CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: R2D2

[Tempatan] Restoran terapung di Langkawi tetap dikunjungi lps tular Ikan siakap RM1,196.80

   Close [Copy link]
Post time 9-11-2021 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 9-11-2021 01:32 PM
Setuju. Last april pegi HRC 3h2m langsung tak tenang. Bising gila, rasa tu first and last pegi HRC ...

Hard rock hotel bukan hard rock cafe...the later tak boleh menginap...closing time kena balik....
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 05:17 PM | Show all posts
Normabaru replied at 7-11-2021 07:57 PM
sama2 dik tinot
btw kaka xrasa ni isu rega sbb rega dh mmg ada..duda sndri n few ppl kaka bc kt  ...

bior ler deme jawab awat rega melampau tuh..
iols takkan bg sapot kat org yg sengaja mencekik darah cenggini. sbb nnt iols dikatakan bersubahat.. giteww..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 05:18 PM | Show all posts
Normabaru replied at 7-11-2021 03:24 PM
meh tgk ni @Tinot7 @chazey @chzy_dua @edayildiz ape ssh sgt nk mengeja dik oiiii

ada org  ...

jgn jawab kat manak tuh.. biaq pi jahh... makin hang layan, makin dia jawab.. giteww..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 05:19 PM | Show all posts
KPDNHEP dah masuk.. tak lama lgi LHDN lak masuk.. jaga2 ye...
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Stingerxxx replied at 9-11-2021 04:22 PM
Ko berenang buaya yg iring........?

Jap....anak jiran aku yg 3 tahun iteww kata, boya dan BANGKAI ...

Itu engkau mulut bau BANGKAI
Boya Sarawak sauk orang idup kot
Masa ko terapi dgn dolfin tu doktor psikiatri tak suruh sekali tengok dokumentari boya hunting macamana in the wild

Jiran aku umo 2 tahun dah tengok National Geographic la. Kau tua bangka layan channel anime
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 9-11-2021 05:18 PM
jgn jawab kat manak tuh.. biaq pi jahh... makin hang layan, makin dia jawab.. giteww..

Sis tinot mesti dah rimas dgn manak kan
Ce chuol bagi sepatah dua nasihat kat manak hyper ni
Tak telan ubat lagi kot
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa tokey tak tulis dlm menu rm160 = 1kg. Kan senang. Kekadang kalau pergi melancong perut lapar baca menu pun tak betul tertukar 100gm dengan 1000gm.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
bluebutter replied at 9-11-2021 03:25 PM
Hi Dear

Itule pasei..

manak mesti menuang kerja ni.
Manager outstation, banyak masa kupi2

Heol takut kat sis kot kalau tidak dihencapnya forumer teruk2 nyaris iols nak hembus santau
Doc ipes pun dia balun hehe
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 9-11-2021 04:07 PM
Hahahahaa kahkah  terdiam kawan tu
Takat dolphin jer... Tk terlawan dek kaka kmark
Bujang sen ...


Buaya besar bonzer kata 'lalulah takpe, kau berak kami basuh'

Ni kisah sebelum orang pesan sungai Sarawak mostly ada buaya hehe. Sungai depan kampus pun ada apatah lg nuuunn kampung org
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
ciksom replied at 9-11-2021 06:30 PM
Kenapa tokey tak tulis dlm menu rm160 = 1kg. Kan senang. Kekadang kalau pergi melancong perut lapar  ...

ikan jika beratnya say 650g.....tell me would it be easier to do a mental calculation kalau the price listing RM16/100gram instead of RM 160/1kg?

ini ikan bukan gula pasir tau...

kahkahkahkahkahkahkah



Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 07:16 PM | Show all posts
ejans replied at 7-11-2021 11:51 PM
Kak. Kenapa lorat sangat.
I x persoalkan pun harga siakap tu.
Xkisah pon harga dia 16 hinggit per  ...

pada pendapat aku kan
ikan tu kan kan ikan hidup sauk bila nak makan kan

so mungkin dia tgk dulu ikan tu
dia pon tak sure berat berapa
tu yg dia tunjuk tangan je lebih kurang saiz ikan

dia tak leh timbang terus sbb ikan tu idup kan
so bila decide nak amik, kena teruih angkat and semelih

mungkin tokeh tu pon tak sangka ikan tu berat camtu sekali
sekali ikan byk muscle daaaaa.....
so dah alang2 angkat dan ikan tu pon innalililah
timbang and masak je la

tp tak bitau customer sbb kang customer tak jd angkat
membazir plak ikan tu sapa nak cekik.
so dah customer cekik baru dia bagi bil

alkisah spekuan akak.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 9-11-2021 05:39 AM
ni bukan mulut capuuii.. Tp mulut masin..

Suh dia doa kasi covid ni hilang dr msia pls.. Mana ta ...

sorry nak reply..tertekan button report...cari versi baru ni mmg mengelirukan lah..ye kak norma..org mulut.masin mmg sesuai doa tuk covid2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Stingerxxx replied at 9-11-2021 06:40 PM
eh marah pulak...tak betul keww aku sebut?...boya bersahabat dgn bangkai, loves bangkai...? sebab  ...

Manak takut bayang2 sendiri ke
Tak berani hadapi karma
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
akubest replied at 9-11-2021 07:16 PM
pada pendapat aku kan
ikan tu kan kan ikan hidup sauk bila nak makan kan


Iols speku dia nak viral
Selamatkan bisnes di ulu banat
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 9-11-2021 06:31 PM
manak mesti menuang kerja ni.
Manager outstation, banyak masa kupi2


Sapa2 pn dia balun ubat nk bg dia senyap jentik telur dia ...gerenti dia akan bertukar jadi ostaz ala2 laki si nolya
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 9-11-2021 08:11 PM
Sapa2 pn dia balun ubat nk bg dia senyap jentik telur dia ...gerenti dia akan bertukar jadi ostaz  ...

Kemain bising lagi manak ya
Nak tarik perhatian sape pun taktau
Punya terencat defense mechanism heol
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 9-11-2021 08:15 PM
Kemain bising lagi manak ya
Nak tarik perhatian sape pun taktau
Punya terencat defense mechanism h ...

Ada ker yg tertariks dgn dia
Pocit gundu ..kat porem ni dia sorang je mereng
Dia ada geng ke???
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
akubest replied at 9-11-2021 07:16 PM
pada pendapat aku kan
ikan tu kan kan ikan hidup sauk bila nak makan kan


Deyols mkn kat kilim geoforest park tu kan? Ikan sangkar lagik... Apekah sbb location tu? Iols xpenah gi kilim tu... Tour bbrp hours shj dah ratus2.... Mampu pi island trip yg murahan tu je la...
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 9-11-2021 08:26 PM
Ada ker yg tertariks dgn dia
Pocit gundu ..kat porem ni dia sorang je mereng
Dia ada geng ke???

Mana la tau..kekdahnya isim tu kerna move on from heartbreak ke, move on from soulmate ke, stuck in karma ke.
Manak ni banyak beno karma tak baik dalam porum ye. Ajer tak giler
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 01:54 PM GMT+8 , Processed in 0.091366 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list