CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kiahbosan

Rumah tangga Yasmin Hani bergolak.

  [Copy link]
Post time 5-11-2021 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab financial agaknya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-11-2021 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
shahirakay replied at 4-11-2021 11:15 PM
Gadjet memusnahkan segalanya ni I sangat setuju. Dah tak ada komunikasi. Dah tak ada random conver ...

Kiah faham kalau dah gila gadget mmg susahkah kan. Kiah pulak rasa semua mcm dah jadi rutin buat apapun rasa biasa2 je dah tak ada wow factor..sib baik dapat sedar dan skrg rasa macam tgh honeymoon pulak????????
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-11-2021 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
[quote]MatDeghem replied at 5-11-2021 12:38 PM
bersin nya jadi viral hokeyyyy ... kerana terpaling cute : Lobenak dari

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-11-2021 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 5-11-2021 09:03 PM
Sebab financial agaknya


Mungkin jugak. Shahrin kan ada production house buat corperate video?.pendemik ni tak de job sgt kot..tu yg hani berlakon balik.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-11-2021 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
mamastoney replied at 5-11-2021 02:42 PM
Wonder apa keje saarin ni eh, tgk hidup dia relax2 je keluar bersukan, lepak2 dgn members. Hani ni t ...

Shahrin ada production house buat corporate video rasanya tp mmg betul pun tak nampak dua post pasal kerja2 dia
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-11-2021 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
viva_gerl replied at 5-11-2021 08:39 AM
sorry OT...geng celepet si atilia pun dah divorce jugak ke?

Hah? Serious ek?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-11-2021 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 4-11-2021 11:46 PM
Nampak dah mereka ni separated sekejap. Mungkin mencari ruang. Semoga yg baik-baik aje. Slma ni dior ...

Ye laa harap2 yg baik2 aja la kan.....bagi ruang utk berfikir.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
viva_gerl replied at 5-11-2021 06:39 AM
sorry OT...geng celepet si atilia pun dah divorce jugak ke?

Atilia dah lama bercerai. Husband dia pon dh meninggal beberapa thn Lepas.. Tapi x tau lah klu dia dh kawen lain
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni cerai kali keberapa ye shahrin ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 5-11-2021 09:00 PM
Atilia dah lama bercerai. Husband dia pon dh meninggal beberapa thn Lepas.. Tapi x tau lah klu dia ...

Ada kawin baru selepas dengan ex dia yg masuk sehari berdansa..cuma status skang wallahualam
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 10:15 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 5-11-2021 10:38 AM
bersin nya jadi viral hokeyyyy ... kerana terpaling cute : Lobenak dari lofaland @jabbalrahmah

Kedut sgt dah ni...heol baru 51 ikutkan org melayu early 50s tu nampak tegang lagi
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 10:21 PM | Show all posts
Bila tengok Hani teringat dulu bestnya infotainment show kat Astro. Ada Beat TV, Muzik@Ria, Salam Bollywood, Wayang Kita...
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 5-11-2021 08:21 AM
Kannn... Hani muka cantik, mixalot sangat2. Tapi tetap ada ciri2 kampung, membudayakan kampung. Fa ...

Ni citer 20 thun lepas. Kwn meols pi joget2 kat disko. Dia nampak sharin n ank dia. Kwn meols kata...wpon bapak dia open caner pon..dia xkan minum2 depan bapak.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 4-11-2021 03:19 PM
dia 42 tahun ni, 1979. sebaya tokti dan MK.

Sebaya tokti ke? Tokti nmpk tua sgt mcm acik2 nk masuk 50an. I ingt hani tak sampai 40an lg
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
gold_teeth replied at 5-11-2021 09:46 PM
Ada kawin baru selepas dengan ex dia yg masuk sehari berdansa..cuma status skang wallahualam

Oooooo kisahnyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_jeangrey replied at 5-11-2021 10:15 PM
Kedut sgt dah ni...heol baru 51 ikutkan org melayu early 50s tu nampak tegang lagi

51 ke heol? I gugel2 nmpk artikel tulis dia 15thn older than hani. Kalau hani 42, heol dah 57
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
apersal gambar tinted
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 10:50 PM | Show all posts
gam_gajah replied at 5-11-2021 10:37 PM
Sebaya tokti ke? Tokti nmpk tua sgt mcm acik2 nk masuk 50an. I ingt hani tak sampai 40an lg

Cakap pasal tokti, memang betul sangat, dah macam makcik2Aku rasa sebab penampilan, corak pakaian dia
Lagi pun aku agak dia nak nampak selari kot dengan umur tok laki dia

Ot jap
Aritu aku ada tengok igs jovian
Tok k test drive new land rover discovery, Tokti dok sebelah
Pastu nampak tokti dok tuding jari kat atas bumbung keta
Sambil tokti cakap, ohh ada bumbung
Jovian balas, haa ada bumbung?
Tok k balas, tak ada sunroof

Her kampung masih menebal, walau dah bergelumang dengan vvip’s
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Yasmin ni antara mix kokesen yg mejadi cantiknya. Tapi syg kahwin laki tua track record kahwin cerai
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 11:37 PM | Show all posts
Cleocatra replied at 5-11-2021 10:50 PM
Cakap pasal tokti, memang betul sangat, dah macam makcik2Aku rasa sebab penampilan, corak pakaian  ...

I don't know why tapi kadang-kadang aku rasa Tok K macam pandang slek kat bini beliau. Assumption & gut feeling aku je lah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 01:03 PM GMT+8 , Processed in 0.083180 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list