CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Rentis tibaiunta tersohor telan duit pengguna?

  [Copy link]
Post time 3-11-2021 10:04 PM | Show all posts
MissYouSayang replied at 3-11-2021 09:54 PM
Ko jgn x tau anak2 menakan acik ni siap jadikan trolley baggage tu lagi sbgai kenderaan sbb malas  ...

siap cuti di tepi laut lagi khennn... nak praktis kambuihh produk kat laut atau darat mana lagi efisyen la tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-11-2021 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 3-11-2021 10:59 PM
Oh ya x sangka mak hayam ada sisi cerah yachhh. Insap makk sebab fon iol penuh dgn apps melalaikan

Yang penting kab ba ro kha thaan (nada mak adif dunia baru )
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 3-11-2021 09:54 PM
Ko jgn x tau anak2 menakan acik ni siap jadikan trolley baggage tu lagi sbgai kenderaan sbb malas  ...

lol. aku tak follow mamazat. jap aku gi stalk. hahaha.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-11-2021 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
@Normabaru
@Acikgomen
@sarah82

Satgi kata tak jemput makan2
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 10:15 PM | Show all posts
Mama Rimau lah ni dok jual Sambal Berudu Nangis. Selain dprd Sambal Berudu nie die jual apa???

I pernah download app Jah tp mcm tak best. So uninstall. Just ada Qalby App je.
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 10:22 PM | Show all posts
calling2 kaka @Cleocatra
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 10:23 PM | Show all posts
Edited by Normabaru at 4-11-2021 12:26 AM

tudiaaaa...dik momod yg efisyen lg baik hati..

tengkiuuu hidang teh panas di musim hujan yang serba sejuk ini...

Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 10:25 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 3-11-2021 11:20 PM
Wahh terkejut, sebelum ni pun sheolsss telan duit pedajal orang dengan menyuruh beli stok banyak2 da ...

buat apa nk kambuih klu blh report polis untuk kutip wang tanpa lesen under amla..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 10:27 PM | Show all posts

Roger roger
Ado berita terkini....wowoweeee
Jap nak menelek dulu apo bondo eh
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Celcom dok promote apps dia.  Tapi malas kak sarah nak layan..
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 10:31 PM | Show all posts
TabletSusu replied at 3-11-2021 11:47 PM
mcm Quran majeed, muslim pro.. x ok ke kaka? since guna semakfon ni, dua ni je yg kekal smp la ni. y ...

itula..kaka ade muslimpro je..terus insop tgk ahli jemaah dlm ni sume rajin install apps terutama dik trexi..nk ngaji asalnye terjerumus ke porum puleksss

ape sudah jadi...matilanakkk?

Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 10:34 PM | Show all posts
Korang jangan tuduh tuduh
Sosok Neegosok itu tinggi ilmu agama nya
Setiap hadis ada dibenaknya
Ini mungkin PA dia, atau PA mamakucate mendajalkan lagi mereka2 yang warok ini
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 10:34 PM | Show all posts
trexxxxxi replied at 3-11-2021 11:47 PM
Yang ni pun quite shocking

dik trexi...cer check apps islamik topi nasi plak..kot2 sama..boleh la kaka masak nasi tambah...buat supper ini malam. kuikui
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 3-11-2021 09:20 PM
Wahh terkejut, sebelum ni pun sheolsss telan duit pedajal orang dengan menyuruh beli stok banyak2 da ...

Patut la latok sabah la ni ada perisa pisang
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
gekkou replied at 3-11-2021 09:40 PM
meols donwload qalby
so far puas hati guna
dapat notification pasal terjemahan ayat


So maknanye chuols blom dpt hidayah lettewww
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 10:38 PM | Show all posts
Normabaru replied at 3-11-2021 10:31 PM
itula..kaka ade muslimpro je..terus insop tgk ahli jemaah dlm ni sume rajin install apps terutama  ...

iols pun segala app solat dan ngaji tu ada... yang panduan solat pun hadoooo...

walaupun nauzubillah min zalikkk dalam porum ni

adakah sudah tiba masanya dan tanda2 hidayah telah muncul?
"ambil kain langsir... katup kepala... ya allah lindungi izzah"
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah katanyer app patuh syariah
Muslim friendly
Gan duit skali deyols angkut friendly
Bukan besha2 nihh
Lihat lah duhniaa
Bidadari mamakentut
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 3-11-2021 10:31 PM
itula..kaka ade muslimpro je..terus insop tgk ahli jemaah dlm ni sume rajin install apps terutama  ...

Nampak sgt niat asal heshe sebenaqnya nak cari content tred
Agitewwwww
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
aemon replied at 3-11-2021 09:23 PM
golongan tersial salah satunya adalah penunggang agama

Setuju sangat. Ku sangat tak boleh dengan golongan ini, jijik sangat bg ku.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-11-2021 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 3-11-2021 11:34 PM
dik trexi...cer check apps islamik topi nasi plak..kot2 sama..boleh la kaka masak nasi tambah...:l ...

Haha! Walaupun I hada soft spot untuk heshe, tapi app heshe tu review hauk sehauknya kaka terus terbantut

Most review:
Keep getting something went wrong notice


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 04:27 AM GMT+8 , Processed in 0.094299 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list