CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 27739|Reply: 280

Eina Azman akhirnya berbaik dengan mentua?

  [Copy link]
Post time 6-11-2021 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by trexxxxxi at 6-11-2021 09:16 PM

Masihkah kalian ingat akan Datin Eina yang manis dan pandai memasak itu?

Datin Eina telah memuat naik beberapa foto ketika menyambut Deepavali.







Datin Eina yang juga pelakon, amat popular dengan trademark "It's done," ketika berkongsi video masakannya di Instagram.

Dalam perkongsiannya itu, Datin Eina mengucapkan,


Alhamdulillah, the best Deepavali, beserta emoji hati berwarna merah


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-11-2021 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by trexxxxxi at 6-11-2021 09:11 PM

@missHaidiD yang tadi tanya pasal thread sheol yinnih, sila muncul

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Saratnya barang emas Eina sampai kepala dah cam ayam nak kena sembelih

Awat muka dia jadi panjang cam gitu pulak??
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Scary.

Tu jer nak komen
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka eina ni pelik, lagi lawa family laki dia
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-11-2021 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
3chanceno replied at 6-11-2021 09:09 PM
Saratnya barang emas Eina sampai kepala dah cam ayam nak kena sembelih

Awat muka dia jadi panjang ...

Cc @dudaberhias
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Teruknya mekap si eina tu... Air muka eina macam budak 5 tahun kena arranged marriage untuk bayar sewa rumah di uttar pradesh...

Takpun rhoper macam puteri dari kerajaan hindu-majapahit yang di paksa kahwin dengan raja chola untuk jernihkan hubungan antara dua negara.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
3chanceno replied at 6-11-2021 08:09 PM
Saratnya barang emas Eina sampai kepala dah cam ayam nak kena sembelih

Awat muka dia jadi panjang ...

Khennn, sedara mara lain tu pun tak rhoperrr seteruk eina... Elok je dorang dress up... Motippp ko pakai macam orang nak kahwin dikkk siap rantai leher dan kain kepala yang sarat tu???

Macam hamba yang di hantar dari melaka ke chola untuk jernihkan hubungan dagangan.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 6-11-2021 08:17 PM
Khennn, sedara mara lain tu pun tak rhoperrr seteruk eina... Elok je dorang dress up... Motippp ko ...

Hahaha komen kaka Duda nie tak pernah tak meriah

Yang sambut Deepavali nie tak over pun..pakai pun mengikut keadaan kira acceptable la

Cuba tengok gambar dia, hidung cam nak melt pun ada atau shading ke hapa? Nampak cam sakit terutama mata dia
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
3chanceno replied at 6-11-2021 08:24 PM
Hahaha komen kaka Duda nie tak pernah tak meriah

Yang sambut Deepavali nie tak over pun..pak ...


Haipppp, mata eina tu bukannya sedih sebab nak kena sembelih tu kaka.... Tapi sebab dia tengah fokus beliak dan jeling2 bijik mata nak hantar ain dekat netizen la tu. Nampak sayu je kan. Tapi jangan main2 sekali boleh kemurungan kalau terkena ain yang sheols hantar

Tu yang kemain mekap macam dewi dekat kuil batu caves tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Ina ni lagi lawa sblm ni ms tak berapa cerah.. lps jd terlampau putih ni jd tak brp lawa. Aku rs solekan dia yg tak kena… rsnya better dia tak bersolek
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 6-11-2021 08:28 PM
Haipppp, mata eina tu bukannya sedih sebab nak kena sembelih tu kaka.... Tapi sebab dia tengah fok ...

Ampunnnnn...cecepat meols cari face mask (dah macam Didie Astilla) nak elak penyakit ain dari datin nie

Nak pakai rambut pelesu, harom pulak
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 08:38 PM | Show all posts
wahh.. pakaian eina & famili lg over dr kaum yg celebrate deepavali.. hehehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 08:40 PM | Show all posts
napa muka nya nmpk keras... expression gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 08:45 PM | Show all posts
dagu eina tu hanya perlu tambah lagi 1cm filler dah boleh jadi pembuka tin...

boleh la lepasni bancuh susu anak dengan mudah dan memasak sardin untuk ebby yus dengan lebih cepat...

hanya perlu buka api dapur... ambil kuali dan ambil tin sardin cap ayam brand dan cungkil keluar pakai dagu.. terus boleh meratib its doneeeee.... sambil tabur2 sikit secukup rasa...
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
markonahlah replied at 6-11-2021 08:11 PM
Muka eina ni pelik, lagi lawa family laki dia

kan.. mcm ada aura hantu gitu.. pucat lesi muka panjang…seram. husband ebby yus sheols tu seiras mak mentua sheols ye.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 6-11-2021 08:05 PM
@missHaidiD yang tadi tanya pasal thread sheol yinnih, sila muncul

Hihihi.tq kaka mod
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 08:56 PM | Show all posts
muka dulu lagi lawa...skrg mcm senduk dah

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 09:04 PM | Show all posts
Oh, datin yang dpt vaksin awal kat Ipoh pasal ade sakit ni ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka eina sugul...masihbtak sihat lagi ke??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2021 07:06 PM GMT+8 , Processed in 0.277057 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list