CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Rentis tibaiunta tersohor telan duit pengguna?

  [Copy link]
Post time 4-11-2021 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Family ni nak jual sampah lagi ke? Tu pun ramai tak sabar nak beli sampah.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 12:06 PM | Show all posts
Tudungpink replied at 4-11-2021 11:54 AM
Tanyer pun kene marah  punyer la teruk perangai,  pastu sibuk nak promote produk :lol ...

Biodata Terkini Noor Kentut (Summary)

1. Seorang majikan yang baik hati, suka kongsi password account instagram dan bagi kebenaran kepada pekerjanya untuk menggunakan HP majikan.

2. Perut seperti nuclear reactor, boleh rasa aura yang dahsyat dan sejuk bila mengandungkan anak.

3. Pakar dalam perniagaan meniru dan paten mematen produk orang lain.

4. Berketurunan india muslim (now pakistan). Kasta Khan Pashtun.

5. Ciri-ciri wajah: hidung parrot jatuh ke bawah kerana tarikan graviti bulan, kulit putih dan muka cepat tua.

6. Suka lelaki berambut rebonding. Iras-iras Ropie Cecupak (Rose 6 & Sanjay)

7. Mata cantik berwarna hijau seperti gunung bajrangi bhaijaan.

8.  Dalam lingkungan nak masuk pasca menopos. Mood dan hormon kini asyik turun naik.

9. Anak didik sifu air liur basi.

10. Pernah bff dengan tauke kek, tapi sekarang dah takde berita bersama.

11. Suka berniaga dan bawak keluar produk tiap tiap tahun, walaupun produk selalu tak habis terjual dan terpaksa kambus belakang rumah agen.
12. Suka pedajal orang untuk kaya, sekarang target nak pedajal orang sabah pula untuk jual produk dia supaya dia cepat kaya.

13. Pernah berlakon filem dan watak beliau di tayangkan selama 3 saat. (di ulang2 macam watak ni memorable dan di kenali)

14. Tak jemu makan nasi goreng daging kentut

15. Berisiko tinggi ada kolestrol tinggi sebab suka masak masakan berdaging.

16. Berisiko tinggi ada diabetis sebab suka minum susu pisang.

17. Selain pada rutin harian menenyeh lipstick young n old x mamasabariah, rutin terbaru beliau adalah masak daging kentut macam takde menu lain.

18. Suka guna anak dan sedara mara yang muka tua sebagai model produk.

19. Suka post dan puji gambar2 lama diri sendiri atau sedara yang berwarna hitam putih dan lusuh tinggal nak reput.

20. Rasa laki sendiri herlok, setiap kali upload story mesti nak tunjuk bayangan rambut rebonding macam baru lepas buat rawatan di yun nam hair care.

21. Bijak dalam marketing dan jualan produk, tak pernah takde pelanggan. Sebab pelanggan semuanya agen dan sedara mara je, hanya beli sesama sendiri untuk sold out dalam 3 jam.

22. Mempunyai penjaga puteri di samping.

Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 12:08 PM | Show all posts
babyleo68 replied at 4-11-2021 11:58 AM
Iols klu masuk sini mesti baca comment.. comments kak dude tak pernah mengecewakan

tu kaka boleh baca biodata penting mamatutt di atas ada apa2 lagi yang terlepas dalam biodata ittew?
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 4-11-2021 12:06 PM
Biodata Terkini Noor Kentut (Summary)

1. Seorang majikan yang baik hati, suka kongsi password acc ...


Apa tajuk filamnya kaka dude? Meols idok tahu nahu pong.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 12:27 PM | Show all posts
bodolah siapa yang masih support biz keluarga jahat dan kuat menganiaya orang ni.satu masa tersungkur mereka ni sebab doa2 orang yg mereka pernah aniaya dulu
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 12:31 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 4-11-2021 12:06 PM
Biodata Terkini Noor Kentut (Summary)

1. Seorang majikan yang baik hati, suka kongsi password acc ...

Oleh kerana kakdud selaku expert subjek mamazat ni, boleh tak tolong kakdud senaraikan produk dan bisnes dia yang masih berjalan dan yang dah sudah melingkup. I kenot keep up. Young and Glow tu masih wujud lagi ke?
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 12:32 PM | Show all posts
Lagi satu betulkah mamazat sudah dimadukan oleh tokrebond?
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
gekkou replied at 3-11-2021 09:40 PM
meols donwload qalby
so far puas hati guna
dapat notification pasal terjemahan ayat

Khennn.. Iols guna dari mula qalby masuk kat CARI sampai skrg.. Tak pernah mengecewakan
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 15-1-2022 03:29 PM
MatDeghem replied at 4-11-2021 09:40 AM


..........
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunggu mesti akan ada cheap bad marketing gimmicks skala besar fom this family. Mark my words.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kucate ni kacau teh kalau tak silap.nk nmpk rare tp bila sek2 ni yg bg nama terus kedengaran ulu banat jadinya
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 12:57 PM | Show all posts
Cleocatra replied at 4-11-2021 11:27 AM
Mesti PA tini yang balas....
ish..ishh...mulut PA

dh menepos keh nekghimau

tnya sikit pun marah keh
ciri2 jiwa kacau & kusut
makin terserlah nyah
kemon pubird tazkirah sikit
mertuamu tuh emo amat


Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tukar nick baru dari mamazat jadi mamahanat sesuai sangat dengan perangai suka scam agen
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
BarbiePink replied at 4-11-2021 12:57 PM
dh menepos keh nekghimau

tnya sikit pun marah keh

Memang dah menopos kaka, kalau tidak takde la dia jual produk makanan dan mekap2 tu...

Mesti kalau belum menopos dia jual produk supplement untuk cekpit usang she tu siap bagitau dalam cekpit she cantik macam taman klcc dan pavillion. Sambil tu duk gebang nak dapat anak lagi sambil usap2 perut dan gambar baju longgar nak bagitau tengah mengandung agittew hasil melambung2 tarik rambut rebonding membawa hasil...
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 01:15 PM | Show all posts

dh makin menua nekghimau neh
kesyian dh tua2 dpt title datin pun
sebok berniaga itu ini

bersilih ganti bisnis nya

tak mampu tampong hidup kot
tu ler cakap besar lgi

yg belah sna di look2 khenz delulu
aman2 hidup layan laki layan cucu
sesekali makan tidur hotel mewah
muka pun bnyk senyum
aura happy memancar2



Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 01:30 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 4-11-2021 01:13 PM
Memang dah menopos kaka, kalau tidak takde la dia jual produk makanan dan mekap2 tu...

Mesti kala ...

chouls ni khenz kak dud
komen tak pernah mengecewakan
terhibur betul iols
hanat ler produk young & glo tuh
kalau founder pun tak mampu
nak selamatkan cekpit & muka sendiri
yg iols tengok nekghimau dan kaum kerabat
muka evil memancar2 skrg nih


Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 4-11-2021 12:06 PM
Biodata Terkini Noor Kentut (Summary)

1. Seorang majikan yang baik hati, suka kongsi password acc ...

Hahaha kak dud, kaka dh bole buat jurnal atau buku teks pasal mama kentut anak beranak smpai 7 keturunan ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Uols kalau pakai iphone....Download la imanapp. Yg developed ni i dulu2 kenai gitu2 sebab baca blog dia... walaupun dia pun kelantanese sama dgn kuarga ni tapi dia ok saje perangainya. Tapi tu la dia malas buat app untuk android sebab leceh android ada memacam jenis hehehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-11-2021 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 4-11-2021 09:42 AM

Ohhhhhh baru ku kenali wajah mamasab kesayangan @dudaberhias
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-11-2021 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 3-11-2021 11:59 PM
kiranyeh laki ucetart lg hina dr memakai topi...adakah ni ucetajah madihah in d making?
...

Awat comment reply kakanorm hada munger2 chenta neh warna pink shiapppp



Tak lama lagi due sheol khuens, wahhh tazzabarrrr
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 04:29 AM GMT+8 , Processed in 0.086531 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list