CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kiahbosan

Rumah tangga Yasmin Hani bergolak.

  [Copy link]
Post time 6-11-2021 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 5-11-2021 12:47 AM
Tok Gelang tu laki Dora the Explorer

Bini tok gelang ni buat idung di tmpat yang sama lana pegi eh.. Ke diorang memang ada kaitan persedaraan?
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 15-1-2022 09:40 PM
makadek replied at 3-11-2021 11:11 PM
Knpa eh psgn 15tahun kawin bole lg nk bercerai berai
Dulu sblm kawin
Aku ckp kt akk aku


..........
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_jeangrey replied at 6-11-2021 07:28 AM
Iols baca news kes cerai heols dgn ida nerina...news 2010 umur 41, 2014 umur 45...actually umur di ...

Wartawan mesia biasa la. Bab umur pun tak boleh nk kaji betul2. Tgk la umur che ta tak bergerak2 hehe. Yg i baca ckp umur hani & shahrin gap 15 thn, tu yg i percaya sharin nk masuk 60an dh, tu psl kertu sgt rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 01:11 PM | Show all posts
ReginaGeorge replied at 6-11-2021 12:30 PM
Bini tok gelang ni buat idung di tmpat yang sama lana pegi eh.. Ke diorang memang ada kaitan perse ...

Deyols anak buah Maikel Jeksen.

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 01:13 PM | Show all posts
gam_gajah replied at 6-11-2021 12:40 PM
Wartawan mesia biasa la. Bab umur pun tak boleh nk kaji betul2. Tgk la umur che ta tak bergerak2 h ...

Sha'arin 52 or 53 camtu iolls rasa. Heolls work out too much sampai nampak kecut, kertu & nampak macam sakit. Pakcik iolss umur 50 pon elok kulit tak kedut mcm prune.

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 01:16 PM | Show all posts
aku suka tengok pasangan ni sebenarnya....nampak sesuai sangat & sepadan
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 6-11-2021 11:29 AM

Kakaknye Yasmin Soraya tu elok je pakai tudung beranak pinak. Cantik pun cantik. Lepas menikah, berenti modeling& belakon terus si Soraya tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 04:29 PM | Show all posts
outcast replied at 6-11-2021 11:42 AM
Kfc hour  ke chick hour. Hehe

KFC Hour dek nama rancangan itu..
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
laki dia herlokkkk

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by NonaNaga at 6-11-2021 05:35 PM
Acikgomen replied at 6-11-2021 02:04 PM
Kakaknye Yasmin Soraya tu elok je pakai tudung beranak pinak. Cantik pun cantik. Lepas menikah, be ...


Akaknya kawen ngan sapa uols
Masa sekolah dulu tingat drama ptg2 akak nya suraya  ni.. Yg 3 beradik mak si sophea berahim x silap
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 07:08 PM | Show all posts
abadi84 replied at 5-11-2021 09:32 PM
Ni cerai kali keberapa ye shahrin ni

ke-3 kot.masa dia kapel dgn erma fatima dulu pun dah menduda ank sorang.ingat lagi baca gosip kat urtv sampai erma kena mandi bawah jambatan sbb parents dia tak approved shahrin ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 07:15 PM | Show all posts
wahh yasmin hani baca forum ke/// terus up pic pool with kids dgn shahrin
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 6-11-2021 07:08 PM
ke-3 kot.masa dia kapel dgn erma fatima dulu pun dah menduda ank sorang.ingat lagi baca gosip kat  ...

Sekarang tengok erma jauh berubah yea… shaarin ni mungkin jenis jaga penampilan, aku tengok tak kecut pun…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-11-2021 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Cik_jantung replied at 6-11-2021 02:36 PM
Tu la beb.. dalam perkahwinan ni tak bleh cakap. Ada yg dh bercucu pun cerai. Yg kawen setahun pun ...

Kawan kiah 7 hari kawin je dah bercerai pasal isteri tak nak layan laki. 7 hari kawin bokan 70 puluh tahun patut pun kena cerai.sekarang bini gila talak.meroyan bila ex dah move on.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-11-2021 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
stania83 replied at 6-11-2021 09:15 PM
wahh yasmin hani baca forum ke/// terus up pic pool with kids dgn shahrin

Baguslah kalau dia baca forum sekurang2nya ramai yg support dia tak bercerai berai dgn shahrin
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-11-2021 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Pujangga22 replied at 5-11-2021 01:25 PM
suka Yasmin wachaa ni mengacara di  yasmin mengacara lah balik...bosan asyik2 muka nabil..pengacara  ...

Mula dia mengacara Era @Ria ......happening sangat masa tu dia couple dengan remy innuendo lepas tu dgn Don then baru kawin dgn shahrin. Masa dgn Don sweet sgt tapi tak tau kenapa putus.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku minat betui sharin ni msa dgn blackrose..
Budak2 lg aku msa tu tp kemain hapai lagu depa..
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
bedahmenjuyah replied at 4-11-2021 07:01 AM
Sblm ni pun ada forumner sudah kasi hint psl couple ni. Lama dah. Hmmmm mmg all gosip kat forum bena ...

Jarang forumer tak betul. Kikikiki
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 07:51 PM | Show all posts
Cleocatra replied at 5-11-2021 10:10 AM
Hehehee... iols tak tahu dia menikah baru pulak...ampunnn..

husband baru nama Adam sofian Mazlan, yang dah meninggal tu ariff johan
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 07:53 PM | Show all posts
sukacactus replied at 3-11-2021 11:25 PM
So betul la kisah aritu, ada yg jumpa suaminya kat tinder

kat tinder & bumble, masa dengar tu ingatkan imposter
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-1-2022 03:29 PM GMT+8 , Processed in 0.318883 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list