CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Rentis tibaiunta tersohor telan duit pengguna?

  [Copy link]
Post time 3-11-2021 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by miszsusy at 3-11-2021 10:54 PM

I guna apps iman utk iphone dan QalbyApp utk check/perbandingan qiblat dan utk AlQuran boleh guna iquran, iTajweed, Tilawah Lite, Nakhtem- boleh pilih yg mana sesuai, Apps Iman tu rasanye bdk Msian yg buat… boleh baca information

apps iman for qiblat pun ok, dh lama guna apps iman ni, g obesee sgt bagus…

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 10:53 PM | Show all posts
trexxxxxi replied at 3-11-2021 10:43 PM
Haha! Walaupun I hada soft spot untuk heshe, tapi app heshe tu review hauk sehauknya kaka :' ...

iols pun dah try memang hazab... qalby tu atleast phone2 latest model dan android herlokkk lagi appnya berjalan... yang topinasi ni kat fon baru ke lama ke tetap la hazab.. entah dia update ke tidak tak pastilah... rasanya lagi setahun terkambuih la tu app tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 10:53 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 4-11-2021 12:38 AM
iols pun segala app solat dan ngaji tu ada... yang panduan solat pun hadoooo...

walaupun na ...

hahaha bongok ler ko ni duda..terkekek kekek kaka norm sorg2 sambil tunggu CKT  utk supper padia yappaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 3-11-2021 09:20 PM
Wahh terkejut, sebelum ni pun sheolsss telan duit pedajal orang dengan menyuruh beli stok banyak2 da ...

Kek2 mamasob tak kambuih kaaa nampak makin mendoniaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 10:59 PM | Show all posts
trexxxxxi replied at 4-11-2021 12:43 AM
Haha! Walaupun I hada soft spot untuk heshe, tapi app heshe tu review hauk sehauknya kaka :' ...




kiranyeh laki ucetart lg hina dr memakai topi...adakah ni ucetajah madihah in d making?

xdapat byg dia naik turun court sambil usap2 peyut boncit heshe...


Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa apps utk ajar mengaji paling bgs? Tlg rekemen kan
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 11:01 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 4-11-2021 12:53 AM
iols pun dah try memang hazab... qalby tu atleast phone2 latest model dan android herlokkk lagi ap ...

sembang kencang jihad la..fisabilillah la..for sake of islam lah..choiii...drama swasta semata..

buyer apps pon xmau beli apps hauks heshe ghuper gini..
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 11:02 PM | Show all posts
Normabaru replied at 3-11-2021 10:31 PM
itula..kaka ade muslimpro je..terus insop tgk ahli jemaah dlm ni sume rajin install apps terutama  ...

dah ok ke muslim pro ni? itu ari tak accurate dia nya azan timing.. lambat
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Dr awal aku dok syak wasangkaaa
Akan keberadaan apps haprak ni
Hanya utk fulus semata mata
Tah2 tergantung shepi dh tak naik taraf apa2
Tu tolower duk benak ngikut lagik

Ghimau kentot apa khabar
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 11:04 PM | Show all posts
Acikgomen replied at 4-11-2021 12:42 AM
Nampak sgt niat asal heshe sebenaqnya nak cari content tred
Agitewwwww

acik gomen ni mmg hebat..dpt melihat ape yang tersorat mahupun yang tersarat
nah kaka kasik mungerrr...

Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 11:07 PM | Show all posts
syabee replied at 4-11-2021 01:02 AM
dah ok ke muslim pro ni? itu ari tak accurate dia nya azan timing.. lambat

ntahla dik..kaka pakai just utk tgk kiblat...bila travel..azan biasa kaka solat dgr je dr kaw ghumah ni..so mmg xtgk sgt pon..

paling2 kaka buka untuk ngaji n minta org kt mecca doakan..xpyh pki valet doa..satu donia tlg aminkan doa kaka pki apps muslimpro sajork
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
boojaat replied at 3-11-2021 11:01 PM
Apa apps utk ajar mengaji paling bgs? Tlg rekemen kan

Sis, cuba tgk posting #41 tu…ada apps utk mengaji…utk ulang2 dan hafal pun ada..InsyaAllah
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 11:10 PM | Show all posts
boojaat replied at 4-11-2021 01:01 AM
Apa apps utk ajar mengaji paling bgs? Tlg rekemen kan

ikut adab bab2 ngaji ni better berguru...elok depan2..namanya bertalaqqi..esp psl ilmu tajwid..utk semakan bacaan or hafalan okla guna apps ngaji..sekadar cadangan kaka

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
iols pakai iman pro.. best sbb simple n minimalist.. developer pun bagus selalu update.. iols pernah email dia request suruh improve widget nak yg simple, tak sangka heols reply n buat tak lama lepastu.. tak sesia beli yg pro lepas pakai free version bertahun2 dulu

kalau produk lahanat yg digosipkan ini memang selalunya bebal sebab owner pun celaka satu keturunan..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 11:42 PM | Show all posts
Aku hanya download apps utk mengaji jer. Azan kat mana2 apps mmg takde yg accurate pun.
Apps dia masih tak properly function...they still adding new features so mmg sentiasa ada glitches.
Tak lama nanti sure iklan pun masuk and buat semak.
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 3-11-2021 09:29 PM
ko jgn main main tau dude..dgr cite bisnes baru mamazat 10 beranak bakal letupan ya. skrg pn gigih ...

Ni yg kucate ke apa ntah tu ehh? Ada kawan iolss up kt status WhatsApp dia.
Sekali tgk logo tu mcm bubblebee soeb
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 3-11-2021 09:29 PM
ya kaka... jahat hokkeh... dulu maknya comolot dengan si mak ayam kek yang tolong jual lipstick di ...

Hahaha
Tak pernah tak lucu akak ni.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 02:40 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 3-11-2021 09:29 PM
ya kaka... jahat hokkeh... dulu maknya comolot dengan si mak ayam kek yang tolong jual lipstick di ...

Uols ckp baru i notice. Jahat betul pergunakan mak ayam tu. Lepas tu skrg diam dah x tau apa cerita lipstick2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
boojaat replied at 3-11-2021 11:01 PM
Apa apps utk ajar mengaji paling bgs? Tlg rekemen kan

Try tilawah.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Byk nya review 1 star.. nampak sangat owner app sendiri tak pakai app ni dlm kehidupan seharian.. punya ramai komplen semestinya tuan badan kalau pakai sokmo dah triggered problem2 ni and terus improve app tu cepat2 rectify supaya kau pun nak pakai nanti takde problem dah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Volume 2 - Jangan Berborak}Apa Korang Rasa Hari Ni ..Sedang fikir apa? Sedih? H
rospinkiVolume 2 - Jangan Berborak}Apa Korang Ra
Views : 23216 Replies : 442
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50452 Replies : 1174
The "Elephant Rock" - ICELAND
dexaThe "Elephant Rock" - ICELAND
Views : 176 Replies : 1
Have you cross the Rawang bypass?
adila39Have you cross the Rawang bypass?
Views : 2711 Replies : 24
GLASIER THWAITES - CLIMATE CHANGES 2050?
adila39GLASIER THWAITES - CLIMATE CHANGES 2050?
Views : 439 Replies : 8
Social Chit Chat 6
sarah82Social Chit Chat 6
Views : 35605 Replies : 607
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 53111 Replies : 374
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 10825 Replies : 625
FM Whatsapp 9.10 Download latest version
almagarrettFM Whatsapp 9.10 Download latest version
Views : 212 Replies : 4



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 10:19 PM GMT+8 , Processed in 0.079570 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list