Air muka eina macam budak 5 tahun kena arranged marriage untuk bayar se ...

hahahahahahahahaaahahahahaa bangdud ni lawak laahhh
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 02:13 PM | Show all posts
Pujangga22 replied at 6-11-2021 08:56 PM
muka dulu lagi lawa...skrg mcm senduk dah

Ahha.. muka dulu lagi cantik banding sekarang.
Dengan warna kulit yang xsihatnya. Muka pun nampak pelik.
Dah dia happy muka macam tu. Tok laki pun xkisah.. lantak la kan
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 8-11-2021 08:43 AM
kesiannya muda lagi dah sakit buah pinggang

kesan injection berlebihan ke?

Not sure la sbb injek ke tak tp kalau dah putih cmtu mesti ada kesannya.. well beauty is pain kan tp i tak snggup nak sakit utk cantik
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 8-11-2021 09:21 AM
si ex tu pn dah btudung..sweet mukanya...

Apa ig nya uols?
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 02:23 PM | Show all posts
scary tgk muka sheols..
mkin panjang yach...
beza muka dulu2 zaman skin tanned gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
shaiy replied at 8-11-2021 02:22 PM
Apa ig nya uols?

yanoyien tak silap u...
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 04:01 PM | Show all posts
markonahlah replied at 6-11-2021 08:11 PM
Muka eina ni pelik, lagi lawa family laki dia

kan.....mcm rupa topeng hantu dlm citer "Scarry movie" je mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya ..... Macam tak sihat ja nampak
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 04:26 PM | Show all posts
dia sambut deepavali ke halloween
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 05:05 PM | Show all posts
ais_kosong replied at 8-11-2021 02:13 PM
Ahha.. muka dulu lagi cantik banding sekarang.
Dengan warna kulit yang xsihatnya. Muka pun nampak  ...

bkn putih melepak tapi putih mcm kapur barus....scary
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 7-11-2021 12:52 PM
hadek ipar yang merempan2 kat media sosial and all...  siap bandingkan dengan bekas tunang abangny ...

Tenkiu chuols clear now
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 7-11-2021 09:21 PM
Taste sheols dkk ke?

Dkk tu benda apa chouls sorry blur pulak
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 8-11-2021 01:06 PM
erkkk cantik tu idok ler..dgn gigi forward ke depan..

putih tu iye la kot..

Kak norm ok lah dia dulu lagi manis dari sekarang tapi memang scary sangat muka dia putih macam tak ada darah dh dalam badan
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 8-11-2021 05:39 PM
Dkk tu benda apa chouls sorry blur pulak

Darah keturunan kelly ng.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 10:09 AM GMT+8 , Processed in 0.080767 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list