CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Rentis tibaiunta tersohor telan duit pengguna?

  [Copy link]
Post time 4-11-2021 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Sekumpulan badak air sedang mencemarkan laut china selatan. Kesian lah yang bersihkan bilik tu nanti..
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 4-11-2021 10:18 AM
Nmpak tua betol mamatut.

Byk fikir ... masalah anak2... tok rebonding makin tua makin masih kelihatan ok.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 10:40 AM | Show all posts
TabletSusu replied at 3-11-2021 09:47 PM
mcm Quran majeed, muslim pro.. x ok ke kaka? since guna semakfon ni, dua ni je yg kekal smp la ni. y ...

ni bukan app yg pernah kena dakwa jual user data ke us military?
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
One of kawan i oll pun gigih pomot kucate tu. Tak komersial lansung nama. Xnmpk lg natang produk apa nak ni jual tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 4-11-2021 10:26 AM
Kuca ni bahasa kelantan kan, maksud kacau. Ke aku salah
Te ni aku agak tea
So, dia nak bawak keluar ...

ya, rasanya dia buat minuman ala-ala bumble bee tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 4-11-2021 08:09 AM
Dh mcm² dgr psl tibaiunta ni tp xda sapa pun berani report..lg ramai support adalah..dr zaman cur ...


kan...owner tudung tu tu ada juga berbunyi kat twitter tapi mungkin sebab tak apply hak milik yang sah jadi tak ada kemana dakwaan itu
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 10:57 AM | Show all posts
800214 replied at 4-11-2021 10:40 AM
One of kawan i oll pun gigih pomot kucate tu. Tak komersial lansung nama. Xnmpk lg natang produk apa ...

Iye la uols, tini tu apa saja bahan masak semua dari kelate
Ayam, daging bagai.
Dia kata lagi sedap rasa
Lada pun pos dari sana
KL tak jupo dia kata
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
TabletSusu replied at 3-11-2021 09:47 PM
mcm Quran majeed, muslim pro.. x ok ke kaka? since guna semakfon ni, dua ni je yg kekal smp la ni. y ...

Muslim Pro ok. Aku mintak ahli falak datang untuk reconfirm arah kiblat lepas guna Muslim Pro. Sama arah dia. Waktu semua sama compare dengan azan tv
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Ish..baik baik pulok porumer kat sini....hp i satu apps islamik pon takde mb2u je ade asal kena update je dia suruh buang satu apps..tak cukup storage....dgr azan ikot tingkap je sudah.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Umur2 cenggini gigih nektini berbisnes duk umah diam2 dah la nektini,  jaga laki,  jaga cucu.. Tudung tu pakai tutup tetek tu nant kene perli ngan menantu usetaz lagi,  dayus dibagi kat atok rebonding...  
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 11:24 AM | Show all posts
Komandan Kucate

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
800214 replied at 4-11-2021 10:40 AM
One of kawan i oll pun gigih pomot kucate tu. Tak komersial lansung nama. Xnmpk lg natang produk apa ...

Same here… kwn gigih dok promote kata founder bergabung. Sure laku keras katanyaaaaa… duduk rumah goyang kaki duit masuk
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-11-2021 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 4-11-2021 10:40 AM

Githuuuu kuasa mekap shelama innih
Lop nanti ...
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 11:27 AM | Show all posts
Mesti PA tini yang balas....
ish..ishh...mulut PA

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Tu lah korang percaya sangat penunggang. Adan uka.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 4-11-2021 10:57 AM
Iye la uols, tini tu apa saja bahan masak semua dari kelate
Ayam, daging bagai.
Dia kata lagi sed ...

Nasib la mil ai ore kelate tak perangai mcm mamazat ni. Hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Zaman BN nih, putih mata ler korang.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 11:52 AM | Show all posts
Cleocatra replied at 4-11-2021 10:26 AM
Kuca ni bahasa kelantan kan, maksud kacau. Ke aku salah
Te ni aku agak tea
So, dia nak bawak keluar ...

kuca te tu teh tarik siam la tu... mesti repack ambil dari siam tu mentang2 produk siam memang semua meletop kebaboom sedap mengalahkan makanan sini... sskjp dan siam berpisah teda dengan beras2 pun ko nak beli hat siam sampai sanggup balik tiap 3 hari nak beli beras semata2... eh choiii

even kaka kalau beli nasi kerabu kat kedai tu jangan ingat nasi kerabu tu memang homemade semua... sekadar nasi je dengan ulam2 masak sendiri... kelapa goreng dan sambal ikan tu sekarang semua peniaga ambil hat siam jugak.. siam memang mendunia sekarang ni... bayangkan sambal kelapa nasi kerabu tu theyols jual dalam paket jah dari siam... tinggal nak tabur je dalam nasi kerabu...

tapi on good side even produk thailand pun... pengkilangnya mostly milik orang melayu di selatan siam tu...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 4-11-2021 11:27 AM
Mesti PA tini yang balas....
ish..ishh...mulut PA

Tanyer pun kene marah punyer la teruk perangai,  pastu sibuk nak promote produk dah tua pun x reti nak berbahasa elok kat iG.. Memalukan betul.. Padan muke benak
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 3-11-2021 09:29 PM
ya kaka... jahat hokkeh... dulu maknya comolot dengan si mak ayam kek yang tolong jual lipstick di ...

Iols klu masuk sini mesti baca comment.. comments kak dude tak pernah mengecewakan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
WOODEN BLINDS FOR WINDOWS - WHOLESALE SUPPLIERS
rosshidabintiWOODEN BLINDS FOR WINDOWS - WHOLESALE SU
Views : 10651 Replies : 73
Jom share makanan yg kawan2 makan~vol 1
amirairaJom share makanan yg kawan2 makan~vol 1
Views : 2815 Replies : 297
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 48426 Replies : 1080
Dr. Aishah Yunos dedah ada  Wanita hidap ‘Vaginismus’ takut bersama suami selama enam tahun
YgBenarDr. Aishah Yunos dedah ada Wanita hidap
Views : 282 Replies : 1
Lagu cina
namemysoulLagu cina
Views : 70 Replies : 20
[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
ipes2[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
Views : 45181 Replies : 504
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 29786 Replies : 508
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 70965 Replies : 1990
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 1421 Replies : 32



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 04:32 PM GMT+8 , Processed in 0.100571 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list