CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kiahbosan

Rumah tangga Yasmin Hani bergolak.

  [Copy link]
Post time 5-11-2021 10:17 AM | Show all posts
sygnya... dia kan zaman2 dgn nas tu.. siaapa tu yg bini dia bff bunga citra lestari
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 5-11-2021 08:21 AM
Kannn... Hani muka cantik, mixalot sangat2. Tapi tetap ada ciri2 kampung, membudayakan kampung. Fa ...

betul, mungkin hani makin berumur ni makin nak berubah lah kot, tapi dah pihak satu lg makin tua makin tak ingat mati ni, susah lah nak ajak berubah

tgk dia bangga je share rumah kg mak dia, mmg bangga betul mengaku org kampung walaupun takde lah ceruk ulu banat rumah mak dia, didikan keluarga kot
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia ni abang kpd qi razali tu kan? Qi tu kawin ke belum?
Dulu laki dia ni jg pernah bercintun dgn mokcun kan..masa zaman dia muda² dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 10:38 AM | Show all posts
Edited by MatDeghem at 5-11-2021 10:39 AM
pencintaABC replied at 5-11-2021 06:58 AM
Yes bukan mcm pengacara sorg tu siap bersin kat set on LIVE TV acah2 cute. sentiasa membaca cue ca ...

bersin nya jadi viral hokeyyyy ... kerana terpaling cute : Lobenak dari lofaland @jabbalrahmah



untuk tak OT









Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 11:04 AM | Show all posts
MatDeghem replied at 5-11-2021 10:38 AM
bersin nya jadi viral hokeyyyy ... kerana terpaling cute : Lobenak dari lofaland @jabbalrahmah

berapa dah umo shaarin ni? kecut dah haa
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 11:07 AM | Show all posts
selipar_hijau replied at 5-11-2021 11:04 AM
berapa dah umo shaarin ni? kecut dah haa

Ada kah dia mendada% ?


Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 11:15 AM | Show all posts
Shahrin ni sakit ke?  Nampak kecut mcm sakit
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 11:25 AM | Show all posts
suka Yasmin wachaa ni mengacara di muzik@ria...harap2 yasmin mengacara lah balik...bosan asyik2 muka nabil..pengacara dulu2 best...jimmy,sazzy falak,arwah ashraf,
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu lagi dok terpikir, naper la Hani ni nak kawin dengan Shaarin ni. Tua kot. Walaupun nampak muda, tapi takkan tak reti matematik? Nampak aje muda, tapi lama2 akan tua juga. Kawin la yang lebih kurang umur, sama2 jaga anak, sama2 jaga each other bila tua nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 11:33 AM | Show all posts
4cupcakes replied at 4-11-2021 08:08 AM
Kejut iolss MK tu dah trademark someone.. xsesuai guna utk mayaK

samelahhhh..iols ingat mk k clique
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Wonder apa keje saarin ni eh, tgk hidup dia relax2 je keluar bersukan, lepak2 dgn members. Hani ni tau la dia berlakon, buat iklan, mengacara.....tp lakinya, sejak dedolu lg iols wonder keje apa. Kalo mcm daphne dgn lakinya  tu, mmg nampak laki dia jd manager dia, even diq pun selalu je share lakinya keja bsama dia dp si hani dgn saarin ni, tk nampak pun saarin manage keja dia
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 5-11-2021 08:47 AM
Tok Gelang tu laki Dora the Explorer

Apesal tin tinted digelar dora, sbb rambut sheols kah?
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 5-11-2021 10:38 AM
bersin nya jadi viral hokeyyyy ... kerana terpaling cute : Lobenak dari lofaland @jabbalrahmah



Yes bila salah baca cue card & bersin masa LIVE..kalau zaman2 datin mala, wan zaleha, ezzah aziz fawzi, farahin jamsari, mesti hos mcm tu dianggap biadap kan?
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 01:13 PM | Show all posts
mamastoney replied at 5-11-2021 12:42 PM
Wonder apa keje saarin ni eh, tgk hidup dia relax2 je keluar bersukan, lepak2 dgn members. Hani ni t ...

Ada business production house. Produce tvc, corporate video etc
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
pencintaABC replied at 5-11-2021 06:58 AM
Yes bukan mcm pengacara sorg tu siap bersin kat set on LIVE TV acah2 cute. sentiasa membaca cue ca ...

Iyer..skg ni mmg mcm x de muka lain utk pengacara...asyik yg tu....tuuuu je...
Betul rindu zaman Sarimah, Sazzy, Hani etc
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 03:11 PM | Show all posts
Tua eh laki dia? Anak kecik2 udah macam atok dengan cucu je. Muda2 memang lah hensem, dah tua macam tua nau dah tengok nya.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 03:16 PM | Show all posts
mamastoney replied at 5-11-2021 12:42 PM
Wonder apa keje saarin ni eh, tgk hidup dia relax2 je keluar bersukan, lepak2 dgn members. Hani ni t ...

Production kan. Tgk ada shooting mcm2 comercial. Tapi tu la, nmpk gaya sejenis "aku nak gaya hidup muda selamanya" walaupun iolss tengok dah kecut mcm buat kismis.

Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 03:17 PM | Show all posts
asamfish replied at 5-11-2021 11:15 AM
Shahrin ni sakit ke?  Nampak kecut mcm sakit

Dah tua tapi acah2 nak hidup mcm org muda. Sudahnya kecut mcm buat prune.

Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg.. Tq... Tak terpikir
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 03:53 PM | Show all posts
ooo ada 2 org anak eh.. ingt sorang aje
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-5-2022 12:33 AM GMT+8 , Processed in 0.127343 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list